Annonser

CoronaPass

https://www.coronapass.org/home

Är detta CoronaPass det märke som det står i bibeln.

Uppenbarelseboken 13:16 Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan,

Uppenbarelseboken 13:17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal.

En sak är säker och det är att man vill införa ett pass som ska gälla hela världen. Först vill man hindra de som inte tagit vaccinet att resa. Man vet ju att globalisterna vill få oss att resa mindre, flyga mindre. Så det är inte så förvånande att man börjar med att hindra resandet.

EU klubbar vaccinbevis – vill ha intyg på global nivå

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/eu-klubbar-vaccinbevis-vill-ha-intyg-pa-global-niva/

Förutom att man vill tvinga folk att ta detta vaccin även om det visat sig vara farligt. Så bryr man sig inte, utan man bara kör på och blundar för alla kritik och oro. Man demoniserar all form av kritik då man har hängt ut kritiska människor och uppmålat dom som okunniga och om inte paranoida. Det enda man har kommit med är dålig förklaring på varför man ska ta vaccinet. Framför allt så har man förhindrat läkemedel som kan bota denna sjukdom samt gett pensionärer palliativ vård. Vilket har ökat antalet döda och det ofta medvetet, frågan är varför. Är det för att få upp antalet döda så att man ser vaccin som den enda lösningen. Även om det låter konstigt så är det inte det.

För de som gör att antalet döda är fler gör det medvetet. Det är något som jag är säker på, för man gör samma sak i hela världen framför allt i väst. Låter folk dö i onödan.

Så frågan är varför är det så viktigt att ta detta vaccin, för de tar inte detta själva vilket det finns många bildbevis på, där de bara för in en spruta utan att stoppa in den eller utan något vaccin. Vaccinet är enbart tänkt för oss vanligt folk.

Bill Gates och Rockefeller vill implementera digitala ID-handlingar på miljarder människor

https://nyadagbladet.se/it-overvakning/bill-gates-och-rockefeller-vill-implementera-digitala-id-handlingar-pa-miljarder-manniskor/

Bill Gates anordnade stor corona pandemi övning – månader innan det verkliga utbrottet

https://nyadagbladet.se/utrikes/bill-gates-anordnade-stor-coronapandemiovning-manader-innan-det-verkliga-utbrottet/

Vilket bevisar att allt är planerat i förtid. Precis som flera terrorattentat som också varit planerade.

Det är bara att söka på internet efter global id och man kommer få upp många resultat på olika id lösningar. Men denna id2020 verkar vara den som styrs av FN.

id2020

https://id2020.org/digital-identity

En sak är säker och det är att detta är början på satans märke och om man vill återkomma till gud så ska man inte ta detta vaccin för det förstör kroppen.

Orsaken till att vi har hamnat i denna situation har att göra med att för få är aktiva i detta och att en majoritet tror på myndigheterna.

Fler länder kommer att införa detta Coronapass, Bangladesh, Island, Danmark men det kommer att följas av fler länder. Frågan är bara hur snabbt det kommer att gå innan de flesta länderna har infört detta.

Sedan kommer detta pass troligen även att bli nationellt, som man kommer att tvinga oss att ta utan det så kan man inte handla eller köpa något.