Annonser

Islam denna religion som så många tror är besläktad med judendom och kristendom, att dessa tre religioner har Abraham som ursprung och tror på samma gud. Men detta är en lögn som sprids av präster, imamer och andra, vilket gör att många tror på det.

Islam är en hednisk religion som inte har någon koppling till kristendomen, förutom att i koranen så nämns en Jesus men det är inte den kristna Jesus utan en skapelse inom islam.

På vilket sätt hedrar koranen Jesus när de tar ifrån honom orsaken till att han kom att rädda oss ifrån helvetet. Befria oss från hedendomens förslavning av mänskligheten.

Islam är en antikristen religion och det finns många bevis på att islam och kristendomen inte har samma ursprung eller gud.

Mecka så ska en muslim kyssa en svart sten som är med all sannolikhet en meteorit som fallit från himlen. Något som var vanlig inom hedniska religioner att använda sig av meteoriter i sin tro. Sedan har man kristendomens syn på sådana stenar.

Då sade han till dem: Jag såg Satan falla ned från himmelen såsom en ljungeld. Lukas 10:18

Hajj den muslimska ritualen som befriar en muslim från dess synder när han åker till mecka och går runt kaaba sju gånger är egentligen en hedninsk ritual som flera folkgrupper genomgick bl.a. Harranians

Ett annat är att man kan se bevis på islams ursprung på hur många muslimer beter sig och handlar.

Av deras frukt skolen I känna dem. Icke hämtar man väl vindruvor från törnen, eller fikon från tistlar? Matteus 7:16

Hur många terrorattacker gör inte muslimer, hur många våldtäkter begår inte muslimer i Sverige och Europa orsaken är att de ser oss icke muslimer som smutsiga och mindre värda. Det är inte ett beteende som kristna har eller någonsin haft även om man har gjort illdåd i kristendomens namn. Men det är inget som står i bibeln att kristna ska göra. Till skillnad från Jesus och Kristna där man har en mer förlåtande och vänlig inställning. Så kan man se många tecken och bevis på att muslimer hatar andra folk med andra religioner och anser sig fått rätten att färdiga terror, mord och förtryck av icke muslimer. Detta kan man se överallt i världen. Att islam är inblandad i krig, inbördeskrig och terror mot andra icke muslimer. I länder med en muslimsk majoritet så förtrycks icke muslimer. I länder med en muslims minoritet så bedriver muslimer en kampanj med terror, inbördes krig mot dess icke muslimska majoritetsbefolkning.

Men förstår man vilka som troligen låg bakom islam. Så kan man se kopplingen, att Islam inte är en religion, som har getts åt människan från gud. Utan det är mer som så många andra religioner en skapelse av en falsk profet.

Islam har från första början bedrivit krig mot andra religioner, även under muhammeds tid så förde man krig. Till skillnad från Jesus som aldrig gjorde någon illa utan hela tiden hjälpte, han förlät även de som korsfäste honom.

När muhammed fick fly ifrån Mecka till Medina år 622 och började med militärt våld först inta Mecka och sedan intilliggande områden. Bl.a. så intog han en Judisk by där han mördade varje man och sålda barn och kvinnor som slavar. Det sägs att muhammed själv avrättade 600 män genom att halshugga dem.

Jihad

Man bedrev jihad för att sprida islam genom krig, terror, ett angreppskrig mot icke muslimer som enbart kommer att sluta när hela världen är under ett islamskt totalitärt styre. Jihad är ett heligt krig emot alla icke muslimer som är en central del islam.

Man var så övertygad om sin rättfärdighet att man skickade brev till konungarna för 6 stora riken. Där man bad att de skulle konvertera till islam

Islams behandling av icke muslimer

Inom islam så ser man ner på icke muslimer och kallar dom för dhimmis. En dhimmis måste enligt den islam betala en skatt för att de inte är muslimer. Denna skatt betalas för att de ska få kunna behålla sin religion. För enligt islam så kan en icke muslim få rätten att utöva sin religion fritt. Det innebär att man som Kristen eller Jude har tre val betala skatt, konvertera till islam eller döden. En person från en annan religion har två val konvertera eller dö!

En icke muslim betraktas av muslimer som andra klassens individ med begränsade rättigheter.

Det finns de som anser att islam är en religion som är fredlig och tolerant. Att de som begår terror handlingar i slams namn inte är riktiga muslimer. Men det behövs bara titta i historia böcker där man kan tydligt se hur muslimer har betet sig inklusive muhammed själv. På detta sätt kan man också se vad som är sant och rätt med islam. En sanning är att islam varken är tolerant och fredlig. Detta kan också många före detta muslimer intyga.

Bevis på islams intolerans och krigiskhet:

Koranen 2:191 ”Dräp de otrogna var ni än finner dem.”

Koranen 3:28 ”Muslimer får inte ha otrogna som vänner.”

Koranen 3:85 ”Ingen annan religion än Islam är godtagbar.”

Koranen 5:33 ”Lemlästa och korsfäst de otrogna om de kritiserar Islam.”

Koranen 8:12 ”Terrorisera och hugg huvudet av dem som tror på andra heliga skrifter än Koranen.”

Koranen 8:60 ”Muslimerna måste mönstra alla stridsmedel för att terrorisera de otrogna.”

Koranen 8:65 ”De otrogna är enfaldiga; kräv att muslimerna bekämpar dem.”

Koranen 9:5 ”Sedan, när de heliga månaderna passerat, döda de otrogna var ni än finner dem, och ta dem i fångenskap, och belägra dem och ligg i bakhåll för var och en av dem. Men om de ångrar sig och börjar be [till Allah] och skänker till välgörenhet, så låt dem vara.”

Koranen 9:30 ”Judarna och de kristna är perversa; kriga mot dem.”

Koranen 9:123 ”Kriga mot de otrogna som bor i din omgivning.”

Koranen 22:19 ”Bestraffa de otrogna med brinnande klädnader, järnkrokar, kokande vatten; smält ner deras hud och underliv.”

Koranen 47:4 ”Sukta inte efter fred med de otrogna; hugg huvudet av dem när ni griper dem.”

Till och med bibeln säger att man inte ska blint tro utan söka sanningen!!

Och sanningen finns inte i denna religion som förtrycker följare av andra religioner.