Annonser

I bibeln så står det att Babylon eller horan ska falla Babylon, men man har länge undrat vad denna Babylon är och var den ligger. Enligt bibeln så ligger denna på sju kullar och har vatten runt om.

Uppenbarelseboken 17:1 En av de sju änglarna med de sju skålarna kom och talade med mig och sade: “Kom, jag ska visa dig domen över den stora skökan som tronar på väldiga vatten.

Uppenbarelseboken 17:2 Jordens kungar har horat med henne, och jordens invånare är berusade av hennes otukts vin.”

Uppenbarelseboken 17:3 I Anden förde han mig bort till en öken. Och jag såg en kvinna som satt på ett scharlakansrött vilddjur, fullt av hädiska namn och med sju huvuden och tio horn.

Uppenbarelseboken 17:4 Kvinnan var klädd i purpur och scharlakansröd och smyckad med guld och ädelstenar och pärlor. I handen hade hon en guldbägare, full av skändligheter och smuts från hennes otukt.

Uppenbarelseboken 17:5 På hennes panna var skrivet ett namn, en hemlighet: “Det stora Babylon, mor till jordens skökor och skändligheter.”

Många gånger har man läst dessa verser utan att man förstått dessa och vad de betyder. Men vad dessa verser säger är att Babylon är hela världen och dess 7 berg är de 7 kontinenterna. Det står i dessa verser klart och tydligt men på något sätt så har man tolkat det som något helt annat. Inte Rom, USA, UK eller Mecka som många har trott utan hela världen. Så går det om man följer andra och inte tänker själv, för så många har haft fel i detta. Något man själv har gjort fel, då man själv under lång tid har trott på det men något som inte riktigt har stämt.

För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg om hur långt in i uppenbarelseboken eller slutet har vi kommit, för det är precis som försiggår idag och gjort i lite mer än 100 år sedan. Det som står i bibeln uppfylls mer för var dag som går och vi går mot det slut som finns i uppenbarelseboken.

https://attfinnasanningen.com/2021/01/18/hur-langt-in-i-uppenbarelseboken-eller-slutet-har-vi-kommit/

För denna globalism och NWO är det som står i uppenbarelseboken. Det världsliga riket NWO och dess världsregering som kommer och där antikrist kommer att utses och härska i ca 3,5 år innan denna jord bränns av.

En sak man ska tänka på är att de som ligger bakom NWO tror att de kommer att besegra bibelns gud, vilket man kan se i många filmer i dag som Matrix, Harry Potter. För de tror att bibelns gud bara är som alla de andra inom hednisk tro. En gud som kan besegras precis som man kan läsa om Seth, som är ondskans gud i den egyptiska mytologin.

https://attfinnasanningen.com/2020/12/10/vad-sankt-goran-och-draken-verkligen-symboliserar/

Men så kommer det inte bli, utan det som står i bibeln är sanningen och det som står i bibeln är så det kommer att gå. Satan har ingen egen makt utan han får den makt han har ifrån gud eller mer korrekt om vi vänder oss ifrån bibelns gud genom att följa andra religioner och ateism så får satan mer makt i denna värld. Då gud låter oss leva i det samhälle som vi faktiskt själva väljer. Det är det som vi ser hända i Sverige och världen. Det är därför man ser mer och mer problem med alltifrån krig, terror, fattigdom och alla lögner från media. Samt att människor blir mer egoistiska och struntar i moral.

Det är bara frågan vad som kommer näst. Som det står i bibeln.

Uppenbarelseboken 6:12 Och jag såg när Lammet bröt det sjätte sigillet. Då blev det en stor jordbävning. Solen blev svart som en sorgdräkt, och hela månen blev som blod.

Det verkar vara en stor händelse som ett krig eller något liknande, för globalisterna själva pratar om två händelser som ska hända innan NWO kan inträffa och det är en finansiell kollaps av ekonomin samt ett stort krig som mycket väl kan vara ww3. Vilket kan vara det stora ”reset” av ekonomin som man idag pratar om. Allt för att få till det som man pratar om NWO.

Inträffar detta ww3 så kommer man att använda kärnvapen och det kommer att bli enormt lidande och många kommer att bli dödade.

En sak man ska veta är att den nya regeringen med Biden arbetar för att detta ska hända. Medan Trump stod i vägen för detta, så ni som tyckte illa om Trump har gått på denna lögn om honom. För han var den ledare som var utsedd av gud för att göra en del uppgifter för vårt bästa.

Biden och den nya regeringen kommer därför att fortsätta med den agenda som Hillary skulle utföra. Hetsa fram krig med Ryssland och det är därför man har denna retorik mot Ryssland och Putin. Man gör allt för att få oss att se Ryssland som ett ont och expansionistiskt land när det är tvärt om. Det är de som styr i bakgrunden som är problemet och det oavsett vilket land de finns i.

Det är så det ser ut idag, vi går snabbt mot en mörkare framtid om vi inte vänder det. Den enda möjlighet är att återkomma till gud.