Annonser

Rasism – rätt mot vita – fel mot andra

Vi får hela tiden höra att vi vita är rasister och allt hemskt som vi och enbart vi vita har gjort. Alltifrån kolonialismen och 30-talets fascism och nazism, förintelsen, slaveriet, hur urinvånare mördades etc..

Hur synd det är mot alla minoriteter över hela denna planet och hur de har behandlats av vita. Det är något som vi bombarderas av hela dagarna i tv, radio, skolan, när man är ute och på sin arbetsplats. Framför allt så anser många vänstergrupper oavsett om de är vita eller icke vita, då de ser bara allt negativt på allt vad vita har gjort även om de faktiskt får nytta själva av det som vita har gjorts. Det är bara att se på läkemedel, transportersystem,  boende, alla tekniska saker har sitt ursprung i något som en vit  uppfann, men även det vill man se som negativt och ibland påstår att vi vita stal även det.

Men ligger det någon sanning i detta och ett ärligt svar på det är ett nej!! För vi har alla människor samma känslor och om vi känner oss hotade av andra eller har det svårt så är det lätt att skylla problemen på andra.Det är bara att läsa historia för att se hur vi har varit emot varandra, så är svaret lätt, det blir ett stort nej.

Det som medier, politiker etc… propagerar och enbart talar om vad vita har gjort men samtidigt undviker nämna vad icke vita har gjort och gör. Det som man anklagar vita för är något som har begåtts av ALLA jordens folkgrupper och raser oavsett varifrån de kommer. I medier och i skolan pratas det lite eller inget alls om hur vita behandlas i till exempel i Syd Afrika, eller om den muslimska slavhandel av vita, något som var mycket utbrett. Muslimerna gjorde räder enbart för att ta fångar för att sälja som slavar vilket man gjorde så långt norrut som Island. Man pratar inte heller om hur muslimer behandlade många av de folk de invaderade och kolonialiserade och alla de folkmord som muslimerna begick och inte enbart mot armenier men även emot Greker, indier och många andra folkgrupper där de drog fram. Hur många folkmord har det inte varit i världen som icke vita begått emot vita och andra icke vita..  Ett bra exempel på det är dagens Sydafrika något som vi aldrig i Sverige får höra något om hur vita utsätts för rasism. Att vita bönder blir brutalt mördade av svarta, något som mer kan ses som ett folkmord som pågår. Hur behandlades armenier och greker av turkarna som har begått många folkmord under deras terrorregim och hur många krig har inte de varit involverade i kolonialisterna stora delar av mellanöstern, som palestina, syrien, irak.

Det finns inom alla folkgrupper personer som lätt faller till att hata någon utomstående och de finns i alla folkgrupper. Det finns många exempel på hur man kallar varandra på ett nedlåtande sätt.

Vad andra folk kallar utomstående för runt om i världen

 • I USA kallar svarta vita för crackers, neandertal
 • Vita kallar svarta för negro, ape,
 • Japaner kallar vita för kroknäsor
 • Judar kallas för råttor
 • Judar kallar icke judar för Goyim, Shiksas och Shkutzim
 • Kineser kallar vita för Gweilo or g wailou foreign devil damn ghost-man
 • Afrikaner kallar vita för Mzungu

Denna lista kan göras lång!

Sanningen är att vi är alla människor med positiva och negativa sidor, en del är riktiga svin och har man varit på nätet så ser man att folk kan vara riktiga svin emot varandra. Vi människor har ibland ett

Behov av att känna oss överlägsna andra människor. Om det beror på en osäkerhet eller inte så är det fel att stämpla en grupp för allt ont. Alla folkgrupper ser sin som den bästa medan andra som mindre värda något som man kan tydligt se när en person ibland kan tala öppet om vad de tycker om andra folk. Hongkong kineser såg ned på andra kineser. Vita ser ner på svarta, svarta ser ner på vita, asiater tycker att de är bäst. Så är det och alltid varit.

Idag ser man ofta att icke vita kan komma undan med rasistiska kommentarer medan en vit kan förlora allt även om det gjordes av misstag, enbart för att de är just vita. Ett bra exempel på det är en viss Sarah Jeong som faktiskt försvarades av medier. Det är fritt fram att öppen säga anti vita kommentarer utan att bli straffad.

Exempelvis

 • #cancelwhitepeople
 • White people have stopped breeding. you’ll all go extinct soon. that was my plan all along.
 • Dumbass fucking white people marking up the internet with their opinions like dogs pissing on fire hydrants.
 • Are white people genetically disposed to burn faster in the sun, thus logically being only fit to live underground like groveling goblins.

Andra hatkommentarer mot vita.

“The white man is our mortal enemy and we cannot accept him. I will fight to see that vicious beast go down into the lake of fire prepared for him from the beginning, that he never rise again to give any innocent black man, woman or child the hell that he has delighted in pouring on us for 400 years.”

