Annonser

Jag var där för att se och lyssna. Brukar gå på dessa demonstrationer för jag vill kunna påverka på det sätt jag kan. Själv så har jag gått ifrån att tro på detta med Covid-19, följ med allt man ifrån myndigheterna har bet en agera. Tills att jag idag blivit mer skeptiskt inställd, orsaken är att myndigheter inte betet sig som man borde. Hade det varit verkligen farligt så hade man betet sig annorlunda.

Ska säga att man var orolig i början då man hörde om alla som dött framför allt i Italien. Men efterhand så har frågorna kommit, sådana som jag faktiskt inte fått svar på eller hittat några vettiga förklaringar på.

Min skeptiska inställning har skapats av myndigheter, media och deras oförmåga att hantera detta, inte bara i Sverige men även utomlands. Som att man först stänger ned samhället och inför begränsningar i rätten att röra sig som att gå på restaurang och annat. Men sedan när spridningen har minskat då har man öppnat upp. Vem som helst borde förstå att det ökar spridningen igen.

Att det dör så många äldre, inte bara i Sverige men i andra länder. Har fått det kännas som att man tar död på våra äldre för det har man insett i det förtäckta hatet emot äldre. Jag har sett läst böcker, filmer som har talat om detta. Där man medvetet dödar äldre, orsaken till det är att äldre har erfarenheter och minnen från en annan tid. En tid som man inte vill att de ska prata om utan man ska med tomhet och rotlöshet gå in i en ny tidsålder.

Allt detta har fått mig att känna att det varit en agenda man drivit och inte haft som mål att rädda oss ifrån en epidemi. Det blir inte bättre av alla de krav på att vi ska ta vaccinet, som jag är övertygad om att det kommer att bli fler hinder och begränsningar i form av vaccinpass. Man vill införa pass på utlandsresor men det kommer att spridas till andra områden.

Demonstrationen

Demonstrationen var mycket fredlig och utan några större konfrontationer förutom när en liten grupp ville bryta igenom barrikaderna. Det var då som flera blev skadade genom att polisen använde tårgas och batongslag mot demonstranterna. Då blev en polis även skadad men inte tack vare någon demonstrant utan genom att en annan polis sprayade honom i ansiktet.

Under demonstrationen så blev flera personer arresterade och andra blev avhysta ifrån platsen. Dessa var inte våldsamma utan de som blev arresterade var oftast lugna men det var några som gjorde motstånd men då inget direkt hårt motstånd. De som blev arresterade och bortförda verkade vara de som organiserade eller på något sätt utmärkte sig. Vilket kunde var att tala, gå med en skyllt eller var högljudd på något sätt, antingen att man ville få folk att lyssna på det man sa, eller förde ljud med en trumma eller något annat.

Media har som vanligt skrivit en massa osanningar om vad som hände och varför man hade denna demonstration. Media påstod att 6 poliser skulle blivit skadade vilket är helt omöjligt. Sedan att det enbart handlade om motstånd emot dessa Covid-19 nedslängningar och motstånd mot vaccin.

Det som denna demonstration handlade mot var en demonstration emot myndigheter alltmer diktatoriska medel. Vi går mot en tid med stora problem både i samhället och ekonomiska som är mer medvetet genomförda. Man fortsätter med detta utan att det gör någon nytta.

Efter att man samlats på medborgarplatsen och de som organiserade demonstrationen talade. Efter ett kort stund började polisen tala om att demonstrationen skulle upplösas, något ingen brydde sig om. Då började polisen att förra bort och arrestera folk.

När man skulle gå mot kungsträdgården så sa polisen som jag råkade höra att de skulle hindra demonstranterna att gå till kungsträdgården. De satte även upp vägspärrar för att förhindra marschen till just kungsträdgården. Men demonstranterna gick en annan väg så polisen var tvungen att ändra på planerna.

De satte sedan upp avspärrningar på Guldbron, bron vid nya slussen nära slottet. Vilket var en bra plats om man vill hindra folk att passera. Här blev demonstranterna hindrade i ca 30-45 min. Det var här som en liten grupp försökte bryta sig igenom polisavspärrningen. Det lyckades delvis för det var bara en mycket liten grupp som tog sig igenom max 20 personer. Det var här man från polisens sida brukade våld genom att använda sig av tårgas samt batonger. Det var då en polis lyckades spruta tårgas på sin kollega, som media rapporterade som om det var demonstrationerna som låg bakom. Har denna händelse på video. Media rapporterade detta som att det var våldsamheter under hela demonstrationen, vilket det inte var.

Efter en stund senare så lätt man demonstrationen fortsätta gå till kungsträdgården. Det kan spekuleras om varför och den verkliga orsaken till det. En kan vara att man inte kunde splittra upp demonstrationen. Så man tilläts fortsätta till Kungsträdgården, då man kunde lättare plocka ut valda personer.

I Kungsträdgården så började man arrestera personer igen och förde bort en del. Under en arrestering så blev en person slagen av polisen så att denne blödde. Vilket återigen visade på polisens övervåld mot fredliga demonstranter som inte gjorde något.

Samma person bärs iväg blodig av polisen, till en av polisens bilar.

Efter ett tag så verkade demonstrationen dö ut något som alla arresteringarna låg bakom. Det var med all säkerhet målet med arresteringarna att ta få bort den drivande gruppen och låta andra vara kvar. Då det var mest en stor folksamling med små grupper som pratade med varandra medan en del blev arresterade.

Jämför man BLM demonstration och denna så ser man en helt annan hantering ifrån media. Det är tydlig att man står på BLM sida och är emot de som är med i denna. Orsaken är tydligt att BLM är en agenda driven organisation liksom Antifa och alla de andra vänsterorganisationerna. Så de hanteras mycket mildare av media, polis och myndigheter.

Medan de som är för frihet är ett hot mot dessa globalisterna. De hanteras därför helt annorlunda, framför allt ifrån media som kommer med många osanningar som de brukar. Polisen knäade inte direkt utan använde övervåld mot demonstranter inte heller arresterades ledande personer.

Media rapporterar dessa demonstrationer som våldsamma medan BLMs demonstrationer rapporteras som fredliga när situationen är helt tvärtom. Det är BLM som är hatiska och våldsamma och de som var med på tusenmannamarschen inte var våldsamma.

De som tycker att denna demonstration var idiotiskt vet inte sanningen och det visar att man gått på medias och myndigheters lögner.