Annonser

Islam tror många att det är en fredlig religion, men de kan inte ha mer fel. Islam har sedan start visat vad det är för en religion.  Det har varit terror, krig, kolonisation sedan Muhammeds dagar då han förde krig och gjorde attacker mot oskyldiga karavaner. Muhammed var inget annat än en rövare och kriminell och det ser man även idag. Då många muslimer hjärna tar till våld, säljer droger och inblandade i gäng.

Allt detta gör muslimer för att de anser att de har rätt att kräva att vi underkastar oss. Gör vi inte det så ser de det som en krigsförklaring och då börjar de attackera oss. Det är det vi ser med alla dessa förnedrings rån och attacker mot svenskar men det ser man även i andra länder.

Detta har inte att göra med några få extremister inom islam, utan detta är en del av islam att dominera och ta över. Det enda de är rädda för är att vi ska förstå vad ISLAMs agenda är och göra något åt det. Som att skicka hem alla muslimer i väst. De extremister som finns inom islam är inte några få utan detta är målet med islam och därmed muslimers. Målet är värld dominans, något som många muslimer men även före detta muslimer säger. Varför är det så svårt att för vissa att inse och förstå islam. Det har mycket med en naiv och okunskap om religioner som helhet och då även islam.

En bra och informativ video av en före detta muslim som har bra kunskap om vad islam står för.

Islam wants to dominate.

https://www.youtube.com/watch?v=UON1DSX7Ye0&t=2s

Det är också viktigt att lyssna på vad muslimer som säger som det är, utan att bry sig om reaktionerna. Folk måste sluta med att tro och börja söka fakta om denna totalitära religion.

The Goal of islam Domination Bone Chilling Interview

https://www.youtube.com/watch?v=d3pDh4aWKAY

Okunskap är vårt största hot och det är något som muslimer utnyttjar. De som inte tror att islam är för världs dominans kommer att ångra sig.

En video som visar islams alla slag för spridandet av islam.

Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret, by Dr Bill Warner

https://www.youtube.com/watch?v=aKIR-4LiPOg

Usama Dakdok explains islam…BECOME INFORMED

https://www.youtube.com/watch?v=FwQ2lL5LFV8&t=1679s