Annonser

Islam har mördat igen i sin religions namn. Denna gång en lärare i Frankrike som enligt muslimer hade hädat deras profet muahmmed. Det hade han gjort under en lektion i yttrandefrihet visat karikatyrer på muhammed. Men det detta dåd skapade inte några sorg eller ånger ifrån muslimerna utan mer av hyllning av detta mord, något man kunde se på nätet där muslimer skrev sitt gillande och att det var rätt att göra detta.

Det visar också på hur muslimer ser på oss icke muslimer, att allt man hört om hur muslimer ser på oss stämmer alla påstående att muslimer ser oss som andraklassens människor och att de kan behandla närmast hur som helst.

När sedan den franska presidenten försvarade yttrandefriheten och beskyllde dessa extremister som påstås vara få. Så började många muslimska länder att bojkotta franska varor.

Vad kan vara orsaken till att man är mer förbannad för att någon visar en bild över en profet för att kanske reta de troende än att någon mördar brutalt. Det visar att något är seriöst fel inom den muslimska folkets syn på människan.

Hur kan det vara så att en gud blir upprörd så pass mycket av vad en liten människa gör under en kort stund som inom en dag kommer vara bortglömd och ingen pratar om utom dessa som tror på denna religion. Varför skulle den islamska guden bli arg medan den kristna guden säger strunta i det, bry dig inte om sådant som det står i bibeln. Varför denna skillnad. Bibelns gud verkar vara mer sansad och vettig medan den islamska guden mer hatisk och girig om inte maktgalen.

Varför är det alltid en massa upplopp när Muhammedkarikatyrer publiceras, eller Koranen bränns och man ser dessa hatiska och hotfulla muslimer.

Men tittar man på hur muslimer behandlar icke muslimer som kristna genom att bränna ned kyrkor attacker kyrkor, mörda präster, säljer folk som slavar, terrorattacker mot kristna och andra. Skulle vi attackera muslimer för en sådan sak, vilket vi inte gör eftersom kristendomen är emot sådana saker utan man bygger ny och reparera kyrkan. Varför kan inte muslimer göra samma sak.

Det är också konstigt hur man ser på människoliv, att någon skämtar om islam, gör en karikatyr eller bränner en koran vad är det som kan rättfärdiga att döda en människa det är något som jag tycker verkar så sjukt med islam. För egentligen hade man inte brytt sig så hade det inte hänt något en bok kan man ersätta men inte ett människas liv. Men som man känner att det inte har att göra med detta egentligen utan svaret är att en muslim anser att de har rätten att vara respekterad inte på vanligt sätt utan ses som de som ska vara i dominerande ställning, att de ska vara högre än andra. Då kan man inte tillåta några mindre värda icke muslimer sätter sig upp mot dom. Detta är något som man så tydligt ser och hör ifrån kristna som flytt ifrån dessa länder och de beskriver precis detta att som icke muslim så är du en lägreståendevarelse och om du inte accepterar denna position så får man stora problem och troligen anklagad för att häda islam.

Det kan man se hur de vill påtvinga oss i väst dessa hädelse lagar som man har i deras länder, där man avrättar människor som påstås säga något negativt om islam något som inträffat många gånger då man dömt oskyldiga till döden då någon anklagat någon för hädelse, som inte kan bevisas och troligen inte har inträffat. Islam visar sitt sanna jag mer och mer och när de får mer inflyttande och makt i väst så kommer det att bli mer tydligare och det kommer att orsaka ett enormt lidande för den kristna befolkningen i världen om man inte stoppar denna invandring, från en direkt fientlig religion.