Annonser

Texten är ursprungligen ifrån:

https://haveyenotread.com/occult-ritual-transformation-and-coronavirus/

Hela denne Covid 19 pandemi är en ockultism ritual från början till slut, uppdelad i fyra mini ritualer, var och en med det distinkta ockulta syftet med initiering och transformation av världen och dess människor till en ny global ordning. Med ett vaccin som mer kan ses som en initiering i form av ett dop, in i den satanistiska agendan. De som inte tar vaccinet kommer att stängas av från samhället precis som det står i bibeln om odjurets märke. Något som vi ser fler tecken på för var dag som går. Man gör allt gradvis så att folk accepterar och tror att det är rätt och normal.

Man kan säga att vi blir initierade i deras agenda NWO, utan att vi vet om det. Precis som i eden så lurar satan oss in i saker som vi naivt följer.

Denna pandemi är samma initiering till hemliga sällskap som frimurare och liknande ordar, där man bär mask eller ögonbindel. Sedan så läggs personen i en kista för att distanseras och hållas ifrån andra som är denna avstängning av samhället. Sedan är man enligt denna ritual en ny människa och har fått ljuset. På samma sätt så säger man att nu har världen förändrats.

Ockult rituell transformation och Coronavirus: Hur maskbärning, handtvätt, “social separation” och nedstängningar är åldersgamla ockulta ritualer som används för att initiera människor. Denna gång in i den nya världsordningen.

Så, låt oss börja med att undersöka de fyra distinkta, men sammanhängande, ockulta ritualerna som utgör denna massiva globala ockulta rituel initieringsceremoni:

Rituell maskbärning
• Rituell handtvätt
• Rituell ”social distansering”
• Rituella avstängningar

Denna pandemi som är utformat för att symboliskt initiera världens människor till deras nya positioner i en ny global ordning – en ny ordning som förkastar Jesus Kristus och kristendomen och sätter människorna i denna värld under den yttersta kontrollen av en global elit vars gud är djävulen själv.

Den rituella maskbärningen

Har du någonsin undrat varför Babylon i Uppenbarelseboken 17: 5 kallas ” Mysterium, Babylon”?

Ordet “Babylon” betyder “förvirring”. Men vad betyder ordet “mysterium”? Här är vad Strong’s Concordance säger till oss:

G3466 Musterion – kommer ifrån muo (för att stänga munnen); en hemlighet eller ett “mysterium” (genom idén om tystnad som påtvingas genom initiering i religiösa ritualer) – mysterium.

Glöm inte det. Ordet ”mysterium” i Bibeln har att göra med att stänga munnen när man genomgår en hemlig religiös initiering. Återigen är det: ”idén om tystnad, påtvingad genom inledning i religiösa ritualer.”

När allt kommer omkring tvingar nu länder, sina medborgare att bära ansiktsmasker över munnen på ett obligatoriskt sätt, uppenbarligen för att hjälpa till att stoppa corona virusinfektioner. Trots att många medicinska experter, inklusive USA: s generalkirurg, öppet har sagt att det inte har någon fördelaktig effekt att bära masker mot coronaviruset. Dessutom har många medicinska experter bekräftat att ansiktsmasker till och med kan vara farliga för ens hälsa genom att de begränsar klart tänkande (och till och med medvetandet) genom att fånga koldioxid i maskens kammare och tvinga dig att andas in igen om och om igen, vilket tömmer ditt blod av frisk luft och den livgivande syrekomponenten som den innehåller.

Så varför tvingar befintliga makter globalt sina medborgare att bära dessa ansiktsmasker, om maskerna helt enkelt inte fungerar mot coronavirus, och mycket väl kan vara farliga för din hälsa? Svaret kan överraska dig:

Att bära mask har traditionellt spelat en mycket viktig roll i ockulta ritualer.

