Annonser

Många tror att målet med plastskatten på påsar var ett misstag och ett misslyckande. Att folk började använda andra billigare och enklare påsar eller gå över till tyg eller andra sätt. Men då förstår man inte agendan eller orsaken till att man inför alla dessa regler, skatter som minskar användandet av plaster.

Orsaken till att man vill få bort fossila bränslen kol och olja har inget med co2 eller klimatförändringar. Utan enbart för att de som styr har en urgammal religion som under flera tusen år har förslavat människan. Denna religion eller mysterieskolan är samma religion som alla hemliga sällskap och globalister oavsett om de är med i ett hemligt sällskap eller inte.

Allt handlar om att i deras ögon rädda moder jord ifrån människans rovdrift. Utsugning av moders jods blod via oljan samt kolet som ses som dess lungor.

Så därför kommer man att göra allt för att minska behovet av plast och byta ut det mot andra material som trä och andra material. Så det är bara en tidsfråga innan man börja beskatta även plastflaskor och andra plastmaterial. Först kommer man att arbeta för att få bort den plast användning som är lättast att bli av med. Men det kommer att fortsätta inom andra områden. Som vanligt så kommer man att arbeta gradvis, man tar först bort de som är lätta att bli av med sedan så kommer man att fortsätta till nästan all plastanvändning är borta.

Problemet är att andra material som glas aluminium kräver en del energi för att kunna använda så de har ett problem är vad man ska använda i stället. Det kan bli så att man kommer att uppmuntra oss att sluta använda de produkter som använder dessa material. Som vanligt att ändra våra normer så att vi följer denna agenda som de vill.

Rethinking plastic packaging – towards a circular economy

https://www.unilever.com/sustainable-living/reducing-environmental-impact/waste-and-packaging/rethinking-plastic-packaging/

https://www.theguardian.com/environment/2019/may/15/single-use-plastics-a-serious-climate-change-hazard-study-warns