Annonser

Efter valet i USA så har man från medier påstått att det har gått rätt till och det var ett rättvist val utan någon utländsk inblandning. Medier har förmedlat en bild av att allt är ok och att valet var omöjligt att fiffla med röstsedlar.

Men det lätt 2016 helt annorlunda då hade det varit fel och Trump van tack vare Rysslands inblandning. Och det var ju under dessa fyra åren ett enormt mycket tal om att det var fusk och det har varit TV program om hur detta fusk hade inträffat.

Men i detta val som demokraternas Biden påstås vunnit så har allt detta plötsligt försvunnit. Trots att man ser tydligt hur sociala medier har varit med och försökt påverka valet genom att favorisera demokraternas Biden och skyddat honom ifrån skandaler, tystat ned dessa. Så medier och sociala medier har tagit parti som är lätt för en objektiv person att se oavsett partitillhörighet.

Man pratar om att nu kommer det en president i Biden som kommer att göra allt bra igen och all splittring som finns i samhället kommer mirakulöst att försvinna. Men så är media som tar parti för medier är kontrollerade och har en agenda som sprids tack vare dessa och allt annat tystas ned.

Media sa till och med att Trump hotar demokratin men det finns inga bevis på något sådant. Med det kan man istället se ifrån demokrater och andra socialister som vill kväsa yttrandefrihet och det med muslimers hjälp. Man tystar meningsmotståndare, hotar dem och förlöjligar de som inte tycker rätt. Något som tydligt bevisar en anti demokrati och yttrandefrihet från vänster, muslimer som enbart tycker om yttrandefrihet om det passar dem. Demokratin hade de utan problem avslutat om de fick total makt i samhället vilket bevisas historiskt.

Men vad hade och kommer att inträffa när folket inser att Trump vunnit?

Det kommer med all sannolikhet bli enorma upplopp från den indoktrinerade vänstern som aldrig kommer att acceptera att högern vinner. För de är så hatiska och som det är nu kommer att bli så otroligt mycket mer arga för de tror att det varit någon kupp.  Att det kanske kommer bli skottlossningar och annat för dessa har inga problem att döda en person för de är så enormt hatiska. Dessa antifa och BLM som är inget annat än socialistiska hatgrupper som har mördat under deras upplopp. Men de kommer att bli försvarade av media som kommer att skylla över våldet på högern. Högern som faktiskt inte står för våldet för de använder inte våld, enbart för att skydda sig medan vänstern använder våld för att få sin vilja igenom. De accepterar enbart deras åsikter för de är i grunden odemokratiska.

För medias reaktion kommer att handla om att komma ut med fortsatt förtroende, det kommer man göra genom att skriva massor av negativa historier av Trump. Så man kommer att få vara bered på att det kommer en enorm storm av hat, förakt, lögner och påståenden om en kupp. Media kommer att vända på det och påstå att detta var en kupp emot Biden det påstår det idag att det som händer är ett kuppförsök från Trump och så kommer det att fortsätta. De kommer att igen hata Trump som aldrig för och de kommer att visa vad de verkligen är om man inte insett det idag. Media är egentligen styrd av otroligt hatiska individer som inte har någon moral eller heder.

Ledare i världen kommer att tvingas att ha att göra med Trump även om det kommer bli tufft för en majoritet står på medias sida. Som vår landsförrädare Löfven, Merkel, Macron, av de europeiska ledarna är de enda som är på rätt sid Polens och Ungerns ledare. Om det inte kommer att inträffa att en del ledare kommer att vägra träffa Trump, men det handlar mer om att de måste samarbeta med Trump på bästa sätt även om de inte kommer att tycka om det.

Sedan har vi de lagliga delarna, för om detta kommer fram och så öppet som det inte har varit för, för USA har haft mycket valfusk genom tiderna. Både av republikaner och demokrater. Men det som kommer att inträffa är en massiv undersökning av vad som hänt, vem som är inblandad och varför man gjorde detta. Så om inte man lyckas tysta ned detta så kommer det under de närmaste åren framåt bli något som finns kvar och troligen så kommer många stå till svars för. För detta valfusk har det varit många involverade och som stöt detta. Både företag som tillhandahållit teknik kommer att få stå till svars, privatpersoner och politiker. Sedan så kommer man säkert att gå igenom förra valet och även de innan om de kan vara felaktiga men då mest för att se hur utbrett detta varit.

Man har redan beslagtagit en server som tydligen visar det egentliga resultatet och där har Trump en egen majoritet samt över 400 elektorsröster så detta val har haft enorma valfusk. Det kunde man även se hur Biden fick flest om inte nästan alla röster i slutet.

Sedan så måste man även göra om USA valsystem där teknik som kan förvanska röster måste tas bort. Teknik kan inte användas idag för hur kan man bevisa att någon röstat och på vilket parti om man inte ser en fysisk valsedel. Samt man måste även kunna identifiera den röstande så att man inte tar in döda personer samt att en person kan rösta för flera röstande, framför allt äldre.

Efter detta kommer världen att bli mer delad och resultatet kommer att skapa stora motsättningar även om vänstern förlorat ärligt. Men de är också så otroligt övertygade att de är rätt i allt, att de är de goda men de ser inte sin egen ondska och verklighetsfrånvändhet.

Hoppas bara att så många som möjligt får upp ögonen på vad vår media egentligen är. Att så många som möjligt vänder ryggen åt ifrån dessa bedragare och börjar leta efter sanningen själva och läser mer oberoende källor än denna kontrollerade media. Det är den enda räddningen för vår civilisation, demokrati och yttrandefrihet.

https://nypost.com/2020/08/29/political-insider-explains-voter-fraud-with-mail-in-ballots/?utm_source=twitter_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20buttons

 

Democrats Have Planned a Coup If Trump Wins Reelection