Bland annat är det att bära masken över munnen ett tecken på underkastelse, en gest av din vilja att vara föremål för andra som inte är din vanliga suverän.

Men det finns mer. Enligt Encyclopedia Britannica är maskbärning:

“En form av förklädnad som vanligtvis bärs över eller framför ansiktet för att dölja en persons identitet och för att upprätta en annan identitet.”

Med andra ord representerar en maskbärning en ockult transformation – en mänsklig alkemi, om du vill – från en roll till en annan. Från ett sätt att vara, till ett annat. I detta fall, från individuell suverän under Gud till kollektivt ämne under djävulens barn.

Maskeringsritualen är speciellt utformad för att vända den hierarkiska ordningen som Gud själv har på plats.

Att bära masken är en kraftfull ockult symbol som indikerar din underkastelse till en annan makt än bibelns gud.

Hela poängen med ockult rituell maskbärning är att hamra in i ditt undermedvetande att detta är något normalt och blir en del av ditt dagliga liv och att man accepterar att saker inte längre är desamma och aldrig kommer att vara desamma igen.

En sak som ska nämnas är att man förr i tiden lätt fångar i fängelser bära mask, även i Sverige.

Masker påskyndar undertryckandet av ego för att underlätta döden av den gamla identiteten innan identifieringen med och manifestationen av en ny identitet.

Det är en initiering till en ny order. Men det är också en omvandling av jaget till en ny position i den nya ordningen.

Under den ockulta ritualistens styrning är du, som är maskerad, inte längre den person du var förr. Du är plötsligt degraderad och omplacerad till positionen som lydigt subjekt. Med denna symboliskt blir du en slav i den nya ordningen. Det är din nya roll din nya identitet som representeras av att bära en mask.

Bärningen av masken är helt enkelt en del av initieringsritualen som används för att visuellt och psykologiskt signalera ditt samtycke till detta nya arrangemang. Genom att bära masken, signalerar du ditt samtycke till att acceptera en ny och mycket annorlunda position i en ny global ordning.

När du lydigt lägger masken över munnen säger du symboliskt till ritualisterna: ” Jag erkänner att mina ord inte längre har något syfte eller relevans i detta liv. Mitt enda syfte nu är lydnad mot dina ord och befallningar.”

Och när de höjer sig till din nya suverän position och mumlar dig som en hund i processen skapar de alkemiskt ett nytt du i en ny roll under nya härskare. Det är den alkemiska transformationsförändringen som är involverad i ritualen.

De försöker bokstavligen ta Guds plats i ditt liv och göra dig till deras villiga ämne. De vill att du vänder dig till satan eller antikrist i stället för Jesus. Genom att placera masken på ditt ansikte blir du deras ovetande trogne tjänare. Du initieras rituellt i den nya ordningen. Du kanske inte inser det. Men i ockult magi behöver offret inte ha kunskap om innebörden bakom vad han eller hon blir tillsagd att göra. Utförandet av själva ritualen – på begäran – är allt som spelar roll.

Målet med detta är att bereda en väg för deras gud – Satan – innan han kommer hit. De använder ceremoniell ockult rituell magi, i global skala, för att fånga hela världen i deras dragnät.

Genom att bära masken förvandlas du symboliskt och alkemiskt – ”pånyttfödd” – till sitt nya globala system, genom ockult rituell programmering.

Mer från Encyclopedia Britannica om rituell maskbärning:

”Personen som bär masken anses också vara i direkt kontakt med maskens ande kraft och utsätts följaktligen för samma personliga fara att påverkas av den.

När han bär masken genomgår bäraren ibland en psykisk förändring, och antar, som i en trance, den ande karaktär som masken visar ”

Antikrist är ande kraften i masken vi pratar om. Han är andan bakom de blivande makterna som arbetar för att ta få till denna globala statskupp. Och det är de blivande makterna som har maskerat, mumsat och degraderat dig till din nya status som slav, för deras gud, djävulen själv.

