Annonser

Återigen har svenskar attackerats på ett mycket brutalt sätt. Denna gång av en muslims man som använde sig av en machete som han använde för att terrorisera.

Se själv videon

INTERVJU: Ungt par torterades i timmar med svärd av hitlerdyrkande islamist

https://www.youtube.com/watch?v=U_qpUmmoxiI

Det nya Sverige där det är svenskar som utsätts för rasism och ingen bryr sig. Framför allt media och politikers ointresse för vad som händer mot det svenska folket. Detta är inget nytt, att svenskar misshandlas, våldtas, mördas av dessa utlänningar som inte har någon anledning till att komma hit.

I detta fall så är det märkliga hur de behandlades av polis och rättsväsende. Något som kan betraktas som att vi svenskar inte har någon rätt eller vi kommer mer och mer bli som om vi är fritt fram att behandla hur man vill utan att man får något straff. Samma situation ser man på våldtäkter där brottslingen kommer undan utan straff eller får ett mer symboliskt straff på max två år.

Medan politiker och media är mer oroade för den påstådda rasismen från svenskar i form av att vi röstar på SD och afs. Det är det de bryr sig om och skiter i oss vanliga svenskar. Orsaken till att man gör på detta sätt är att vi svenskar är hotet mot etablissemanget och inte dessa kriminella utlänningar. För vi betyder inget för denna satanistiska elit i Sverige och andra västliga länder. Man kan se liknande beteende i hela västvärlden idag.

Det är därför som vi hör liknande historier och dessa kommer att bli fler. Fler svenskar som förlorar sina liv, svenskar som får leva i otrygghet för att vi har galningar som vill omforma samhället efter deras modell eller utopi. Enbart för att de ser oss som ett hot och inte de kriminella utlänningar som kommer hit för att utnyttja oss.