Annonser

Matteusevangeliet 6:24 Ingen kan tjäna två herrar. Antingen kommer han då att hata den ene och älska den andre, eller kommer han att hålla sig till den ene och se ner på den andre. Ni kan inte tjäna både Gud och mammon.

Vi föds in i denna värld och har egentligen två vall och vägar att gå. Den enda vägen till gud är att be om förlåtelse och få den helige ängeln, eller de som faktiskt är födda av satan och de har ingen väg till himlen igen. Men det finns även ett ytterligare val och det är egentligen att man inte gör något val alls eftersom man inte tror på gud eller förnekar allt eller tror att ens goda gärningar som man anser sig gjort som ska göra att man hamnar i himlen. Men det är helt fel, har man inte gjort en aktiv vall i livet att komma till gud frivilligt så kommer man inte till gud eller tillbaka till eden.

Som jag förstått det så finns det tre typer av personer, de som är av satan och kommer aldrig att komma till himlen oavsett vad de gör. Dessa personer har ett enormt hat som man ofta inte märker för de vill få oss att tro att de är goda och snälla men bakom masken så finns hatet som ibland blossar upp. Bra exempel på dessa är en del av de som är medlemmar i olika extremgrupper som antifa, blm kkk eller medlemmar i hemliga sällskap (högre grader) och de som bara är elaka troll på nätet ofta vänster. Man märker de på att de är genom falska och har inga problem att ljuga eller bedra och är arroganta samt ett enormt hat emot allt som är kristet som är deras motståndare. En orsak till att de hatar vita. Därför dubbelt blå

De som ännu inte bestämt var de kommer att hamna är de vanligaste och är alla de som fortfarande har en chans att komma till gud. Det är dess som denna vers symboliserar de tjänar både gud och satan, eller som man ofta säger att man har en ond del och en god del. Har en del blå kroppen och en del röd själen.

Sedan finns de som är av gud som är omtänksamma och självuppoffrande för andra. De är av gud och de är inte begränsade av sin kropp utan har guds heliga ande. Därför dubbel röd.

Bibeln är inte en bok som man bara läser och därmed förstår och vet allt som står. En stor del i bibeln är historier som ska förklara saker för en person som levde för 2000 år sedan men innehåller också historier som inte kan förstås utan hjälp ifrån gud. Denna vers är ett exempel på en sådan.