Annonser

Notre dam branden en katastrof för Europa och kristendom. Men tyvärr så är attacker mot kristna symboler vardagsmat idag. I hela världen attackeras kyrkor men det syns knappast i de etablerade media vilket inte är så konstigt med tanke på medias antikristliga retorik. Det är tyvärr inget nytt att kyrkor attackeras men när en moské blir attackerad då blir det direkt stora nyheter om hur intoleranta vi är i väst. Då hade media uppmuntrat folk till att demonstrera och visa symbolisk solidaritet. Men nu när kyrkor attackeras så är det helt tyst. Ingen gör något och inget händer för att stoppa dessa brott eller vad man borde kalla det terror.

Man behöver bara gå och söka på nätet så ser man hur ofta en kyrka eller någon staty, monument som har något med kristendom att göra blir attackerad. Men vilka är det som gör dessa attacker oftast är det muslimer men även satanister och vänsteranhängare vilket visar tydligt var dessa hör hemma. De är knappast några som tror på den verkliga guden som vi kristna gör.

Sedan har man alla mord på präster och kristna runt om i världen, framför allt i den muslimska världen där kristna förföljs. Men även i väst ett exempel är då en kyrka angrepps och en präst mördades samt fyra andra hölls som gisslan av en muslimsk man.

Attacker mot kyrkor är inte ovanliga med någon som försöker bränna ner en kyrka precis som det hände i Notre dame.

BREAKING: Man who walked into St. Patrick’s Cathedral in NYC with gas cans arrested

https://www.youtube.com/watch?v=V3ock6nD4Lg

Om en muslims kvinna som ville elda upp Notre dam några dagar innan branden.

‘Race Against the Clock.’ Radical Islamists Caught in Notre Dame Bomb Plot

https://www1.cbn.com/cbnnews/world/2016/september/race-against-the-clock-7-radical-islamists-caught-in-notre-dame-bomb-plot

En karta över de attacker i form av vandalism, bränning eller förstöring av kristna symboler i Frankrike.

En länk till deras hemsida.

https://www.christianophobie.fr/carte

På denna hemsida har man lagt upp attacker på kyrkor och kristna symboler runt om i världen men man har fokuserat mest på Frankrike. Övriga världen är inte fullständig t.ex. så har det inträffat många fler attacker mot kyrkor än vad som är rapporterat på denna hemsida.

Men som vanligt vill vänstern och deras media inte att vi skall bygga upp kyrkan igen.

Media och vänstern tycker att vi inte ska bygga upp kyrkan igen utan försöker få folk att sluta att ge och tänka på de fattiga i Frankrike.

Homeless in Paris On Notre Dame Fundraising

https://www.youtube.com/watch?v=2AB99h8cqzk

Eller olika sätt förminska det som hänt samt blanda in attacker mot andra religioner i sitt försök att soppa det som hänt som hänt under mattan och få oss att tycka att detta inte var något att bry sig om.

Does a Map Shared Online Depict All Churches ‘Destroyed’ in France in the Last 4 Years?

https://www.snopes.com/fact-check/churches-destroyed-in-france/

Vi lever i en mörk tid där antikristliga värdering växer de är vi får alltmer se hot och attacker mot kyrkan. Av individer som hatar allt vad kristendom står för. Att det är tack vare kristendomen som vår civilisation har kommit ur medeltiden och har vår levnadsstandard och frihet som vi har idag. Allt detta är i dag under stort hot av mörka makter som inte vill att vi människor ska leva i frihet utan återgå till slaveriet som vi levde under innan kristendomen kom.

Var denna brand medvetet startat. Mycket tyder på att något inte stämmer framför allt med tanke på vad som händer i Frankrike med alla attacker mot kristna symboler bl.a. så har man försökt att elda upp kyrkor, samt att det varit försök att sätta eld på Notre dam förut samt även terror attacker mot kyrkan.

Man kan se på denna video att något konstigt händer där man kan se en man gå omkring på taket innan branden bryter ut. Sedan efter någon timme så ser man en brand uppstår.

Notre Dame Cathedral Spark On Roof Before Fire

https://www.youtube.com/watch?v=K046fjanNmY

Man Walks at Notre Dame Church Roof 2

https://www.youtube.com/watch?v=tid8lTWv_KI

En bättre förklaring av vad som kan inträffat.

Arson Still Likely Cause of Notre Dame Fire, 2643

https://www.youtube.com/watch?v=zwzuP0drf1c

Medan media vill få oss att tro att detta var en olycka så hände det konstiga saker innan branden bröt ut och med tanke på alla attacker nuförtiden. Så det är inte fel att anta att detta var en medveten handling av någon som känner ett stort hat emot kristendom. Det finns flera grupper i samhället som känner ett stort hat mot kyrkan. Men jag tror inte vi kommer att se någon sådan undersökning där man letar efter någon som medvetet satte eld på kyrkan, med tanke på hur klimatet är idag så kommer man mörka alla bevis på en anlagd brand. Skulle det visa sig att det var muslimer som låg bakom detta så skulle det bli mycket ilska emot muslimer och då skulle de partier som är emot massinvandring vinna stort vilket etablissemanget skulle se som en hot mot deras agenda.