Annonser

Lyssnar man på Trump och vad han gjorde var att han gick emot denna globalism och gjorde bra saker och ting för vanligt folk. Detta rapporterade inte media om och därför får så många en felaktig bild av Trump och vem hans följare är.

En video om varför eliten, globalisterna var tvungna med alla medel att få bort Trump.

Det var inte någon större överraskning att Trump blev frikänd och det för andra gången. Trots att Trump blev av med makten efter valet så fortsätter hetsjakten mot Trump. Sanningen är att de är fortfarande rädd för Trump.

Trump anklagades för vara den som orsakade stormningen av Kapitolium den 6 januari 2020. Det som hände under denna stormning kan debatteras, men det var flera Antifa och BLM medlemmar som var ledande i denna stormning. Även om det var andra som startade denna stormning så var det korkat att Trump anhängare hängde med i denna stormning. De borde ha tänkt efter och inte som en sa att de bara följde med. Så nu har vänstern, media fått bevis på hur tokiga dessa anhängare är. Vilket har skadat både Trump och alla de om arbetar för frihet. Både i USA och i världen, för vad kommer folk ihåg om inte medias rapportering av denna stormning. Vilket också gjort det svårare att försvara Trump och hans anhängare. För de som är dåligt informerade tror blint på vad media skriver.

Stormningen var ett bra sätt att kunna demonisera Trump och hans anhängare och fått många att vända ryggen åt Trump. Så detta var en stor seger för den makt som vill bryta ned väst och då hela väst och inte bara Europa.

Under den tid som Trump var president så var det ett enormt hat. För orsaken till hatet har bara en källa. De som hatar Trump hatar också väst och dess folk. De hatar kristendom och konservatism, för de ser dessa som deras fiender och hinder för att i deras ögon få en bättre värld. Men de har fel, de enda som kommer att få det bättre med demokrater, socialister är en mycket liten grupp och de är mästare på att manipulera den stora massan till att göra som de vill. Så de får som de vill som de alltid har fått.

Av de personer som röstar på Biden och tror att Trump är en dålig person kommer att få ångra det, för de inser inte vad de har gjort och varför Trump var vanligt folks president och Biden är makten, girigheten och stor kapitalets president.