Annonser

Då har det hänt igen, att muslimska extremister har mördat en kritiker genom halshuggning. För att Paty hade enligt muslimsk religion hädat den muslimska profeten muhammed. Man är inte förvånad längre och som vanligt så skuldbelägger svensk media läraren Paty för muslimer är en skyddad och priviligierad grupp som får allt de pekar på.

Polisen tog inte varningarna på allvar och inte det är förvånande.

När ska folket förstå att islam är samma som den ideologi som isis och de alla andra terrororganisationerna för hade muhammed levt idag så hade han varit medlem i dessa och stöt dessa. För de har sedan muhammed tid gjort sådana här dåd och terror och krig sedan start. Men återigen som vanligt ifrån medier så säger man inte sanningen utan kommer med bortförklaringar och rena lögner. I början så påstod medier att läraren blev knivmördad och det hade man nog fortsatt att skriva om, om det inte varit för de ”alternativa” medierna skrivit sanningen.

Men tackolov så gör man demonstrationer emot det som hände och förhoppningsvis så gör man något emot dessa muslimska extremister. Ett sätt vore att stänga alla moskéer tills muslimerna i Frankrike och resten av Europa tills muslimerna accepterar och respekterar yttrandefrihet och aldrig igen går emot den. Man får hoppas att dessa fortsätter och man reagerar emot dessa terrorister som älskar brutalt våld mot deras motståndare.

https://svenska.yle.fi/artikel/2020/10/18/omfattande-manifestationer-efter-lararmordet-i-frankrike-ocksa-landets

För muslimer begår samma hädelser emot kristna, men inte mördar vi dom, varför beter sig muslimerna på detta sätt, svaret finns i deras religion islam och inget annat. Det är inte som man vill få oss att tro enskilda personers syn på islam utan detta är den islam som muhammed skapade inget annat. Islam är en aggressivt expansionistisk religion eller ideologi på samma sätt som nazismen.

Hur många biblar, kyrkor har inte muslimer förstört eller gjort om till moskéer, hur många präster och kristna har inte mördats av muslimer. Utan att man från kristet hål har gjort något. Framför allt inte mördat någon.

Tyvärr så kommer det att hända igen. Tills man gör rätt åtgärder som att minska den muslimska befolkningen i Europa kraftigt och helst skickar hem alla framför allt med islamistiska värderingar.