Annonser

Förstår inte varför en del är så förlåtande emot utländska brottslingar. Om något gör ett brott så ska de straffas helt klart. Men ibland så går saker och ting till överdrift. Vet inte om det är någon dåraktig offermentalitet eller all den indoktrinering av vad vi vita/Européer har gjort som ligger bakom. Är det någon form av skuldkänslor från offret bakom så är det helt fel.

Såg att i Tyskland så hade ett offer för våld ifrån en utlänning som bet av henne delar av sitt ansikte, förlåtit denne utlänning. Hon bad också att brottslingen skulle friges vilket är helt fel för då kan brottslingen göra om brottet mot någon annan om inte göra något värre. Det är inte fel att be de som gör en illa om förlåtelse men ibland så går det helt fel. Det betyder inte som i detta fall att brottslingen ska gå utan straff.

Ett annat exempel är när en man blev våldtagen av en utlänning och sedan har ångest för att denne blir utvisad.

Det finns flera fall som dessa, som är enbart förlåtelse på fel grunder. Hade det varit en vit som hade gjort brottet, hade man varit lika förlåtande, troligen inte. Men idag så har man en inställning att vi har gjort dessa något fel och på något konstigt sätt förtjänat det som hänt. Vilket är helt absurt, men så är det idag, för det är många vita har skuldkänslor för olika saker som rasism och diskriminering. Men inser inte att vi alla människor är lika och de som kommer hit gör dessa handlingar av rasistiska hatkänslor mot oss vita/Européer.

Det enda riktiga är att ge brottslingen ett kännbart straff men privat förlåta. Precis enligt kristendom utan några skuldkänslor eller något annat.