Maskeringsritualen är utformad för att ge dig underdånighet mot dina nya herrar, som är många antikrister. Och det sätter du upp för att göra samma sak när det antikrist kommer och erbjuder sin egentliga ”märke”, som vi kommer att undersöka i slutet av denna kommentar.

Jag måste införa här att jag inte är författare till den här artikeln och att jag inte talar för författaren. Jag följer inte sociala medier så jag var inte medveten om MEME som namnet Karen har blivit. Här är en länk som förklarar det. Länk: Hur “Karen” blev en symbol för rasism/Av Aja Romano@ajaromano 21 juli 2020, 09:30 EDT

Om du inte tror att bära masken bokstavligen förändrar människor, som Encyclopedia Britannica säger i citatet ovan, tänk på alla de maskerade “karenserna” du har sett videor på nätet där man jagar människor som inte bär masker. på vägen, straffade dem offentligt för att de inte hade masker och skrek åt dem att det finns ”blod på händerna” för att de inte maskerar som goda små pojkar och tjejer alltid borde göra.

Här är en, till exempel, där “Karens” alla är stora, tuffa, maskbärande män, bokstavligen skjuter en äldre herre ut ur en butik för att inte ha en mask:

Genom att bära masken har de ockulta ritualisterna skapat en armé av “Karens” – programmerade individer som tar ritualen så allvarligt att de känner sig personligt och fysiskt hotade när du inte gör det. Och de har inget emot att berätta det för dig. Ofta kraftfullt.

Den Encyclopedia Britannica fortsätter med att säga om maskerings ritual:

”Vanligtvis blir bäraren emellertid skickligt en” partner ”för den karaktär han efterliknar, och ger masken inte bara en viktig gnista av vitalitet genom att ljuset blinkar från hans egna ögon utan också väcker den levande genom sina rörelser och poser ”

Med andra ord, i slutändan blir masken en del av själva identiteten hos dem som bär den. Den ockulta övergången blir komplett. Det “nya du” är fött ur ritualen.

De Encyclopedia Britannica vidare:

”Men ofta verkar bäraren av masken bli psykologiskt ett med den karaktär han hjälper till att skapa. Han verkar bli en automat utan sin egen vilja, som har blivit underordnad den av maskens karaktär. ”

Du kanske vill tänka på de dussintals videor som visar helmaskerade sjukhussköterskor och sjukhuspersonal som deltar i genomarbetade koreograferade Tik-Tok-dansvideor, samtidigt som tusentals olyckliga coronavirusoffer förmodligen dör grymma dödsfall och staplas upp som snodd i samma sjukhus.

Dessutom, genom att lägga till dans i maskeringen, visar de nya slavarna sin vilja att underhålla sina fångar-att bli lite mer än köttsorter för dem-precis som de babyloniska soldaterna förr försökte tvinga de israelitiska fångarna att underhålla dem med musik. Som det står skrivet:

Så, människorna, i stort, inser inte ens djupet och svårighetsgraden av kuppförsöket mot dem, eftersom det uppnås nästan enbart genom ockult ritualbedrägeri.

Deras taktik att få oss att ta det är att säga att det är för vårt eget bästa, gör det för andra var solidarisk, De som inte gör det är okunniga och egoistiska. De lurar dina grannar till att ta på sig masken. Sedan arbetar dina grannar, som tror att de gör rätt, för att tvinga dig att göra samma sak, med hjälp av grupptryck och “dygd signalering”. Och om du vägrar att bli lurad, som de är, förtalar de dig, vänder sig mot dig och arbetar för att ersätta dig.

Idag finns det till och med i visa länder har nu mycket omtalade “snitch lines” där dina grannar kan ringa och rapportera dig för att du inte bär mask? Enbart en amerikansk stad sägs ha registrerat häpnadsväckande 200 000 ”tips-off” -samtal på sin snitch-linje på en enda vecka. Granne vänds mot granne. I det här fallet, över deras underlåtenhet att utföra en föreskriven ritual.

