Annonser

Varför uppmålas svarta alltid som diskriminerade och utsatta för rasism, är det egentligen en sanning i det, ibland men faktiskt inte mer än för andra folk eller raser. För vi alla har samma mänskliga känslor så ingen ras kan anklaga någon annan för att vara mer rasistisk eller se sig som mindre rasistisk än någon annan. Så bara här faller hela logiken med denna rasism agenda som enbart har som mål att förstöra och skapa hat mellan folkgrupper. Visst det finns rasister och hatiska individer men det gör det alltid och inom alla folk och raser ingen är bättre eller sämre än den andra. Man skapar inom denna globalistisk elit dessa känslor och åsikter för att främja deras agenda och på ett sätt kunna kontrollera folk bättre så att ena gruppen i detta fall vita att de inte sticker upp för då kommer alltid anklagelsen om rasism eller högerextremismen. Så denna anklagan om rasism kommer vi att höra tills vi globalisterna fått igenom sin agenda.

Men varför alltid denna rasism för det handlar inte om annat än att dessa globalister faktiskt ser sig som det svarta fåret eller de som alltid fås skit och blir anklagad för att göra allt fel och ont i denna värld. Men det är inte så de ser sig själva, utan de anser det som att det är de som gör det goda emot det onda vilket är oss vita/Européer/kristna och kyrkan som de ser som det onda i denna värld. För vilka är det som bröt denna makts monopol nämligen vi européer, vita, kristna och i deras ögon släppte ut ondskan i världen ungefär som historien om Pandoras låda. Det är denna ondska som dessa vill få bort.

För de anser att de är de som har den högsta kunskapen och förståelsen av vad denna värld egentligen är, det är därför de kallar sig Illuminati eller de upplysta som styrt världen genom sina hemliga sällskap som vi ofta kallar för präster, shamaner. De anser att de förstår vad som händer och vet vad som måste göras. Det är viktigt att inse och förstå att det som händer idag med allt är inget nytt ingen ny agenda utan en mer återgång till hur det var innan Jesus kom. Vi skulle fortsätta leva som vi gjorde då. Så dessa anklagelser är ett sätt att skuldbelägga oss och få oss att känna skamkänslor för något som vi inte är skyldiga till. Så dessa upplopp i USA om polisens påstås enbart skjuta svarta medan man inte nämner att det är oftare vita som dödas oskyldiga än svarta.

För tittar man på vad de vill göra och ser vad som står i bibeln så ser man att allt som är rätt i bibeln ser de som ont. De förespråkar fri sexualitet, hållbart samhälle som egentligen handlar om en moderjordsdyrkan, socialism som handlar om att göra oss alla egendomslösa och leva under ett totalitärt samhälle för de vill inte att vi ska återigen få makt eftersom i deras ögon så kan vi inte hantera den. Det kan man se på allt kaos och alla problem som finns i denna värld, som de anklagar oss för att skapat, medan det egentligen är globalisterna skapelse, men så ser inte de på saken, som de ser det för målen helgar medlen.

Allt vad de vill göra är tvärt emot vad som står i bibeln, ta och läs själv så kommer ni att se

EU och FN globalism inga nationer, som världen var innan babels torn då alla levde med ett språk i en stor nation som sedan gud skapade olika nationer, folkgrupper språk. Eller feminism som är till att få oss män och kvinnor att bli mer lika något som man kan se inom denna mysterieskola där man anser att vi är lika mycket kvinna och man då pratar man inte om det fysiska utan själsmässiga, dit vi går enligt deras tro på evolutionen. Går man emot denna evolution som degenererar man något som man ser mer idag framför allt sämre skola och lägre IQ.

De anser att denna värld vi skapat är en ond materialistisk sådan, något som de aldrig skulle tillåtit att vi skulle uppnå. För i deras ögon så skulle vi inte utvecklats utan levt primitivt. I deras böcker kan man läsa om deras åsikter om denna värld. Det är något som vi indoktrineras i att tro på i alla filmer, serier, skolan, medier.