Annonser

En uppdatering av föregående inlägget om odjurets märke.

Man kan läsa mycket om att Covid-19 är odjurets märke och en del säger att detta vaccin är odjurets märke och andra säger att det inte är. Men det är något konstigt med detta vaccin och varför man så ivrig i sina försök att få oss att ta detta vaccin.

Det står i bibeln om att vi kommer att tvingas ta ett märke ifrån satan. Det är bara frågan om när och hur samt faktiskt vad detta märke kommer att vara. Många har under en läng tid pratat om ett RFID chip som ska komma. Det finns de som redan frivilligt har opererat in det i kroppen. Hur vet vi om man inte har kommit på en ny teknisk uppfinning som vi inte tänkt på. Som dagens nano partiklar som används oftare än vi tror i våra kroppar eller MRNA som kan påverka din dna.

I bibeln så står det inte exakt vad som är detta märke är, utan det kan vara vad som helst. Detta märke kan vara ett RFID, vaccin, nanoteknik eller något annat som vi inte tänkt på. Så detta märke behöver inte vara något tekniskt utan något som man tvingar oss att ta för att leva ett vanligt liv. Att det skulle vara ett RFID är något som vi själva kommit med. Men en sak är säker och det är att man kommer att ställa krav att man tar detta märke oavsett vad det blir.

Som det står i bibeln om odjurets märke.

Uppenbarelseboken 13:16 Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 

Uppenbarelseboken 13:17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 

Uppenbarelseboken 13:18 Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666. 

Det vi ser idag är just att man säger att vi måste ta detta vaccin för att återigen kunna leva ett vanligt liv som vi hade innan denna epidemi. Ett exempel är att man vill introducera ett vaccinpass som ett måste för att få resa utomlands. Det var det man pratade om i början. Men nu har man tänkt införa pass inom flera områden, som att man även måste ha det för att gå på restaurang, museum och allt fler områden.

Det som kommer att hända är att man ökar kraven på att ta detta vaccin med tiden. I början av vaccinationen så kommer många ta detta frivilligt men sedan så kommer det fler och fler som inte vill eller känner sig osäkra på om de vill ta detta vaccin. Då kommer man säkert att öka kraven och villkoren för att ta detta. Tills vi en dag står där med krav som att man måste ta det för om man inte tar det så stänger de ens bankkonto. Eller att en arbetsgivare sätter upp det som ett krav för fortsatt anställning. Eller att det blir en lag om att man måste ta detta vaccin.

Vilket är ett tydligt bevis på vad detta är. Det är början på att introducera odjurets märke som man med alla medel vill att vi ska ta detta vaccin. Trots att det har så många problem med detta vaccin då många har fått biverkningar och många har redan dött. Vilket media undviker att prata om, om de gör det så är det alltid med nedtoning och bagatellisering av biverkningar.

Hade det inte varit en agenda bakom så hade man inte heller varit så aggressiva i att vilja få oss att ta det. Det är precis som om man vill att vi tar det utan att ifrågasätta utan bara tar det. Sedan vad som händer med oss är av mindre betydelse. Vilket är ett ytterligare bevis på att detta vaccin är odjurets märke.

Det man kommer att göra är som man alltid gjort innan, en gradvis försämring för oss med allt mer krav och regler om inte lagar. För att tvinga oss att ta det och som alltid demonisera och förlöjliga de som är tveksamma och kritiska. Tills alla har tagit det eller får flytta ut i skogen och leva primitivt.

Så det är något speciellt med detta vaccin och det är bara en början på något mer ondskefullt. Eftersom vi styrs av individer som gör allt för att få igenom sin agenda. Oavsett hur mycket lidande och död de orsakar så kommer de att fortsätta.

The mark of the beast is here???

https://www.youtube.com/watch?v=P8neOi1gwsE