Annonser

Många gånger så läser man att detta NWO eller globalism handlar om makt och pengar och att man gör allt för sko sig på oss andra. Att allt handlar om kontroll över oss genom religion, media, myndigheter eller att allt styrs av bankirer. Som att alla religioner är för att kontrollera oss, eller att allt styrs av bankirer och de gör det av girighet och kontrollbehov.

Men detta är något man tror för man har inte läst på och följer efter alla andra. Många tror på detta för det finns så enormt mycket skrivit om detta och alla skriver om samma sak. För mig har denna förklaring har alltid känts för enkel, framför allt så skulle en sådan stor konspiration upptäckas för eller senare och de involverade skulle få sitt straff. För det måste finnas något annat som håller samman allt, en gemensam nämnare.

För det första så är NWO global och man hittar denna agenda i alla länder i världen och oavsett ras eller folkgrupp. Man ser samma manipulation och lögner överallt i världen som man presenterar för folket. Så när man beskyller en grupp för att ligga bakom som judar eller vita så begår man ett stort misstag. Så stort att man gör mer skada, vilket dessa individer som ligger bakom gläds över och gör allt för att förvärra.

En sak som man insett under alla år som man har forskat och undersökt hur saker och ting verkligen ligger till. Är att man ofta måste tänka om och inse att saker och ting inte är så enkelt som man först tror. Man behöver oftast göra en 180 graders vändning i det man tror, för sanningen är efter egen erfarenhet oftast tvärt om. Har därför ofta har en helt annan inställning än vad jag hade i början och insett att man inte kan följa efter alla andra för de har oftast fel.

Taktiken

De som ligger bakom denna agenda om NWO har stor makt och har hur mycket pengar som helst men det är inte det de är ute efter. Att få all makt och total ekonomisk makt över oss är bara medel precis som allt annat precis som att få oss att tro att allt är ok genom all propaganda.

De använder vilka medel som helst och gör allt vad de kan i att ljuga, vilseleda och bedra folk.  För det är något de har gjort i tusentals år. Att få oss att följa deras vilja även om det skadar oss så får de oss att göra det. Som krig, terror, hat, tyranni och skada andra människor i tron att vi gör det rätta, men få inser vad de gör eller för sent.

Man vill få oss att tro att NWO inte är centralt planerad och att alla länder inte är med på agendan.

Man låter olika länder göra olika saker och gå olika långt så att folk inte fattar misstanke om att det är en agenda som är centralt planerad och ska införas av alla länder.

Även att få oss att tro att allt handlar om något helt annat som klimatet och hur bra globalism är.

En är deras medel är att söndra och härska. Att få oss att tro att det är andra som ligger bakom denna agenda, att helt enkelt att få oss att beskylla andra som judar eller vita.

När man tittar på olika länder så ser man ofta likheter i vad som händer framför allt i de länder i väst. Både när det gäller immigration, energi, hur man hanterar massimmigration och nu Corona.

Varför kan det vara så att ledare för länder som man tycker borde vara helt mot varandra plötsligt kan gå ihop och förena sig. Som klimatet och globalism medan man inom andra områden har helt andra åsikter och är mer motståndare. För det är helt klart om man tittar närmare så är allt detta mer ett spel. För man arbetar sakta men säkert för en och samma agenda med få undantag.

Man vill få oss att tro att visa ledare står upp mot detta och att de står upp för folket, men detta är bara ett av flera medel de har att lura oss. Ett bra exempel är många ledare i väst som ibland säger sig stå upp för sitt folk men sedan sviker som Boris Johnson, denna lista kan man göra lång för nästan alla struntar i sitt eget folk. Men det finns undantag.

De som verkligen är mot denna agenda blir demoniserad av alla från media till politiker, företagare eller andra inflytelserika. Ett bra exempel är Trump men även Polens och Ungerns ledare.

För att få igenom denna agenda så skapar man ett problem som man sedan påstås enbart finnas en lösning och det är ofta en global och central lösning. Man får oss att följa deras agenda inte direkt, utan mer genom påhittade problem, eller skapade problem som man sedan ska lösa. Ett bra exempel på detta är klimatet som att temperaturen påverkas av CO2 de har fått oss att tro att vi måste sluta köra bil eller sluta använda kol. Eller feminism som inte handlar om jämlikhet i den bemärkelsen som vi tror, utan återigen något helt annat, HBTQ rörelsen eller att vi inte ska äta kött.

