Annonser

Ja det är precis som friatider skriver. Verkligheten är på väg att komma ikapp för det gör den för eller senare och orsaken är att så få är engagerade i vad som händer. Utan sitter bara hemma och lyssnar på media och tror på vad myndigheterna gör och säger. Samt lyssnar på all manipulation och har så stort behov av att göra vad man säger till folk.

Problemet i väst och då hela väst är att man har blivit så beroende av sitt ordnade och tillrättalagda liv att där man får allt serverat och man får hela tiden höra om allt annat är desinformation. Att man har vant sig med all desinformation samt att man har är så rädd att stå upp och säga sina åsikter. Man är rädd att förlora allt, vänner, familj, jobb, hem allt som man håller av och har ett behov av.

Men det många inser inte är att verkligheten är något man måste anpassa sig efter samt att ta reda på sanningen även om den går emot ens egna åsikter sanningen måste vara målet i ens liv. Sanningen är något som få har som mål i livet utan följer efter sina åsikter och värderingar.

Man måste förstå en sak och det är att vi själva är våra värsta fiender. Vi låter oss luras och bedras och det är något som jag ser så ofta. Då menar jag att man så ofta inte tar sig utanför den lilla bubbla man lever i. Utan lever i en lögn som är så otroligt svår att ta sig ur innan det är för sent.

Man manipulerar folk att tro att den andre är satan genom att demonisera alla som inte följer normen. Alla som inte tror på det man skriver kallas för allt möjligt som högerextrem, rasist, konspirationsteoretiker, foliehat, klimatförnekare, vaccinmotståndare allt för att få majoriteten vända ryggen ifrån sanningen och fortsätta tro att allt är som vanligt.

Det händer ofta när man sitter på jobbet och hör kollegors kommentarer. Det är faktiskt intressant för man märker att de blir nästan stolta över att komma mede påståenden som media hade jublat över och uppmålat denne som en hjälte. Men man förstår inte samtidigt att man är hjärntvättad.

Sanningen är att snart är det slut på vårt finna samhälle som kommer att störta ned i kaos och lidande. För det är deras mål ett samhälle i långsam nedgång tills det blir kaos. Eller att man löser det genom att man inför medborgarlön. För majoriteten är mest orolig för sitt hem och de närmaste. Rör man inte dom så kommer de undan med det mesta.

Vi är i en energikris som är planerad och den går precis som den ska med den regeringen vi har MP gör bara vad de ska enligt denna agenda.

Att vi har massinvandring är också efter denna agenda att bryta ned samhället och det kommer att fortsätta tills vi slutar göra motstånd. För jag kan lova att vi inte hade haft invandring om de hade fått igenom sin agenda utan den. Utlänningar är här för att förstöra och inte bygga upp. Att de gör brott, lever på bidrag kommer de att skita fullständigt i. För det är vi svenskar som är deras problem och inte utlänningar. Därför kommer de att blunda för allt. Så alla våldtäkter, gäng våld, rasism mot svenskar kommer man att strunta i.

Det gäller att börja söka sanningen och inte lyssna på alla lögnare för sanningen är oftast om inte alltid det man inte tror och ofta har svårt att acceptera. Det av egen erfarenhet.

Sanningen är att en majoritet är så långt borta. De kommer aldrig att acceptera den, för den är så annorlunda än vad de tror. Som att säga att SD liksom Trump, Orban i Ungern, Polen står på den goda sidan, hur kommer medelsvensson att reagera på det. Med all sannolikhet med en förnekelse. Och det är bara början på alla lögner i det ateistiska Sverige.