Annonser

Har varit med på dessa demonstrationer mot Corona restriktionerna då jag insett att allt ä en lögn. Den första demonstrationen som var 6/3 var den hittills bästa och troligen då flest medverkande. Då var det bra personer som talade och medverkade men sedan så tycker jag att saker och ting har gått åt det sämre. Framför allt inte så många demonstrerande som det borde. Något som jag tycker är svagt att så få tar ställning emot denna dårskap i Sverige. Det är annorlunda nere på kontinenten då fler har medverkat och man har verkligen gjort motstånd mot polisen och inte varit så medgörliga som i Sverige.

I Sverige så har man varit väldigt snälla och medgörliga varje gång polisen satt upp en vägspärr så har man en kort stund fastnat och tagit en annan väg. Vilket har gjort att demonstrationen har tappat folk som den senaste den 1 maj och även den 20 mars då demonstrationen, föll i samman då polisen började dela upp demonstrationen i grupper.

Men under den senaste demonstrationen den 1 maj så märkte jag att man hade tagit in några talare som fick mig att senare bli orolig. Under demonstrationen så hörde man de som talade men visste inte vilka de var. Det jag hängde upp mig på var deras PK mentalitet och flummiga new age tal, som jag verkligen inte vill höra framför allt när det gäller denna demonstration för frihet.

För jag tog reda på vilka dessa var och blev orolig för jag har faktiskt läst om dessa individer innan och blivit mer orolig och irriterad över att så många har lyssnat på dessa. Orsaken till att jag blir orolig är att dessa personer som man tog in är inte de vi tror att de är. För jag lyssnat på vad dessa talare säger på sina hemsidor och på Youtube och känner igen mig i det som de pratar om.

Tänkte först visa en kort video om hur de som tjänar satan är. Detta är från en rysk rörelse men som visar så bra vad de verkligen är. Utåt väldig medgörliga och snälla men i verkligen monster som inte skulle tveka att döda oss. För det är vad de gör.

AllatRa. Congratulations on the New Year 2020 from Zhanna and Nicole

https://www.youtube.com/watch?v=cFD1AkZQiMc

Sedan en video där de visar vad de är och att något finns bakom masken. Titta på hennes ögon. Sak säga att jag oftast inte trott på detta tack vare att man haft så dålig kvalité på videon men detta är annorlunda. Hon säger sig också ha kommit till jorden för att hjälpa mänskligheten.

Zhanna muestra sus Ojos Reptilianos (Allatra TV Rusia – Russia) – Zhanna shows her Reptilian Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=NNZ30dC_-fw

De jag inte tycker om är Susan Björklund och Michael Oddane. Av dessa två ska man verkligen se upp med Susan Björklund för det är hon som är det verkliga hotet. Medan Michael Oddane verkar mer vara en person som hamnat fel, som så många andra.

Dessa är personer som pratar mycket om vad som händer i Sverige och i världen och till en början kan ses som personer som verkar ärliga. Men detta är något man ser ofta när man stöter på dessa personer är just det. De säger mycket som låter rätt och att de står upp för sanning. Men problemet kommer när de blandar in deras tro, det är då allt går fel. Ofta så arbetar de för att få oss att vända oss ifrån sanningen som finns enbart hos bibelns gud.

Matteusevangeliet 7:15 Akta er för de falska profeterna. De kommer till er i fårakläder, men i sitt inre är de rovlystna vargar.

Det som är gemensamt med dessa är att de är så svåra att inse vad de är. Framför allt när det säger så mycket som verkar rätt och sanningen. Men det är därför de är så effektiva i att lura i väg folk, för många är idag väldigt öppna för dessa. Framför allt när kristendomen uppmålas som något ondskefullt och fientligt.

För allt handlar om att lura oss ifrån sanningen och få oss på avvägar. Det enda satan behöver göra är att lura oss bort ifrån gud och Jesus och därmed ifrån räddningen och återföreningen med gud.

Vad man gjort fel är att bjuda in våra fiender att tala och att man låter sig luras av dessa. För jag känner igen mig om vad de pratar om och det är våra fienders religion mysterieskolan. Mysterieskolan är den religion som globalisterna, kabalen, följer och är den agenda man arbetar för.

Susan Björklund driver Youtube kanalen Light at the Centre SE och hemsidan light at the center. Hon kallar sig för en ljusarbetare, vilket är något man ska vara verkligen uppmärksam på för de är sådana som är bedragare och lögnare

Detta skriver hon på sin hemsida.

https://www.lightatthecenter.com/

”Jag har liksom du valt att komma ner hit. När jag tillfrågades att komma ner hit gick en kallelse ut för alla som var intresserade av att komma ner till Jorden och hjälpa till under den mycket speciella övergång som Jorden tar sig igenom nu. I detta universum och i universum bortom detta universum gick kallelsen.”

”Så vare sig ni möter Buddha eller Jesus eller de otal hjälpare som vill hjälpa till, så kommer ni märka att de alla har samma fokus: att försöka få er att minnas vilka ni är.”

Sanningen är att vi inte har valt att komma hit, utan lurats ner hit till denna värld av satan. Jesus var inte någon hjälpare som de andra utan den ende som kom hit för att ge oss en väg här ifrån och rädda själen ifrån helvetet.

Min flickvän är en ‘utomjording’ – Susann Björklund @Light at the Centre SE​

https://www.youtube.com/watch?v=XGFrCEqvNAk

Inkarnerad som medveten ljusarbetare

https://www.youtube.com/watch?v=9FgceeLymgM

Min Berättelse om hur jag kom till Jorden

https://www.youtube.com/watch?v=qMwXeiXrbiE

Michael Oddane driver Youtube kanalen WakeUpGlobe SE

Det ockulta är varken ont eller gott. Det är bara kunskap.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5biR7je3p0&t=253s

Hermes Principer 1 av 7 MENTALISM – Förstå universums och vår mentala grund.

https://www.youtube.com/watch?v=Hk57l41cjjc