Annonser

Ytterligare exempel där vithet ses som ett hot och ska bekämpas

Nu har en rektor vid East Side Community School i New York skickat ut en korrespondens som enbart skickats till vita föräldrar Som man påstås ska vara ett “verktyg för handling” och hjälpa vita att mäta sin status i ” vit identitet ” som börjar med “vit överhöghet” och slutligen når “vit avskaffande”. Anledning är att som man säger strävan efter att ändra institutioner, demontera vithet och låt inte vithet komma tillbaka.

Målet med sådan undervisning skapa ett självhat som blir vanligare i skolor, eftersom vita barn hjärntvättas i att se sig som dåliga enbart för att de föds vita.

De som tydligen står bakom detta är organisationer som säger att de bekämpar rasism och diskriminering. Som återigen visar att det är bara vita som kan anses vara rasister enligt dessa.

Denna skrevs av en Barnor Hesse som är docent i afroamerikanska studier, statsvetenskap och sociologi vid Northwestern University. Hesse förespråkar ofta liknande ideal på Twitter och förespråkar öppet för “All Black liberation” och kritiserar “vithet”.

Detta är ett ytterligare bevis på att icke vitas rasism mot vita används i att bekämpa i deras ögon rasism. Detta är något som man har allt oftare uppmärksammats att mång av de som anses bekämpa rasism är rasister själva. Man ser ofta att man även från vita uppvisar detta självhat och de uppmärksammas ofta som att de står på den goda sidan.

Men ser man igenom allt detta så är det enbart för att bryta ned ett motstånd mot globalism och andra dårskaps idéer. Det är därför dessa personer inte får mer motstånd och till och med får sparken. Om en vit hade gjort liknande sak emot en icke vit så hade denne förlorat sitt arbete.

För man likställer vithet med rasism och fascism och annat hemskt. Det är ju en av anledningarna till att man som i Sverige skiter i oss etniska svenskar och enbart bryr sig om utlänningar. Det kvittar om vita blir diskriminerade och utsatta för rasism för det finns inte enligt dessa. Man kommer att blunda och förneka rasism. För behandlar inte om rasism utan för att vi vita ses som ett hot. Vilka är det som står emot globalism om inte vi vita som vill leva i ett fritt samhälle.

Sanningen är att detta handlar om något helt annat. De vill inte ha någon opposition och man kommer att slå ner all form av motstånd och då är detta ett exempel på detta. Att demonisera deras fiender inte bara enskilda individer, länder utan en hel folkgrupp eller som de hatar också rasen vita.

En sak är säker och det är att liknande dårskap kommer man att se många gånger.