Annonser

Vi lever i en värld som är fylld av lögner, så pass mycket att man har svårt att se vad som är sant eller falskt. Lögnerna är så smart uträknande och kalkylerat att man blir rädd och samtidigt arg för man har observerat detta så länge att jag mår dåligt av att se på TV eller läsa etablerade tidningar och lyssna på radio att jag slutat. De enda gångerna jag ser på TV, lyssnar på radio eller läser en tidning är för att se vad de ljuger om idag.

Om man skriver eller säger något som den etablerade media inte tycker om så blir man tystad. Har sett det så många gånger. Det kvittar vad du skriver om, bara det är emot etablissemanget så betraktas ett troll.

Är så trött på detta och min tröst är att jag har hittat sanningen i Jesus sedan 2014, efter att under en lång tid försökt att förstå vad som händer i Sverige, Europa, USA och övriga världen.

En sak har jag förstått är att man betraktas som ond om man har konservativa och kristna värderingar.