Annonser

De nya tuffare regler i Frankrike för muslimer är en bra början att sätta ned foten och inte acceptera mer eller ge efter. För muslimer kommer att först ta fingret sedan handen och sedan resten, för det ligger i deras natur. För egentligen så är islam en expansionistisk ideologi som har som agenda att ta över.

Det jag upplever är att många muslimer om inte en majoritet ansåg att mordet av då den franske läraren var rätt eftersom de ansåg att man hädade deras religion och profet. Att de anser det bevisar bara hur en muslim tänker och de tänker bara på sitt och få deras vilja igenom. Samt att icke-muslimer är mindre värda enligt islam, det bevisar deras attityd som många av dessa förnedrings brott man gjort i Sverige.

För läser man många muslimers kommentarer och diskuterar med dem så upptäcker man att de är bara intresserad av en sak att diskutera hur DE upplever situationen och de delar som är intressanta för muslimer. De tar hjärna och ofta upp vad icke-muslimer gör emot muslimer. Men samtidigt om man tar upp vad muslimer gör mot icke-muslimer så är de inte intresserad av att diskutera eller helt förnekar det inträffade. Det känns som om man inte existerade alls till slut, för de kommer bara med förnekelse och påstår att det inte har hänt. Vänder man på det och förnekar allt som vi kristna har gjort så kommer diskussionen i fortsättningen enbart att handla om att övertyga en om att det inträffat. Allt detta är egna erfarenheter som jag haft flera gånger.

Det enda man kan göra emot muslimer är att vara hård, för det är det enda de förstår och det är något som jag sett och hört från andra håll. För i deras ögon är en dhimmi eller icke muslim mindre värd. Det är inte heller fel att inte hålla det man lovat.

Men som jag ser det har dessa lagar och regler som ska vara tuffa emot politisk islam ingen som helst påverkan, kanske för stunden, men inte på längre sikt för då måste man ta i tu med invandring och införa aktiv återvandring tills antalet blir hanterbart under 1 % av befolkningen. Det är den enda långsiktiga lösningen på problemet.

För muslimer hatar oss i väst och vår kristendom, som de har så många gånger bevisat. Framför allt i dagens muslimska länder. För kristna och andra icke-muslimer ser man i den muslimska världen ned på och har alltid gjort det. Om man ska leta efter fascism så är det i muslimska länder, för så ser fascism ut. Det är bara att prata med kristna som flytt därifrån.

Det handlar om mer om att muslimer anser att de ska vara dominerande och sätta regler och lagar som är favoriserande till islam även i icke muslimska länder.

https://ledarsidorna.se/2020/11/30754/