Annonser

Mordet på Tommie Lindh tystas och förminskas och förlöjligas av media och när de försöker med alla medel bortförklara vad som hände. Även åklagaren försöker att få det verka som något annat än vad som verkligen hände.

Det som hände var att Tommie försökte avbryta en våldtäkt och den åtalade, Abubaker Mohamad Awad påstår att Tommie var rasist för han hade en SD keps.

Utdrag från Fria tider om vad som hände:

”Där framkommer att den åtalade, Abubaker Mohamad Awad, strax innan mordet hade reagerat på att Lindh hade en SD-keps i sin lägenhet, där en efterfest hade hållits.

Den åtalade 23-åringen hade vid flera tillfällen kommit in till rummet där Tommie Lindhs väninna låg och sov, trots att hon bad honom att lämna henne i fred.

Afrikanen krävde till slut, medan han riktade en kniv mot henne, att den unga kvinnan skulle svara på varför Tommie Lindh hade en SD-keps på en hylla i hallen.

– Och då förklarade jag för Abubaker att Tommie är väldigt insatt i politik och tycker att det är väldigt intressant. Då kallade han Tommie för rasist och så, berättade kvinnan i förhör.

Afrikanen började sedan anklaga även kvinnan för att vara rasist, och när hon sade att hon inte var det förklarade han att han inte kunde lita på henne.

– Då blev han ännu mer arg. Sedan sa han det där igen, om jag inte ställer mig upp, skulle han döda mig och Tommie, sade våldtäktsoffret.

23-åringen höll en kniv mot kvinnan och inne på toaletten tvingade han till sig oralsex av henne.

Därefter kom en annan svensk man, som kvinnan hade slagit larm till tidigare, till lägenheten. Han blev också omedelbart anklagad för att vara rasist av våldtäktsmannen, och utsattes för knivskador när han försökte få afrikanen att lämna bostaden.

Samtidigt befann sig Tommie Lind och våldtäktsoffret i badrummet. 23-åringen gick in dit och högg Tommie i nacken, ryggen och bröstet.

Medan 19-åringen låg och förblödde tvingade afrikanen med sig kvinnan till ett av sovrummen där han våldtog henne. Följde hon inte med skulle han hugga henne också, förklarade han.”

Det som hände visar ju att den åtalade är en hatisk och farlig person och han gjorde det för politiska orsaker att han ansåg att SD är rasistiskt vilket inte stämmer alls. Att vi svenskar vill leva i ett svenskt Sverige är inte rasistiskt. Men man kan ju faktiskt fråga sig om inte den åtalade har rasistiska värderingar

Det är mycket intressant och konstigt att det tog så lång tid innan polis kom till plats, men som det ser ut i dag så är man inte förvånad men detta borde varit ett prioriterat fall. Samt att det tog så lång tid gjorde att Tommies liv inte gick att rädda. Att den åtalade gjorde grimaser är mer ett segertecken en rasist mindre.

”Efter mycket om och men kom polisen slutligen till platsen och grep gärningsmannen. Kvinnan hade tidigare ringt flera larmsamtal om afrikanen, men först efter en och en halv timme, när det redan var för sent, kom en polispatrull till platsen.

Efter att Abubaker Mohamad Awad gripits för brotten skrattade han inför kameran på arresten, gjorde grimaser och segertecken med fingrarna.”

Den åtalades bortförklaring om vad som hände.

”I förhör påstod han det var kvinnans “bror” som hade tvingat henne att säga att hon blivit våldtagen.

– Hennes bror som är rasist ville anmäla det som våldtäkt. Annars blir det en skam för henne och hennes bror att hon legat med en mörkhyad kille, sade 23-åringen.”

Utlänningar använder rasism i alla lägen som de kan, något som man har hört och sett själv. Men skulle man göra en ärlig undersökning så skulle med all sannolikhet det visa sig att utlänningar är mer rasister än svenskar.

Tyvärr så skulle jag inte bli förvånad om det blir ett milt straff som den åtalade inte kommer att sitta hela tiden. Så det är ett medvetet sätt från vårt rättssystem att de står på dessa utlänningars sida. Vi svenskar är ett problem i statens ögon som ska överkommas, med alla stående medel som finns.

Källor:

https://www.friatider.se/han-ar-rasist-han-har-en-sd-keps-abukals-kommentar-innan-han-mordade-tommie-lindh