Annonser

Återigen så kommer media med lögner, misskrediteringar, påståenden om personer, organisationer, länder som inte gör som de vill utan sätter återigen sitt eget folk först. Detta verkar vara den nya dödssynden att gå emot den globala maktens vilja och att sätta sitt eget land först och dess befolkning. De som styr i bakgrunden, de som inte bryr sig om vanligt folk, de som ser oss som onödiga, jobbiga, förhatliga. Vi som vill leva i frihet är de värsta syndarna, men det är de som är de onda de som beter sig som några psykopater som bara ska få igenom sin agenda oavsett vilket lidande det än skapar.

Det senaste lögner som media spottar ut för att ljuga och bedra svenskafolket. DN påstår att  en man gör ett vit maktsymbol med händerna men denna symbol används av många även inom vänstern och av alla raser. Symbolen symboliserar OK och har inte något med ras eller åsikt, men med tanke på att media gör allt för att demonisera sina motståndare så kommer sådana här påståenden.

Ingmar Nevéus: Högerpopulisternas gest chockade Estland

https://www.dn.se/nyheter/varlden/ingmar-neveus-hogerpopulisternas-gest-chockade-estland/

Sedan ha man deras politiska motståndare som hejas på av makten. Som detta, som om det är de som står för det fria ordet vilket bevisar hur de är, personer utan någon moral eller kunskap.

” När landets nya regering skulle sväras in uppträdde president Kersti Kaljulaid i en tröja med texten ”Sona on vaba”, vilket betyder ”ordet är fritt”. En stund senare, när den nya utrikeshandelsministern Marti Kuusik skulle svära sin ed, lämnade hon salen.”

Nu när vi börjar se ett uppvaknande av invånarna i Europa där de står upp emot denna galenskap som arbetar emot oss. Hur kan man vara så mentalt inställd på att folk inte ska demonstrera eller att man skulle bara låta det som händer ske utan opposition.

Sedan kommer de vanliga påståendena och anklagelserna mot de som står upp för vanligt folk.

”Partiet är EU-skeptiskt, invandringskritiskt och vill riva upp en reform som har infört partnerskap för homosexuella i Estland. Det har också ett bagage av rasism och antisemitism. Blivande finansministern Martin Helme har sagt att ”Estland ska vara ett vitt land” och nyvalda parlamentsledamoten Ruuben Kaalep har haft flitiga kontakter med vit makt-rörelser i andra länder.”

Vad är det för fel att vilja att sitt land har sin ursprungsbefolkning som det är idag. Denna mening visar hur absurd deras syn och värderingar är och var de står. Hade situationen varit tvärt om ett icke vitt samhälle som lider under förtryck och ser massinvandring då hade det varit annorlunda.

Rasism är något hemskt men återigen så finns det bara i vita länder mot icke vita.