Annonser

Varför är det så fel att säga vad man tycker i Sverige, att man blir så demoniserad som man blir. Man får inte kommentera eller säga något om det som händer, aldrig påpeka att landet Sverige har stora problem som medier inte rapporterar eller skriver om framför allt inte vem som ligger bakom. Gör man det så kommer medierna att tysta och demonisera dig. Precis det har hänt Östling att de försöker få tyst på honom så att han slutar säga vad han tycker och oftast sanningen. Detta händer alla som inte säger det media vill. Hur det går för vanliga Svensons skiter de i vilket de så ofta visar med sin”journalistik”

Först det mest intressanta med den artikeln i Expressen med Leif Östling är denna.

Journalisten: Kommer du att hålla tyst i fortsättningen?

Östling: Nej, det är en demokratisk rättighet att ha en uppfattning. Det är därför vi har ett fint demokratiskt system.

Frågan är varför skriver man så!
Är det för att man vet att det Östling sa är sant och att man inte vill att offentliga personer säger sanningen. För då kan Svenssons inse att vi blivit lurade och bedragna av de styrande.

Problemen för Östling är att han öppet säger vad han säger och att det stämmer i verkligheten hur dagens Sverige ser ut. Vi tror att Sverige är en rättfärdigt och en fin demokrati och fri yttrandefrihet och lite korruption. Men verkligheten är annorlunda vi har en media som inte skriver sanningen utan ofta medvetet ljuger och håller på med ren propaganda. De anklagar andra för deras fel som att Ryssland, Polen och Ungern inte är riktiga demokratier och att Trump är en galning. Medan de ofta undan håller andra ledares galenskap och fel som och gärna höjer dessa till skyarna som Merkel, Obama och Macron.

Andra åsikter som media hatar som Östling har sagt

• Här betalar man in 20-30 miljoner om året, vad fan får jag för pengarna?
• Vi har fått en väldigt snäv åsiktskorridor i Sverige om alla politiska partier anser att det politiska systemet har obegränsad beskattningsrätt utan rätt för medborgarna att ifrågasätta hur pengarna används.
• Sverige fastnat i en socialistisk tankemodell och att planekonomi och byråkrati styr landet.
• hotet från den globala uppvärmningen är överdrivet samt eventuellt orsakat av naturliga processer.
• Han har även sagt att han tror det är “genetiskt betingat” att så få kvinnor söker sig till teknikyrken.
• ekonomiska ojämlikheten i samhället beror på att vi har “olika genetiska förutsättningar” som “naturen utrustat oss med”.
• Uttalanden som pekat ut en nationalitet som enligt honom hade svårt att utföra sitt jobb på Scania.
Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Leif_Östling

Har han fel i sina åsikter?
Ett problem idag är att man inte får säga sin åsikt utan att man blir offentligt demoniserad eller förlöjligad. Att man idag inte får säga sanningen eller de erfarenheter som man haft om de går emot utanför den åsiktskorridor vi har i dagens Sverige. Om man inte får säga sanningen oavsett vem det drabbar. Så kommer man inte heller kunna lösa samhällets problem utan vi kommer att se en slutande väg ner i misär. Om vi inte gör något åt denna dårskap som media inte vill att vi klagar på.

Ett exempel är att om majoriteten hade vetat om hur utlänningar beter sig emot oss svenskar så hade vi inte heller haft så många i vårt egna land. Ej heller så hade vi haft någon klimatångest eller många som trott på att vi skulle var i en klimatkris.

Leif Östling är en av många som sa vad han tycker men som inte håller tyst som medier vill. Det är något som fler borde ta efter.