Annonser

Vi har länge fått höra vad vi ska äta och varför. Många gånger brukar man säga att olika livsmedel är skadliga. Redan som små fick vi via skolan höra vad vi skulle äta enligt kostcirkeln. Att vi skulle äta mer frukt, oljor, bröd och att det skulle vara mer hälsosamt.

Man har skrämt upp folk genom att påstå att smör och fetter ifrån djur gör att vår kolesterol nivåer blir skadliga. Man har påstått att detta leder till sjukdomar som hjärta och kärlsjukdomar. Men orsaken till att man vill få oss att sluta äta animaliska fetter och kött har inget med tanke på vår hälsa utan helt annat.

Hur ofta ser man inte de som säger att vi ska äta mer oljor för vår hälsa och med tanke på klimatet. De tär en majoritet och man kan undra om de verkligen gör en rejäl undersökning och inte bara följer efter andra. För det kommer mer och mer forskning få att man har haft fel och lärt ut fel om vad som är rätt. Men det kommer att ta tid innan folk börjar inse vilka enorma problem vi har tack vare vår dåliga kost som inte bara orsakar lidande och för tidig död. Det enda dessa dåliga kostvanor göder är våra läkemedels bolag och de som arbetar med hälsa eftersom de får fler kunder!!

Som det senaste att det är bättre med margarin än smör. Som till och med våra livsmedelsverk föreslår men de har fel, margarin är en kemiskt framställd form av smör som består till stor del av oljor och annat.

De tycker att man ska äta dålig mat och mer av omega 6 som ligger bakom viktökningen tillsammans med socker.

https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/mat-och-dryck/smor-margarin-och-matolja

Men nu kommer det nya rön som faktiskt är en återgång till de livsmedel vi hade innan man började med denna kostcirkel. Den bästa vägen till att vi ska må bra är att äta mindre kolhydrater, mindre oljor. För det visar sig allt oftare att den mat vi åt för på 1800 talet och bakåt var oftast bättre än dagens matvanor. Något som man känner på smaken. Jag åt ofta yoghurt som liten men under ca 20 år så åt jag inte någon yoghurt eller fil och när jag smakade på den idag så tyckte man att den inte smakade något.

Kolhydrater form av socker är den farligaste livsmedlet som vi får i oss i stora och mer skrämmande mängder.

Sedan så har vi problemet med att vi har indoktrinerats i att tro att oljor är bra och man har börjat med att fritera maten som visat sig vara en katastrof för vår hälsa.

Det vi ska äta är en kost som består mer av rena mättade fetter från smör, kokos och liknande och minska på oljor. Det finns några oljor som är ok som olivolja som är det bästa valet. Sluta med att fritera maten som förstör den samt innehåller skadliga ämnen och oljor.

Det största problemet med oljor är att de oxiderar och skapar skadliga fetter samt har innehåller stora mängder omega 6.

Sedan minska socker intaget så mycket som möjligt, eftersom socker ligger bakom många av våra hälsoproblem som diabetes, hjärt och kärl, cancer samt att det påverkar vår mentala hälsa.

Om faran med oljor:

Dr. Chris Knobbe – ‘Diseases of Civilization: Are Seed Oil Excesses the Unifying Mechanism?’

https://www.youtube.com/watch?v=7kGnfXXIKZM

Nina Teicholz – ‘Vegetable Oils: The Unknown Story’

Faran med socker:

Sugar: The Bitter Truth

https://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM

What Happens If You Stop Eating Sugar for 14 Days – Dr.Berg On Quitting Sugar Cravings

https://www.youtube.com/watch?v=mRj1RKh4xyY

Sugar is Not a Treat | Jody Stanislaw | TEDxSunValley

https://www.youtube.com/watch?v=tic7X3ET4gE

Om cancer:

Cancer Lives on Sugar AND…Something Else !!

https://www.youtube.com/watch?v=rewf0MMhGg8

Man kan svälta ut cancer genom att sluta få i sig socker.

Varför ger de oss så dålig mat, det finns flera orsaker till att man ljuger och indoktrinerar oss i felaktig kost. Det finns en agenda där man vill få oss att må dåligt och få en så dålig hälsa som möjligt. Det kan kanske låta konstigt men varför skulle man i annat fall ge oss en dålig mat för de borde ju faktiskt veta om detta. För de brukar faktiskt göra egna tester för att se resultatet och de bryr sig inte om oss utan ser oss mer som en börda. Så de visste vilka resultat detta skulle få redan innan man började med detta. Så allt är som vanligt planerat långt innan, det enda är att få en fungerande propaganda som gör att vi ändrar åsikt. Det är något som jag sett så många gånger exempel på när jag läst om liknande händelser.

En är att man vill begränsa vår livslängd samt att man anser att vi ska sluta använda oss av djur som livsmedel i alla former. Det betyder att vi ska sluta äta kött, mejeriprodukter inte för att de egentligen är skadliga.

Allt har att göra med att man vill i deras ögon rädda moder jord ifrån en överbefolkning och därför vill man hålla nere livslängden. Så det är en del av denna avbefolkningsagenda man gör detta. För jag har själv läst om vad de tycker om oss och att de vill få ner befolkningen till i deras ögon hanterbara nivåer.

https://attfinnasanningen.com/2021/02/13/ agendan-veganism-och-vad-det-handlar-om/