“They are sick and their world has made us sick. I’m not dealing with well people. I’m dealing with sick people who have made us sick through their corrupt leadership.”

The rape of black women made us lighter so we believe we are better than our darker brothers. They put hate into us.”

Sacked model: ‘All white people benefit from racism’ – BBC News

https://www.youtube.com/watch?v=hZFGMiq6uAM

CNN bortförklarar rasismen mot vita.

Is there a double standard for black-on-white crime?

https://www.youtube.com/watch?v=qLEiyWW6hdI

Många vänstergrupper menar att det kan bara existera rasism mot olika minoriteter av vita orsaken skulle vara hur mycket makt de anser vita har medan icke vita har ingen makt. På så sätt kan inte andra ”minoriteter” och framför allt inte svarta kunna vara rasister då de inte är i en maktposition. En åsikt som är ologisk med tanke på att rasism har inget med maktposition utan med en persons mentalitet och personlighet. Detta är ett bevis på att man inte accepterar den verklighet som vi lever efter utan vänstern går efter åsikter och inte fakta. Det är något som man kan se vänstern göra hela tiden och inom många andra områden.

Att till exempel Afrika är fattigt beror inte på kolonialismen utan mer på all korruption och lagar som hämmar denna kontinent från att utvecklas. Något som flera afrikaner börjat säger själva. För kolonialismen slutade för över 50 år sedan och många länder har sedan dess utvecklats medan andra har gått tillbaka och blivit fattigare framför allt afrikanska länder. Oftast finns förklaringen och orsaken till problemet på hur ett land styrs och inte på någon utomstående. Oftast beror detta på en korruption och en elit som inte vill låta folket komma fram eller något än mer syniskt, ett bra exempel är Mugabe som levde i lys och var en korrupt socialist som anklagade vita för alla problemen i landet. Något som påminner om nazisternas anklagande av judar. Ett annat exempel är svarta i USA som har det svårt men beror det på vita. Knappast eftersom det finns icke vita grupper som har det bättre ekonomiskt ställt än vita som kineser, japaner, indier som alla har en högre medelinkomst än vita. Detta är något vanligt som tron att judar styr allt eller att vita hindrar folkgrupper som svarta att komma vidare och få ett välstånd. Men när man gör en djupare undersökning så kommer allt detta att krackelera och visa sig fel.

Men varför sprids lögnen om att det är enbart vita och att vi har någon form att privilegium som jag definitivt aldrig har upplevt. Det enda privilegium jag har är att växa upp i ett land där våra förfäder byggde upp. Men idag så har man en agenda att bryta ned oss européer, en orsak är utan tvekan att vi har haft kristendom som gett oss möjlighet att bryta med den gamla hedendomen som faktiskt har hållit oss nere.

Varför är det bara vita som kan vara rasister och ingen annan, det är något som jag sett och läst om på så många ställen. Men då tänker jag på en sak jag läste i en bok att de som styr i bakgrunden eller de medlemmar i hemliga sällskap såg vita som deras fiender efter som vi har varit den grupp som ofta ståt i vägen för deras ”stora arbete”. Det stora arbetet är inget annat än en ide som dessa har haft om ett globalt samhälle en ide som de har kämpat för i flera hundra år minst. En global stat som styrs i socialistiska samhällsskick. Då kommer man inte att få äga, eller var kristen utan enbart får tro på deras naturreligion. Dett är något som man kan läsa i deras böcker och är något som jag läst så många gånger om och inte bara Albert Pike, P Hall, Blavatsky men flera andra också icke vita. Så det är ingen judisk agenda utan är något som alla högre medlemmar i alla världens hemliga sällskap arbetar för att för att uppnå.

Man kommer inte att acceptera någon opposition emot detta och det är därför de är så skoningslösa emot alla som går emot dom. Oavsett om du är vit, svart, asiat, kristen, buddist, muslim och framför allt om du är kristen, jude, nationalist, konservativ något som de hatar över allt på denna jord.

Man gömmer undan rasism mot svenskar:

Flicka grovt misshandlad av gäng på skolgården – rektor ska ha vilselett föräldrarna om polisanmälan

https://samnytt.se/flicka-grovt-misshandlad-av-gang-pa-skolgarden-rektor-ska-ha-vilselett-foraldrarna-om-polisanmalan/

Intressant läsning:

The War Against White People

https://www.mindingthecampus.org/2019/04/29/the-war-against-white-people/

How to Tell If a Trump Supporter Is Racist

https://www.nationalreview.com/2019/07/trump-supporters-white-conservatives-racism-charge/

The Growing Threat of Repressive Social Justice

https://www.mindingthecampus.org/2018/09/19/the-growing-threat-of-repressive-social-justice/