Men maskbärningen har också en annan ockult betydelse, som vi bara har lätt berört. Som Coronacircus.com -webbplatsen säger om att bära maskerna:

”För att bättre förstå symboliken i att bära masken, försök att skriva ordet” censur ”i Google Bilder och se vilken typ av illustration som framför allt dyker upp. Här är ett urval av vad du hittar:

Det är också därför våra figurhuvudledare vägrar skenbart att “maskera”: Vi är den som blir munkavle, inte dem.

Dessa omedvetna associationer är extremt starka. Gags är en symbol för undergivenhet och dominans; de är djupt förnedrande (och de är verkligen populära i BDSM sexuell bondage).

Det är därför människor motstår dem så mycket; det är också därför de för närvarande görs obligatoriska över hela världen. Det råder ingen tvekan om att de oproduktiva barbarerna bakom denna cirkus trivs; de tror att de är subtila.”

Ja, just det. Subtil som ormen. Coronacircus.com fortsätter med att påpeka:

Det handlar också om att påtvinga oss sina symboler. Den esoteriska tolkningen av den obligatoriska munkavlen ansluter direkt till tystnadens symbologi som är lika gammal som ockultismen själv. ”
Tystnadens symbolik är lika gammal som ockultismen själv.

Tystnadens symbolik är lika gammal som ockultismen själv.

Och här är en liten sak i synnerhet som de skulle älska dig att hålla tyst om:

Ja, de erkänner till och med direkt på lådan med ansiktsmaskerna att de inte fungerar för coronavirus.

Så varför skulle de tvinga dig att bära dem under straff? För i det stora hela har masken inget att göra med coronavirus. Det har att göra med att initiera dig till den nya globala ordningen och din nya plats inom den.

Slutligen, som den ockulta webbplatsen, Occult-World.com, säger om att bära masker:

”Forntida folk förstod väl maskens kraft. Bevis på maskbärning i förhistoriska samhällen visar att masker kan ha varit avsedda att förvandla bäraren magiskt.

”Masken har vördats som ett heligt maktobjekt, en levande varelse som antingen har sin egen personlighet eller representerar personligheten hos en annan varelse. Det gör det möjligt för bäraren att magiskt väcka till liv, och till och med bli, den persona eller ande som representeras av masken.

”Masken är en medlare mellan egot och arketypen, det vardagliga [det vill säga världsliga] och det övernaturliga, det heliga och det komiska. Det förbinder nuet med det förflutna, individen till hela kollektivet av ras, kultur, land och mänsklighet. ”

Med andra ord är maskbärning symboliskt för den tysta acceptansen av humanistisk en-worldism under Satan. Hur kan det se ut så småningom? Vad sägs om det här:

Föregångaren till Uppenbarelseboken 13:15? “Och han hade makt att ge djurets bild liv, så att odjurets bild både skulle tala och få så många som inte skulle dyrka djurets bild att dödas.”

Som du nu kan se är det mycket, mycket mer att bära masker än vad vi har blivit förmodade att tro. Maskering är en mycket ockultist fenomen, och har alltid varit det. Bokstavligen i tusentals år.

Det är verkligen ett slående exempel på mönstring – en hemlig religiös initiering som har att göra med tystnad som tvingas genom att stänga munnen. Återigen, enligt Strong’s Concordance, består ordet ”Mysterium” från titeln ”Mystery, Babylon” av ”tanken på tystnad, tvingad genom inledning i religiösa ritualer ”.

Visst, nu förstår du att maskbärningen inte har något att göra med coronavirus, utan i stället med den smutsiga hedniska och ockulta föreställningen från våra nuvarande herrar som försöker göra oss till sina villiga slavar genom psykologisk programmering, även kallad ockult ritualprogrammering.

