Annonser

JA en ny konservativ domare i högsta domstolen vilket ska ses som en positiv motpol till den alltmer vänsterorienterade samhället i USA och världen.

När socialister anser att de står för godhet när man faktiskt med lagliga metoder tillåter mord på barn.

Förr trodde jag på denna lögn att vänstern var goda och högern är ond, något som jag inset är bara en lögn, sanningen är att det är tvärt om. Det är vänstern som står för nedbryttning, förstöring av samhället och det är tack vare alla medier som denna lögn kan frodas och växa, tills man inser själv att man blivit lurad. Vänstern ska inte vara icke opponerad och få igenom sin vilja som den så ofta har fått i Sverige och det är därför Sverige har så stora problem inom så många områden.

Det är så att de konservativa krafterna i ett samhälle bygger upp medan de socialistiska bryter ned det är socialismens grund. Allt det socialismen gör kan konservativa göra bättre och till en lägre kostnad.

Det som är fel i USA beror inte på kapitalismen eller marknadsekonomi samma fel hittar man i även socialister men då mer skadlig.

Men nu kommer vi att se hur medier kommer att beklaga sig och att olika “friheter” är under hot, det är vad vi kommer att få se nu i inom vänsterns media, organisationer och andra opinionsbildare. Eftersom en socialist inte klarar av att se högern som något annat än fascism och att de kämpar för oss vilket är så fel. Det är socialism som begränsar och tar friheter, det är vänstern som gör livet sämre för alla med högre skatter favorisering av deras röstbas, regleringar som skadar mer än gör nytta.

Så man får vara glad över Trump och att något går åt rätt håll i denna värld.