Annonser

Personer med fel åsikter enligt makten/eliten/globalisterna eller vad man vill kalla denna korrumperade grupp. Som anser att de har rätten att behandla vanligt folk hur de vill. Tyvärr så kommer det att bli allt vanligare med denna form av trakasserier och hot emot sanningssökande individer. Det är helt klart att man gör detta enbart för att tysta ned oppositionella.

Vi lever i en alltmer korrupt värld och det kvittar var vi flyttar för samma problem kommer att uppstå i hela världen. För man kommer med hårda medel tysta ned all form av opposition och vad är inte mer effektivt än att försätta sanningssökande i ekonomiska problem. Samt att anklaga dessa för brott som inte har begåtts.

Bankerna har börjat stänga ned dissidenter med den klena ursäkten om att de gör detta för att hindra penningtvätt och utan några bevis.

Swedbank stänger Fria Tiders bankkonton – Pressfriheten under attack

https://newsvoice.se/2020/12/swedbank-stanger-fria-tiders-bankkonton/

Men detta händer som vanligt i andra länder

Fransk bank stänger Nationella frontens konton

https://samnytt.se/fransk-bank-stanger-nationella-frontens-konton/

Det är helt enligt IMF som vill begränsa livet för folk som söker sanningen och hindra de från att få ett normalt liv.

https://attfinnasanningen.com/2020/12/21/imf-vill-begrans…for-oliktankande/

Man kan till och med ifrågasätta varför man har en lag om penningtvätt i över huvud taget.

Det blir inte bättre av att vi har Skatteverket som också har bestämt sig att gå på de som har fel åsikter. Då hittar de alla möjliga orsaker till att upptaxera en individs förmögenhet eller hitta på inkomster som denne person inte har. För hur ska man som privatperson utan några större ekonomiska resurser kunna sätta emot. För om man ska ha någon chans emot dessa

Samtal med Henning Witte om korrupta kriminella element i Skatteverket som förföljer systemkritiker

https://www.youtube.com/watch?v=Sw447dpombY&t=0s

Inför Skatteverkets beslut är vi alla rättslösa

http://helenaedlund.se/infor-skatteverkets-beslut-ar-vi-alla-rattslosa/

En sak är säker inför framtiden och det är att man kommer sätta åt alla som har fel åsikter, skriver fel och söker sanningen. Det kommer inte att stanna med att stänga ned Twitter, Youtube eller Facebook. Utan vi kommer att se fler sätt som dessa kommer att få sanningssökande att sluta skriva eller spela in videos om vad de har upptäckt. De kommer att ta till alla medel som de har som att förlust av jobb, hem, familj, vänner, bekanta. Det kommer bara att fortsätta om inte vi får stop och står upp emot dessa makthungriga globalister.