Annonser

Idag så hör man ofta att det är vita som är rasister och diskriminerar alla. Vi som är vita uppmålas som onda och ska känna skam för vår vithet. De tar gärna upp vår historia om kolonialism och alla folkmord som de påstår att vi vita är orsaken till. Även om andra folkgrupper har gjort precis samma sak och skulle göra precis samma sak mot oss om de fick chansen. Vilket dagens massinvandring till vita länder som Européer har byggt upp visar tydligt.

Sanningen bakom detta hat förklaras enklast genom att byta ut ordet vit mot kristendom. För då får man en bättre bild om vad detta handlar om. Det är samma agenda och samma teknik man använde när man anklagade judar ligga bakom många ondskefulla saker och ting. Varför det fungerar, därför att få ifrågasätter och inte har moral att stå upp mot dårskapet. Men även mycket indoktrinering och lögner från så många håll som möjligt.

De som ligger bakom detta har aldrig sagt sanningen, eller varför de gör det utan använder alltid andra medel för att uppnå sina mål. Som hållbart samhälle som inte handlar om att rädda människan ifrån en säker död genom att jorden skulle bli uppvärmd. Utan att i deras ögon rädda den som de kallar moderjord. De byter ut ord och anklagar andra för att orsaka deras problem.

Allt handlar om att manipulera folk in i att tro på något och på ett sätt stänga dörren för andra åsikter än ”globalisternas”. Därför anklagar man alltid folk med fel åsikter för att vara homofob, rasist, klimatförnekare och annat nedlåtande så att folk håller sig undan de som anklagas.

Det handlar om att kontrollera kollektivet som de gjort jag lovar i tusentals år. Med enda skillnaden de hade ingen opposition och ALLA trodde på vad de sade. Men det var innan Jesus kom och gav oss friheten. En frihet vi idag förkastar, för att så många har gått på all manipulation som ateism och österländska religioner som buddism och hinduism med fler.

Sanningen är att det är ett hat mot bibelns religioner judendom och kristendom som kommer ifrån de som hatar de som följer dessa religioner. För det handlar om religion och inget annat. Det som händer i världen är i grunden religion. Förstår man religion då ser man sådana här saker och ting. För jag har läst många böcker av den religion av de som följer denna antikristna dogm. Man förstår snabbt att de har ett hat och vill få bort denna bibels religioner som i deras ögon är av satan.

Det vi ser i dag är en återgång till ett hedniskt samhälle och allt vad det medför. Det är denna agenda som vi kristna är i vägen för att få igenom. Det de vill få igenom är just denna NWO som är en hednisk och kollektivism som leder till misär. För de vill få oss tillbaka till ett primitivt samhälle som vi en gång hade. Det är därför man förstör vår ekonomi genom att förstöra får el marknad, massinvandring av personer som ska leva på bidrag och hata oss, för det är därför de är här. Höga skatter och regleringar samt att man ger bort så mycket av våra skattemedel som möjligt. För att med alla medel göra vår ekonomi svagare och skapa ett mer beroende av staten. Man släpper in folk som hatar oss som muslimer och fostrar våra barn och unga i socialism.

Vilka religioner är mest hatade och förföljda i världen om inte de som följer bibeln. Kristna som hamnat under styret av de som hatar bibelns gud har ofta genomlidit folkmord och brutal förföljelse. Något man kan se i kommunistiska och muslimska länder, där man mördade miljoner kristna och sparkade ut judar ifrån.

För det står i bibeln att det kommer en svår förföljelse av kristna just för att vi går mot ett samhälle som hatar kristna vilket man ser.

Så när du hör detta tal om hur hemska vita är så tänk på att det är en antikristen agenda som bygger på lögner och ett stort hat. Det är de som står för hatet och inte vi!

Allt handlar om att göra sig av med en fiende, en motståndare, ett hinder!