Annonser

Man pratar mycket om att ett vaccin ska få stop på denna epidemi som skapar enorma problem runt om i världen. Men om man söker fakta om detta vaccin så uppstår det frågor om detta vaccin och om det är säkert. När vi förra gången uppmuntrades ta ett vaccin så uppstod det problem om att de som tog vaccinet fick olika former av problem som narkolepsi eller sömnsjuka att man faller lätt i sömn med fler andra problem.

Själv så tog jag inte vaccinet, något som jag är glad för idag, då jag hörde talas om dessa problem som då påstods vara konspirationsteorier som visade sig sanna, återigen. Sedan dess har jag varit mycket skeptiskt till alla vaccin och att de i vissa fall skapar fler problem än de ska lösa. Att man idag stoppar i ämnen i dessa som är direkt skadliga.

Det blir inte bättre när en viss Gate pratar öppet om ett vaccin som ska påverka och ändra vår DNA. Som än mer får en att känna att det är något fel med detta vaccin.

Idag så fick man reda på att man har haft detta vaccin något som jag inte kan till 100% säga är rätt men som vanligt så är man inte förvånad och det kan mycket väl vara sant.

https://nymag.com/intelligencer/2020/12/moderna-covid-19-vaccine-design.html

Framför allt som allt som händer idag verkar vara så planerat så återigen så är man inte förvånad och litar inte på vad dessa pharma företag säger eller myndigheter och vår falska media ska vi inte tala om. Finns det några mer falska personer.

https://www.healthline.com/health-news/9-pharma-companies-join-to-release-open-letter-promising-covid-19-vaccine-safety

Anledning att jag inte tänker ta detta virus är att det återigen verkar se ut som att man vill trycka i oss skadliga ämnen som så ofta innan. Det var så förra gången och samma problem har uppstått. Samt att det verkar så konstigt att det är så otroligt viktigt att vi tar detta vaccin att man till och med hotar med att införa reseförbud om man inte tar det. Samt andra straff för att man inte tar det och kallar det en plikt att man är oansvarig, självisk.

Det man också tycker är konstigt är all denna kampanj att man ska ta den trots att man på så kort tid fått fram ett vaccin som brukar ta flera år innan det tillåts komma ut på marknaden.

Fick denna lista på de problem som man kan få av detta virus.

Detta är inte en kort lista på några symptom som kommer att gå över utan många av dessa problem kommer att vara varaktiga som att kvinnor blir sterila. Med tanke på att dessa globalister faktiskt hatar oss och själva pratar om att vi måste minska världens befolkning framfor allt i rika länder som väst. För att vi förbrukar jordens resurser, så är jag inte förvånad av sådana medvetna symptom med detta vaccin.

Head of Pfizer Research: Covid Vaccine is Female Sterilization

https://healthandmoneynews.wordpress.com/2020/12/02/head-of-pfizer-research-covid-vaccine-is-female-sterilization/amp/