Annonser

Danmark pausar vaccineringen efter att man fått flera fall av blodproppar. Man är inte förvånad när man innan denna vaccinering började redan visste om att man skulle få biverkningar. Denna paus gäller för Astra Zeneca-vaccinet.

Att man stoppar vaccineringarna är därför inte någon överraskning. Troligen så kommer fler länder tvingas göra samma sak, vilket flera har gjort. Det är bara frågan om vad Sverige gör om man följer efter Danmark för våra problem kommer att samma. Eller att man tystar ned och fortsätter, vilket jag inte skulle bli förvånad med tanke på allt annat man tystar ned.

För länder som israel där tyvärr många har redan tyvärr vaccinerat sig, så kommer många att få problem i nu och i framtiden.

Det är inte av egoism som man inte tar detta vaccin, utan av kunskap.

Finland utreder idag biverkningar men fortsätter vaccinerandet, vilket är otroligt oansvarigt mot sin egna befolkning. Men så har ju regeringarna i många länder visat en tydlig ovilja att sätta befolkningens bästa först.

https://svenska.yle.fi/artikel/2021/03/11/danmark-pausar-anvandningen-av-astra-zenecas-vaccin-utreder-mojligt-samband

https://www.sydsvenskan.se/2021-03-11/danmark-pausar-astra-zeneca-vaccinationer

Det är bara en fråga om hur länge man kommer att pausa eller om man kommer stoppa det helt. Något som jag inte tror att något land kommer att göra för det är bevisat att vi vanligt folk inte är så mycket värda i de styrandes ögon. Så vi kommer med stor sannorlikhet se att man kommer med någon bortförklaring och sedan fortsätter.