Hej, bli inte förvånad. Detta är vad ockultister gör. Som historien om damen som räddar den olyckliga ormen, bara för att få den att bita henne senare. Men när hon frågar ormen “Varför bet du mig?” ormen svarar helt enkelt: ” För att jag är en orm, dam. Det är vad vi gör. ”

När du får dig att bära masken initierar blivande makter dig i deras nya ordning. De nedbryter dig från din position som en suverän representant på jorden till den Högste Guden, till din nya position som en beroende slav till deras system “Mystery, Babylon”, vilket mycket enkelt kan översättas: tyst förvirring.

Kan kraften i denna ockulta ritual stoppas? Ja, det kan det. Och ganska enkelt, för alla kristna. Som kristen kan du helt enkelt välja bort ritualen. Sluta delta. Dra tillbaka ditt samtycke!
Källa: https://www.eyeopeningtruth.com/covid-19-satanic-ritual/

Ritual daglig handtvätt

Vi har nu upptäckt att de globala maskbärande fenomenen är en del av en ockult initieringsritual som är utformad för att leda den initierade till ett nytt paradigm en ny position i en ny global ordning. Masken själv signalerar ens samtycke till förändringen och symboliserar förlust av sin tidigare suveräna ställning.

Så, hur är det med de andra ritualerna som de har påtvingat oss, till exempel den dagliga rituella handtvätten?

Kanske har du pliktskyldigt tvättat händerna åtta eller tio gånger om dagen nu, i flera månader i tron och tror att det är ett sätt att hindra ”viruset” från att smitta dig. Och ja, det finns verkligen en viss sanning i tanken att tvätta händerna för att förhindra spridning av en smittsam mikroorganism.

Men i verkligheten, för ockult rituell initiering, har de blivande krafterna att du symboliskt tvättar dina händer av dina plikter gentemot Kristus själv.

För ockultisterna vänder denna tvångsmässiga ockulta ritualtvätt händerna Pilatus offentliga handtvättsritual, som under de senaste 2000 åren har lagt ansvaret för Kristi död på ritualisterna själva och befriat Kristus (och romarna) från all skuld:

Matthew 27:24 – När Pilatus såg att han intet kunde uträtta, utan att i stället ett tumult gjordes tog han vatten och tvättade sina händer i folkets åsyn och sade Jag är oskyldig till blod detta bara personen, se ye till det.

Pilatus utförde en rituell handtvätt inför hela Israels folk som ett sätt att lägga ansvaret för Herrens död direkt på huvudet på dem som såg till att han skulle bli korsfäst.

Nu makthavarna vara i denna dag och ålder – som är ättlingar till de mycket samma jordiska makter som dräpte Kristus på att kors på Golgata – har du arbetar varje dag i ockult symbol ritual, att vända effekterna av Pilatus ursprungliga rituella handtvätt, liksom hans uttalande av Kristi oskuld.

”Tvätta händerna”, berättar makthavarna varje dag om nattliga nyheter. ”Spendera minst 30 sekunder på varje finger på dina händer, på dina handflator och baksidan av dina händer. Gör detta upprepade gånger under dagen om du vill leva.”

Så din acceptans av den rituella maskbärande alkemiskt börjar skapa det “nya du”-den initierade tjänaren som flyttar från sin gamla position till den nya. Och din rituella handtvätt får dig att symboliskt (om än omedvetet) tvätta bort din gamla position – din gamla Mästare och hans föreskrivna sätt – i väntan på din nya mästare och hans.

Det är så enkelt. Handtvätt är den ockulta ritualistiska symbolen för avvisning.

När du faller för handtvättsritualen tvättar du symboliskt bort ditt gamla liv, under Kristus, i villig acceptans av ditt nya liv under fiendens nya ordning och hans “många antikrist” som har tagit bort denna kupp från början.