Vi har idag denna påstådda Covid-19 epidemi men som konstigt nog följer de vanliga influensorna i den mening att den följer precis antal insjukna beroende på säsong. Sedan så vill man införa Coronapass som land efter land inför det. Målet med denna epidemi har varit att införa detta Coronapass från första början för det ger makten en möjlighet att kontrollera oss mer samt att de vill få oss att sluta resa. Agendan är att vi enbart ska leva i de områden som vi bor och inte resa så långt.

Vilka är de

Vem är de egentligen och hur kommer sig det att man faktiskt kan samarbeta utan att vi inte märker det. Att man kan driva en global agenda med miljoner inblandade och att så få säger sanningen. Att så få faktiskt märker att vi är utsatta för en konspiration och att de gör allt för att lura oss.

Man gör allt för att få de personer som sett igenom lögnerna och vill berätta sanningen. Får dessa att verka tokiga så att inte folk börjar ifrågasätta det som händer. Framför allt inte får det att se planerat ut eller centralt planerat utan att allt som händer görs av olika länder, partier, organisationer oberoende av varandra eller samarbetar utan ibland hamnar i fejd med varandra.

Men allt är planerat och agendan ligger fast för läser man om vad som händer i olika länder så inser man att de alla arbetar för samma agenda. Även om saker och ting kan ses som individuell händelse så är det inte det utan man följer en plan eller agenda.

Det hela har att göra med den värld som vi inte ser och hur allt ligger till och det är att vi alla på denna jord är kopplade till både gud och satan.

En bild över hur allt ligger till och varför allt ser ut som det gör. Globalisterna tjänar satan och det är satans agenda man driver igenom. Medan majoriteten av mänskligheten är de som inte valt sida än och inte vet vad som faktiskt händer utan vill leva sina liv utan denna agenda. Sedan så har man de som direkt följer satan och de som enbart följer med strömmen, som globalister ser som användbara idioter. De som man utnyttjar i sin agenda.

För sanningen är att vi alla är kopplade till gud och satan, för vi har alla en god och en ond sida.

De som följer satan har för evigt klippt banden med gud och kommer aldrig att kunna ändra sig. Det är de som driver denna agenda i världen. Det är de som är hotet mot oss för de hatar oss och vill bli av med oss. Därför pratar man om avbefolkning, vilket de verkligen vill och gör allt för att det ska ske.

Problemet för oss är att vi inte kan se vem de tjänar och inte vem de egentligen är för bakom ansiktet så finns det en helt annan person än vad vi tror. De kan vara hur snälla när man pratar med dem. Men inne i dem finns det bara mörker och ett otroligt hat. En psykopat har mer känslor än dessa individer.

Det pågår ett mord av människor som dessa har fått oss att följa efter utan att man tänker igenom vad man gör. Som abort, dålig mat, dålig och dyr sjukvård, Skadliga läkemedel som vaccin sedan krig, terror, förföljelser, folkmord. Det kan man se i att allt som händer är mot vad bibelns gud vill som med globalism, klimatet, HBTQ rörelsen. Alla dessa hat organisationer, som kkk, antifa, blm, nazister, jihadister. Allt detta ligger de bakom för att de hatar oss och ser denna värld som deras.

Lösningen en återgång till kristendom

Man ska veta om att det är precis som det står i bibeln och ser man inte det så är man blind. För allt som händer har att göra med de makter vi inte kan se. Men jag kan lova att de påverkar våra liv mer än man kan tro.

Efesierbrevet 6:12 Ty den kamp vi hava att utkämpa är en kamp icke mot kött och blod, utan mot furstar och väldigheter och världshärskare, som råda här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarymderna.

Alla ledare i denna värld som inte är följer kristendomen följer efter denna NWO för det är enbart kristna som kan stå upp emot dessa. För det är dom som har skydd och hjälp ifrån gud och inga andra. Därför händer det inte något om man följer ateistiska värderingar och inte har några kristna som hjälper.

Ett bra exempel som man kan se i Sverige är SD. Det vi ser idag i Sverige där SD blir mer accepterade av M och KD de konservativa. Medan de som följer satan hatar det, för det kan man se på deras hat i media och de partier som direkt följer satans vilja som MP, S, och C som är emot att Sverige får en politik som är bra för svenska folket.

Det man märker är att många funderar på att flytta ifrån Sverige men jag kan säga med stor sannolikhet att denna flytt är något som dessa globalister vill att du gör. För då flyttar problem och sedan så tror de som flyttar att de kommit undan problemet. Men så är det inte. Denna globalism som Soros uttalade sig kommer att se olika ut beroende på var man bor. Så samma skit som finns i Sverige kommer att komma till de länder som många flyttar till.

De enda som förstår vad som händer är de kristna som följer gud med hjälp av anden.