Annonser

New world order är en agenda som har sina rötter i en uråldrig religion, som har funnits hos människan från start. Denna religion mysterieskolan har vi praktiserats i alla hedniska religioner inklusive vår asatro. En religion som har funnits hos människan från begynnelsen.

Tack vare denna religion så har vi under flera år levt i ett vad man kan kalla ett ”hållbart samhälle” så det är inget nytt. Det är därför som vi under flera tusen år levt primitivt även om vi haft möjligheten att skaffa oss vår levnadsstandard som vi har idag. Så det är dessa präster eller de som tror och följer denna religion som har begränsat och hållit oss tillbaka. Tvingat i oss en lögn i form av hednisk tro eller bakåtsträvande ideologier som socialism, miljörörelsen.

Men så kom kristendomen och ändrade på allt detta, det var tack vare Jesus som vi kunde skaka av oss detta och sakta men säker utvecklas till dagens samhälle. Med vår välfärd (då menar jag inte staten utan bra arbete) och ett mycket bättre samhälle där vi inte behöver gå till söms hungriga och utslitna. Utan kan leva mer som dåtidens rika.

Men nu kommer allt detta tillbaka genom en massiv manipulation och lögner som vi föds med och ser hela dagarna.

Deras lögn klimatförändringar som påstås orsakas av co2 är en lögn som har sitt ursprung i att de vill få oss att sluta använda kol och olja. De anser kol och olja är moder jords lungor och blod. Det är enda orsaken till att vi har denna agenda. Som betyder att vi ska återigen gå tillbaka till att leva som fattiga slavar till denna globalistiska elit. Det är därför de pratar om reset av ekonomin. Det är därför vi har denna COVID 19 epidemi som inte är annat än en allvarligare influensa.

Jag kan säga att till 100% säkerhet att denna hållbar samhälle och klimatförändringar är en stor lögn och då behöver jag inte någon statistik för att se och förstå denna lögn

Sedan har vi deras ideologier i form av kollektivism som socialism, kommunism, fascism och nazism. Jag kan lova att den framtid som vi har framför oss om vi inte får stop på detta kommer att påminna om fascism eller mer auktoritär socialism/kommunism, där staten ska styra allt. Då menar jag precis allt och det är ett samhälle som byggs upp mitt framför oss. Då märker inte en majoritet vad som händer och då den kommer att märka det då är det försent.

De andra agendorna är feminism, HBTQ, pride och immigration som alla handlar om att omvandla vårt samhälle och immigrationen har som uppgift att få bort all form av motstånd. Det enda motståndet kommer ifrån kristendomen. Det är också varför man favoriserar utlänningar och faktiskt diskriminerar svenskar i vårt eget land. Det är därför våra pensionärer får leva i fattigdom oh misär. En framtid som väntar de flesta svenskar.

Allt detta är en lögn och det tjänar ett syfte allt det de gör mot oss. Vi lever i en lögn som tar över allt mer av våra liv.

Så det är en religiös fundamentalism som ligger bakom allt med new world order.
Vad denna religion står för och handlar om

https://attfinnasanningen.com/2020/09/24/mysterieskolan/