Ritualen “Social distansering”

Så om maskeringsritualen signalerar ens samtycke till förändring och symboliserar förlust av sin tidigare suveräna ställning som en trogen kristen som bär fram Guds ord, och handtvättsritualen symboliserar att den gamla kristna ordningen tvättas bort så att den nya ordningen kan ledas i, vad betyder ritualen “social distansering”?

Den här är nästan för lätt att upptäcka: Strax från fladdermusen, bör användningen av det magiska numret sex-som i sex fot från varandra- sätta dina Spidey-sinnen på spetsen, vilket naturligtvis betyder din gudagivna urskiljning.

Det finns trots allt inget mer använt ockult tal i världen än siffran ”sex”. Som ni vet är antikristens antal ”sexhundra, tre poäng och sex”, eller 6-6-6.

“Social distansering” som statlig förnedring Om restauranger som utför guvernörernas förordningar kan få dig att delta i denna “nya normala”, är det ett tydligt budskap om att regeringen kan göra vad som helst mot dig utan återverkningar.

De befintliga krafterna försäkrar oss att om vi alla går sex meter ifrån varandra, kommer vi inte att fånga coronavirus. Behöver du verkligen att jag ska förklara varför det är en massa svin?

Är du inte medveten om att det redan finns miljoner av virus i varje andetag du tar? Oavsett var du går, dessa virus finns – någonstans mellan 1,6 miljoner och 40 miljoner virus i varje kubikmeter luft vi passerar genom när vi går.

Så, oavsett hur långt ifrån andra du går, är dessa virus där. Du kan inte undgå dem, förutom kanske i en fullblåst Hazmat-kostym med en lufttank som du måste låta springa 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Så, ungefär som maskbärning, är social distansering en lögn. Det kan omöjligt fungera. Men vi tvingas delta i det. Men varför skulle de göra det? Och om det verkligen inte kan hjälpa mot virus, vad är det då för ockult?

Men symboliskt sett är ritualen “social distansering” – med de magiska “sex foten” ifrån varandra – den del av initieringsritualen som skiljer dig från Kristus.

I stället för att vandra i honom, som hans personliga representant på denna jord, är du nu symboliskt och ritualistiskt separerad från honom. Som Kevin Bacon och hans sex grader av separation.

Sex meter från Fadern. Sex meter från Sonen. Sex meter från den Helige Ande. Ja, det är 6-6-6.

De ockulta konsekvenserna är obestridliga.

Men det är inte allt: Varje enskild kristen måste vara sex meter från alla andra kristna. Förstår du vad de blivande krafterna gör, ritualistiskt och symboliskt?

Låt mig förklara det: Som medlem i Kristi kropp ska du vara en integrerad del av ”hela kroppen passande sammanfogad och komprimerad av det som varje led tillför.” Som det står skrivet:

Efesierbrevet 4:16 från vilka hela kroppen passade ihop och komprimerades av det som varje led efterfrågar, i enlighet med det verkliga arbetet i måtten på varje del, gör att kroppen ökar till uppbyggelsen av sig själv i kärlek.

Termen “passande sammanfogad” i versen ovan betyder “sammanfogad, led-till-led” eller “nära-ledad”. Ordet “komprimerat” i versen ovan betyder “enat”.

Med andra ord, kristna är tänkta att gå samman, senor-till-senor och led-till-led, tätt förenade i Kristi kropp. Och genom att predika hans ord ska vi hjälpa till att föra in andra i den tätt sammansatta kroppen för att hjälpa kroppen att växa.

Men den ockulta ritualinitieringsregeln på sex fot av separation neutraliserar symboliskt detta kommando. (Kom ihåg att detta är en form av ockult magi. Symboler är allt i ockult magi.)

Det sätter godtyckligt av människan skapat avstånd mellan dem som inte ska ha något avstånd alls mellan dem. Den river sönder den metaforiska Kristi kroppen i sömmarna, symboliskt sett. Det skiljer “leder och senor” som ska vara så tätt sammanfogade.

