Annonser

Media och andra med inflyttande vill se Joe Biden som president, varför kan man ju undra för mannen har många lik i garderoben som man inte visar. Utan media medvetet skyddar Biden och hans son trots att han är både korrupt och har problem med hälsan.

Video som säger allt om Bidens moraliska nivå.

Joe Biden I went to the big guys for the money, I was ready to prostitute myself

Det verkar som om anledning till att man vill få Bidén som president är att han gör som han blir tillsagd och är en person som kan ses som en docka som globalisterna kan styra. Han är inte en person som Trump som har en ryggrad och står upp för saker och håller det till skillnad mot Biden som är en ryggradslös nickedocka plus genomkorrupt.

Problemet med Biden och varför media inte tagit upp allt detta. Är detta en värdig presidentkandidat som inte verkar vara en moralisk person utan gör precis det som gagnar honom och globalisterna intressen.

Biden är korrupt vilket han faktiskt har medgett och sagt själv. Som med Ukraina där han medger själv att han fick en domare sparkad

https://www.youtube.com/watch?v=UXA–dj2-CY

Sedan blir det inte bättre av att hans son Hunter Biden inte är bättre utan också är en genomkorrupt person som både har använt droger, prostituerade och sägs även han vara en pedofil.

https://nypost.com/2020/10/14/email-reveals-how-hunter-biden-introduced-ukrainian-biz-man-to-dad/

Har pedofila tendenser som man kan tydligt se i video där han är onormalt närgången mot småflickor samt har haft kontakter med Epstein. Även hans som sägs också ha dessa tendenser

Se på dessa videor, är detta normalt beteende?

https://www.youtube.com/watch?v=irfkADrWqyI

https://www.youtube.com/watch?v=rFusmEJJr78

https://www.youtube.com/watch?v=L4OYPiV1GsY

Men jag kan säga att media är några lögnare och bedragare och har ingen moral eller heder utan de tjänar globalisterna och deras agenda. Denna agenda som folk inte förstår och därför fortsätter att läsa och därmed blir indoktrinerad i dessa lögner. Samt att samhället fortsätter sin resa mot avgrunden, som de som röstar på dessa personer/partier faktiskt i sin okunnighet stöder.

En annan sak är märkligt är att demokraterna har en person som Biden samma sak som i förra valet 2016 med Hillary. Två personer med många lik i garderoben och problem med hälsan, varför inte använda någon annan bättre kandidat för det är ett parti med miljoner anhängare.

Anledning till att media skyddar honom och hans son är att de gör så med alla som de har nytta av oavsett om en person som Biden totalt rutten men då ska man veta att ett av globalisterna motto är

Målen helgar medlen. Vilket också förklarar varför de gör som de gör utan några som helst ånger.

Frågan är bara hur mycket är det vi inte vet om denne Biden hur mycket korruption har han varit med om och stöttat.