Annonser

Muslimer säger att man är emot idoldyrkan men de verkar inte tänka saker fullt ut. För islam är en idoldyrkande religion och en hycklande religion som påstå saker och ting som går emot sin egen religion. Tillbedjan av avgudar, bilder eller något som inte är Gud, tillbedjan av falska gudar. Det är vad dessa muslimer gör sig skyldiga till

Om inte mecka är idoldyrkan så finns det ingen idoldyrkan över huvud taget. Är inte den sten som finns en idoldyrkan så var inte heller Buddhastatyerna några idoler. Samma sak gäller faktiskt muslimers ilska mot att något bränner en koran eller att bli ilskna. Visar att dessa symboler är idoler om man ska se det med religiös betydelse.

Jag har stöt på muslimer som säger att man dyrkar allah den islamska guden genom tron på allah inte att de dyrkar någon symbol. Men problemet är att det inte är så det är. Har du en symbol kan vara vad som helst en bil, bok, teckning, något som absolut inget värde men att du sätter den över gud så är det en idol.

Vilket gör att alla dessa symboler som muslimerna blir arga över är idoler och därför är islam en idoldyrkande religion. Trots att deras religion är emot idoldyrkan, dessa muslimer som blir ilskna begår ett stort fel enligt sin egen religion.

Sanningen är att om muslimer blir ilsken över denna symbol så säger de utan att fatta de, att detta är deras profet muhammed!! Och att de gör en stor synd enligt deras egen religion! Så de gör två fel när de reagerar som de gör.

Istället så borde de göra precis som kristna strunta idet, låt de hålla på.

Därför är inte bibeln någon idol men koranen är, tänk på det!