Annonser

Valet är enligt media klart och det blev Joe Biden som blev president.

Vinnarna och förlorarna när Biden blir president

https://www.expressen.se/premium/vinnarna-och-forlorarna-nar-biden-blir-president/

Joe Biden är USA:s nästa president: Tid att enas

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Bll9oe/joe-biden-ar-usas-nasta-president-tid-att-enas

Joe Biden utropas till president i USA

https://www.svt.se/nyheter/biden-ny-president-i-usa

Efter en utdragen rösträkning i det amerikanska valet är det nu klart: Joe Biden blir USA:s 46:e president.

https://www.dn.se/varlden/live-folj-presidentvalet-i-usa/

Fast är man förvånad, de har ju velat bli av med Trump och under fyra åren som gått har man inte hört annat än ett rent hat emot Trump. Så nu tror de att de har fått som de vill, men de kommer att bli besvikna. För man hittar fler och fler bevis på att det varit valfusk i detta val men även de föregående valen 2016 och tidigare. USA valsystem är svagt men så är det i alla länder oavsett om de är ett land i väst så går det att manipulera resultaten.

Att göra som media att först påstått att valet har gått ärligt till och det inte har varit några möjligheter till fusk och om det funnits så är de bara små problem. Det finns många händelser som pekar på ett valfusk som att valkmaskinerna är lätta att manipulera, något som påpekades under valet 2016.

Heritage Foundation har satt upp en databas över de valfusk som inträffat

https://www.heritage.org/voterfraud

Sedan har man den faktiska påverkan ifrån sociala medier som alla varit väldigt pro demokraterna.

Något jag själv upplevde på Facebook som stängde ner mitt nya konto inom 24 timmar, hade skrivit positivt om Trump samt publicerat bilder på Trump där jag kommenterade valresultatet.

Har sett att flera av mina konservativa följare på Twitter har försvunnit och märkt av konstig aktivitet.

Professor Epstein: Google försökte manipulera valet

https://nyadagbladet.se/utrikes/professor-epstein-google-forsokte-manipulera-valet/

Gianno Caldwell: Social media giants using censorship to help Biden become president — regulation needed

https://www.foxnews.com/opinion/social-media-censorship-new-york-post-biden-gianno-caldwell

Twitter har gått in och kommenterat Trump tweet och frågan är varför man enbart går på honom. Är Trump denne korrupte man som förstör den globala samstämmigheten. Nej det är ha inte han sätter USA först medan Biden är korrupt.

De som har påverkat valet är inte Ryssland eller någon annan källa utan det är media och sociala nätverk som påverkas. Detta är inget nytt utan de senaste valen har man sett detta. Hur man helt enkelt sorterade ut Ron Paul trots att han var populär men drev en kampanj om att göra om finanssystemet med det privata FED, ta hem trupper samt att ville satsa på USA som inte var så populärt. Då var man återigen ifrån media väldigt ställningstagande att man helt enkelt undvek att ta upp honom och nämna honom. Samma sak är det med Trump van vill få bort personer som går emot den globalistisk agendan. Den agenda som man måste stå bakom och stödja om man ska får medias medgivande.

Samma tendenser som jag såg då ser jag idag. Hur media och andra inte vill acceptera vad som är bäst för folket utan enbart är intresserad av vad som passar globalismen även om det skapar lidande och misär. Globalister skiter i oss vanligt folk. Att få deras marionetter är en dödsdom emot landets välstånd, ekonomi och folket som lever i det landet precis som vi sett i Sverige. Då de styrande är mer intresserad utlänningars bästa än svenskar som skapar ilska och frustration som man kommer att köra över och om man yttrar sig så riskerar man fängelse.

Valet är inte över än och det kommer att bli förändringar vilket kommer att orsaka enorm ilskna bland vänster och media att de står där. Att de har ljugit och haft fel. Så det kommer att bli intressant att se hur media måste förklara bort detta.