Annonser

Den 20 januari tillträde Biden usa nya president makten, de enda som är glada är de som röstade på honom, ofta utan att veta vad de röstat på och de är många. Men då har de lyssnat på vad media skriver och trott att det är sant. Vilket är så långt ifrån sanningen.

Biden är med egna ord en person som kan tänka sig prostituera sig till makt. Han är till skillnad mot Trump en person som gör allt för att få makt. För sådan är denne president, en person utan ryggrad som är tillsatt enbart för att göra det han blir tillsagd.

Det är med en stor sorg som jag ser detta inträffa. För nu sitter det en instabil och medgörlig man som inte har USA intressen som 1 mål utan sina arbetsgivare. De kommande åren kommer med stor sannolikhet att bli mycket osäkra. Troligen så kommer USA att återigen bli involverade i krig över världen oftast mellanöstern som i sin tur kommer att öka hatet mot väst.

Han kommer att sälja ut USA till, kina som kommer att få bättre tillgång till USA marknad till kostnad för USA medelklass och arbetare som kommer att förlora många jobb till denna diktatur. De nya jobben kommer att bli sämre betalda, vilket i sin tur kommer att öka hatet mot marknadsekonomi/kapitalism samt beskylla företag för girighet. Som i sin tur kommer att göra att folk kommer vända den konservativa ryggen. Som i sin tur kommer gör demokraterna och deras vänsterpolitik mer attraktiv även om det i långa loppet kommer att skada USA. Det är precis det som man vill få till, för makten, eliten, globalisterna vill se ett socialistiskt samhälle.

Vidare kommer Biden:

  • Ge mer rättigheter till immigranter som kommer att få bättre tillgång till välfärd än amerikaner
  • Ge alla illegala immigranter rätten att stanna
  • Mer regleringar
  • Högre skatter
  • Vapenkontroll, begränsa vanligt folks möjligheter att skydda sig med egna vapen
  • Stödja Paris avtalet om global uppvärmning
  • Försvåra för tillverkning i USA, favorisera kina
  • Återinföra Obama Care som låter bra på papper men gör försäkringar dyrare, samt man ska tvingas till att skaffa försäkring.
  • ”Åtgärder mot rasism” som kommer att slå emot vita och i vanlig socialistisk inställning se alla andra som offer
  • Ta fram ett ekonomiskt stimulans paket som kommer att gagna icke vita då icke vita kommer få mer pengar. Eftersom vita ses som rasister

Denna lista kan göras lång för de kommer att försvaga USA ekonomi till förmån för Kina och andra anti amerikanska länder. För nu har vi en regering i USA som i grunden hatar det USA står för. Frihet, yttrandefrihet, personligt ansvar. Vilket utgör ett hot mot hela västvärlden, men som vanligt så tänker inte dessa vänsteraktivister utan de är lätta att indoktrinera och få dom att göra som man vill.

Det blir inte bättre att han har en vana att vara onormalt närgången med minderåriga. Så de som säger att Biden är en pedofil har rätt. Har själv sätt videon där han flera gånger var mycket närgången framför allt emot små flickor som han flera gånger tafsade på. Till dessa flickors tydliga ovilja vilket man många gånger kan se.

Så om inget ändras som att valfusket som inträffade uppdagas och att valets utgång ändras, så har vi en mycket mörk framtid framför oss.