Annonser

Återigen ett bolag som ser just ser vita som ett hot och något som är hemskt. Detta är något som man får höra allt oftare om att just vita är på något sätt ett problem.

https://www.wionews.com/world/coca-cola-promotes-anti-white-rhetoric-invites-backlash-365070

Denna gång har man tagit hjälp av ”antirasist” aktivisten Robin DiAngelo som har sagt till de anställda att bli mindre vita. Eftersom vithet av någon anledning ses som en källa till rasism och diskriminering. Det menar att det är bara vita som kan vara rasistiska vilket är helt absurt. Det är bara att titta på vår historia och se hur vita behandlas i Sydafrika men som vanligt så visar inte media detta.

Men en sak denna agenda vi ser ifrån företag som öppet diskriminerar vita kommer att fortsätta och kanske blir mer intensiv. För det är rätt att diskriminera vita och det ser man fortsätta med att allt mer resurser. Utan den verkliga orsaken är att vi vita ses som ett hot och ett problem för maktens folk eller globalister. Vilka är de som står i vägen oftast för detta om inte vita. Varför annars har vi all denna immigration som så ofta anklagar enbart vita för rasism och diskriminering och varför är det bara vi i väst som ska ta emot utlänningar inte Japan eller Korea.

Så länge vita ses som ett hot så kommer vita att uppleva sådana här saker och ting.