Annonser

Återigen har en svensk förnedrats och hotats under brutala former, av ett kriminellt gäng denna gång. Under det senaste året har svenskar förnedrats av utlänningar. Utan att man ifrån media skriver så mycket om det eller förminskar vad som hänt. För det går emot den bild som media förmedlar att det är svensken som gör fel och är rasister.

När ska svenska myndigheter och polis göra något åt detta hat och rasism emot oss svenskar. Ska vi svenskar ta lagen i våra egna händer och slå emot dessa saker, med hotet att det blir allt hårdare vilket det blir i alla fall som det ser ut som det gör i Sverige.

Tyvärr så finns det alltfler liknande fall där svenskar har behandlats brutalt av kriminella och då oftast av utländsk härkomst.

”I videoklippen syns hur gänget förnedrar offret med hundkoppel och skär av ett finger samtidigt som de filmar sig själva.

En av gärningsmännen hörs hota att han kommer ”kommer knulla sönder” brottsoffret och svär även vid Allah.

21-åringen förekommer sedan tidigare i belastningsregistret för misshandel, stöld, brott mot knivlagen, narkotikabrott och rattfylleri. 23-åringen är straffad för flera narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Det framgår av mediarapportering att kommunen bland annat haft skottlossning på öppen gata, slagsmål och flera rån.”