Annonser

Varför vi förlorar mot eliten, globalisterna eller den satanistiska kabalen eller vad man vill kalla denna makt som styr i bakgrunden. På den frågan finns bara ett svar och det är något som många inte accepterar.

Det känns hela tiden som om globalisterna flyttar fram sina positioner även om de förlorar ibland och får problem. Så känns det som om vi går mot allt sämre tider där globalisterna får igenom det mesta av det de arbetar för. Vi ser hur de gör livet allt svårare och mer så känns framtiden mer mörk. Det är en känsla av att allt går allt snabbare utför och det är något få uppmärksammar. Men det är något som jag känt sedan start när jag började söka sanningen.

När jag började intressera mig för vad som händer i världen och varför, så var jag en övertygad ateist som trodde att jag visste och förstod mer än andra. Men jag hade fel i detta. Så jag bestämde mig för att söka sanningen även om jag hade svårt att acceptera det. Jag sökte sanningen i det jag inte förstod. Lyssnade på andra läste böcker men hela tiden så märkte jag att jag hade haft fel. Jag hade blivit lurad och bedragen i hela mitt liv. Vilket jag kan säga var ofta en plåga. Det första jag förstod är att saker och ting inte stämde med det jag hade fått lära mig under hela mitt liv.

Men idag så känns det som om alltmer mörkret tar över och de som står i vägen blir färre och färre. Men varför det går utför är att så få vet och ännu färre vet vad som behövs göra för att vända på allt. Få stop på den nedåtgående vägen vi är inne på.

En sak man måste förstå och acceptera är att allt som händer i denna värld har ofta om inte alltid en religiös betydelse eller ursprung. Alltifrån hållbart samhälle, feminism, globalism, immigration, hbtq och många fler agendor man driver idag. Allt har att göra med de krafter som vi inte ser eller känner.

Vad vi tycker, våra åsikter har ingen betydelse, antingen accepterar man det eller så får man betala priset. Men det är så många som följer den ateistisk vägen och tror att de har kunskap om varför men det är så fel. Eller så följer man någon främmande religion utan att veta om att man följer en religion eller vem som ligger bakom den.

Inte förrän man accepterar och förstår det och gör det enda man kan göra är att bli kristen och be gud om förlåtelse och döpa sig i tro. Sedan ber gud om hjälp så kommer inget att hända. För ser man på världen och alla som media och politiker hatar så har de alla en gemensam sak och det är att de har en kristen agenda. Som Trump, Putin, Polen, Ungern.

Se på hur det gick när dessa styr och ni kommer att inse varför man ifrån media hatar dom och kommer med lögner. Därför att hela världens ledning följer satan och dennes demoner.

Vad bibelns gud, Jesus står för är befrielse och utan Jesus så skulle vi fortfarande leva som vi gjorde för 1000 år sedan.

Så den enda lösning är att återgå till ett kristet liv och följa guds vilja. För antingen så följer vi gud och lever bra eller så blir det satan och följande misär och andra problem.

Det är vad bibeln handlar om att vi ska komma tillbaka till gud och får leva ett bra liv. Det är vad gud vill med oss att vi kommer tillbaka och vänder satan ryggen. Detta är något man kan läsa så många gånger i bibeln, hur judarna/hebréerna först trodde på gud och följde hans vilja då gick allt bra. Men sedan så glömde de bort gud och följde de hedniska gudarna och allt gick dåligt. Samma sak händer idag, samma problem men samtidigt samma lösningar att återvända till gud.

Det är inget dåligt liv som gud vill att vi lever.