Annonser

Ja den hatade religionen, när man tar upp religion oavsett vilken så märker man ett starkt distanserande och ointresse. Ett ämne som borde vara på plats 1 och inte förkastas som många gör idag. De religionerna jag pratar om är kristendom och de gamla hedniska religionerna mytologierna som islam är en del av och kristendomen som är intressanta och försöka förstå att dessa är fortfarande i högsta grad aktuella. De påverkar oss på sådant sätt som många inte förstår eller framför allt inte är intresserade av eller skulle acceptera.

För trots att vi lever i vårt avancerade samhälle med all forskning och utveckling, så kan vi mindre om detta enormt viktiga ämne. Man har fått oss att tro att gud inte finns, att allt skapas slumpmässigt och att därför är religiösa primitiva och inte positiva till forskning och vill egentligen gå tillbaka och leva primitivt. Något som tyvärr kan stämma in på vissa men i övrigt helt fel.

Vi tror att världen enligt forskningen skapades via en Big bang och att vi genom evolutionen har utvecklats genom slumpvis utveckling. Men eftersom vi inte kan så mycket om religion och vad man trodde på för innan kristendom kom, så kommer man att gå på minor och då pratar vi rejäla sådana. För allt som vi tror på och följer även idag har faktiskt sina rötter i religion och det är något som majoriteten inte har en aning om. Därför kommer man att peka ut fel grupp som fiende och fel religion därför man inte förstår och har kunskap om det. Det är därför vi har ett samhälle som man upplever vara i det närmaste i fritt fall.

Är man inte insatt i religion så ska man först ta reda på sanningen genom att lyssna på båda sidor och inte göra som man gör idag, följer bara blint efter en sida och håller benhårt på detta. Som visa aktivister som lyssnar för mycket på vad andra för tänker och inte tänker själva. Söker därför fel fakta som rättfärdigar deras felaktiga åsikter.

För det jag märkt är att religion påverkar oss fortfarande mest av allt och det på sätt som vi inte tänker på. Om jag säger att det man pratar mest om idag har sina rötter i religion som hållbart samhälle, påståendet om klimatets uppvärmning, sluta använda fossila bränslen, feminism, ej äta kött eller mjölk att det har sitt ursprung ifrån en religion. Så kommer folk att dra öronen åt sig och inte vilja lyssna längre, för vi lever i en annan tid där man ska leva utan religion. Eller säger att big bang och evolution är direkt tagna ifrån hedniska religioner. Det enda man gjort med big bang är att ta bort gudarna så har man skapat en ny religion. De som propagerar och säger att evolutionen är så korrekt, blir ofta otroligt ilskna när de upptäcker att en kristen kan ha rätt och de fel, det är nästan som att häda, samma reaktion som en del troende visar, för även om man inte är troende så är man samma människa som en troende.

Agendan med globalism har bara en sak och det är att återgå till hur världen såg ut innan kristendomen. Babelstorn då vi alla var ett folk och hade ett språk. Det är därför man hela tiden bombarderas av att nationalism är fel. Vad man måste förstå är att vi fick vår nation, språk, kultur som en gåva ifrån gud något som satan vill förstöra. Det är något som man kan se inom så många områden att likande saker inträffar som attack mot kärnfamiljen att man oftare idag tar ut skilsmässa när saker och ting inte går som man vill. Vi är mer egoistiska, hatiska, själviska, gör fel utan att bry sig, snackar illa om andra än någonsin innan. Det man behöver göra är att se på hur muslimer beter sig och alla dessa vänstergrupper som anser att våld inte är fel så de förstör allt i sin väg. Det man inte inser är att det är något som gör att dessa beter sig som de gör mot andra. Man kan säga att något influerar dom att göra det.

För vi indoktrineras dagligen utan att vi märker det, det är bara att öppna en bok, se en film eller serie som man tycker om. För läser man rätt böcker och hittar rätt person att lyssna på så lär man sig hur man ska se denna manipulation och lögner som man faktiskt är bombardera av konstant. Det är en religion som man vill manipulera oss in i och tro på igen, så därför indoktrineras vi i det i alla filmer, serier, skolan, böcker, olika rörelser som alla dessa miljöer. Det är vad allt handlar om en återgång till hur det såg ut innan kristendom och bibeln kom.

Det finns nämligen två ursprung som alla religioner i världen har, en ifrån gud och en ifrån satan sedan är det bara att bestämma vem du vill följa. Det är detta som min hemsida är tänkt att handla om. Att förstå hur allt egentligen ligger till utan att följa den stora strömmen.

En kristen ska inte följa den stora massan till undergång utan vara individualistisk och inte kollektivistiskt. Varför tror du att vi i väst har frihet och de andra lever under slaveri som islam, kommunism och annat.

Mosebok 2 23:2 Du ska inte följa mängden och rätta dig efter den i det onda, så att du vränger rätten när du vittnar i något mål.

Varifrån tror du att vi i den kristna världen ska tänka själv för vägen till gud är individuell och inte kollektiv som de andra religionerna. Utan vi ska tänka själva och ha friheten. En frihet som vi idag slänger bort för att vi inte har kunskap och förståelse för hur saker och ting hänger ihop.

Istället så anammas ett kollektivistiskt sätt att tänka om att vi ska dela på allt vi ska inte äga utan se os mer och mer som ett kollektiv. Individualitet ska se som något ont, fel och egoistiskt. Det vi har i världen två sätt att tänka som inte går att kombinera och inte vill eller kan leva ihop för det kommer aldrig att fungera. Ett av dessa måst bort och det är kapitalismen, marknadsekonomin och individualiteten som verkar vara på väg bort.

Så vad man gjort genom att få oss att hata eller se ned på religion är att rata allt med religion och då kristendomen framför allt. För då ratar man sitt skydd emot dessa makter som vill förstöra. Det är denna förstörelse som vi sker, därför vill man inte se någon makthavare som bygger upp igen. För det handlar inte om makt eller pengar det är bara medel att nå sina mål

Det enda man gör när man ratar religion som kristendom är att rata beskyddaren och släppa in de som förstör och ge dom fritt spelrum.