Annonser

Ja precis nu, ska rapparen Lil Nas X släppa en sko som kallas för satans sko. Rapparen samarbetar med streetwear-företaget MSCHF och skon har Nike Air Max 97-tal som grund. streetwear-företaget MSCHF hade innan släppt en sko som heter Jesus Sko. Satans sko ska innehålla en droppe mänskligt blod och ges ut i 666 exemplar och är individuellt numrerade samt har Luke 10:18 på sidorna. Skon kommer att säljas för $ 1 018.

Skon har med förklarliga själ fått kritik men även uppmuntran från satanister.

Detta kan man se som ett ytterligare bevis på att vi lever i en alltmer mörk värld där vi ser mer och mer satanism. Då man faktiskt kan se liknande händelser då man har satanistiska meddelanden på kläder. Kanske så vet inte alla vad dessa betyder men det kan i många fall vara så att en person vet exakt vad detta betyder och köper den av en anledning.

Själv har jag sett flera gånger personer som haft kläder med satanistiska symboler och då tänker jag inte på de som hade en bild på en rockgrupp. Även en person som hade en tröja med en symbol för lucifer! För tro inte att dessa är ovetande om dess betydelse, utan har en vad jag skulle säga omedveten kunskap om dessa symboler. Vilket är orsaken till att de bär dessa typer av kläder.

Sigil för lucifer

Det många idag inte vet om är att de som följer satan satan inte alltid behöver göra tecken eller tycka om någon hårdrocksgrupp för att vara satanism Utan det är något som finns överallt idag och mer utsprid än många skulle tro. För de som följer satan kommer mer och mer att visa sig öppet på olika sätt.

Det blir inte bättre av vad skomärkenas logor betyder

Denna symbol som Nike använder är en symbol för Saturn vilket även är en symbol för satan.

Som denna loga av Adidas som har tre streck som även den symboliserar satan.