Ändå är rituell ockult magi vad de kommande krafterna gör. De äro över det. Deras Kabbala är full av det. Det är vad de har gjort i tusentals år. Med andra ord, det är vad de uppriktigt tror på. Och det är vad de vill att vi ska tro och inte vara kritiskt tänkande.

För århundraden sedan tog de med sig sin ockulta rituella kabbalistiska magi hela vägen tillbaka från Babylon. Nu har de öppnat de gamla böckerna. Och de släpper loss ritualerna under de sista dagarna av denna fysiska värld.

Och det värsta är detta: Det fungerar faktiskt. Folk faller för det på grund av bedrägeriets stora djup och bredd. Och allt detta över ett virus med en 98,5% överlevnad! Snacka om att sätta människor i en global trans!

I slutändan är ritualen med tvångs “social distansering” utformad för att symboliskt negera eller neutralisera Guds ord på en mängd olika sätt:

Genom att eliminera gemenskap mellan troende

Genom att stoppa gudstjänster över hela världen

Genom att få trogna kyrkoherdar att citeras eller till och med arresteras för att de höll gudstjänster

Genom att få trogna församlingar att citeras eller till och med arresteras för att delta i gudstjänster
Genom att symboliskt riva sönder den mystiska och metaforiska Kristi Kropp som ska “passas samman och komprimeras”.

I Amos 3: 3 ställer profeten en mycket enkel fråga:

Amos 3: 3 Kan två gå tillsammans, förutom om de är överens?

Tja, två kristna kan inte ”gå tillsammans” om de blivande makterna kan tvinga dem att gå sex meter från varandra. Vi bygger en kropp med många medlemmar. Ett levande Kristi tempel, med varje tegel pressat upp mot nästa som senorna som löper genom din fysiska kropp. Som det står skrivet:

1 Petrus 2: 5 Ni är också, som livliga stenar, byggda upp ett andligt hus, ett heligt prästadöme, för att frambära andliga offer som är acceptabla för Gud av Jesus Kristus.

Men du kan inte sätta ihop en mångledad kropp-ett levande Guds tempel på jorden-om du inte kan pressa tegelstenarna nära varandra i byggprocessen. Du vet vad som händer när det finns luckor i sömmarna mellan tegelstenarna: Det ger “råttorna” ett enkelt sätt att komma in i templet.

Slutsatsen är att ritualen “social distansering” är symboliskt utformad för att fysiskt och andligt begränsa kristendomens inverkan på denna jord och sätta stopp för tillväxten av Kristus med många medlemmar under de sista dagarna av denna köttjord ålder. Det är en mycket smart ritual.

Men här är en sak de blivande makterna har förbisett: ” Vad Gud därför har sammanfogat får inte människan skilja åt ” (Matteus 19: 6).

Gud har sammanställt sin kropp i Kristus i cirka 2000 år nu. Och vi har alla arbetat hårt för att hjälpa till att bygga vidare.

Så det är vårt kommando för dessa tider: ” Vad Gud därför har sammanfogat får inte människan skilja åt.”

Och vi följer det kommandot genom att avslöja de ockulta ritualerna för de blivande makterna. Vi slutar delta i de globala ritualerna och deras komponenter. Och vi återupptar vårt arbete för Herren. Vi vandrar tillsammans, i Kristus, tätt sammanbundna. Aldrig sex meter från varandra, fysiskt eller andligt.

Och vad du än gör, låt inte “världens” karens få din uppmärksamhet på “social distansering” heller.

Det är inte deras sak var, eller hur, du vandrar din vandring i Herren. Men vet alltid att dessa grundligt tillsatta, out-of-work-hallmonitorer finns där ute, och de föraktar dig för ditt val att inte godkänna den nya ordningen:

Ritualen med nedstängningar och “social isolering”

Personer som går med i olika hemliga sällskap ska genomgå en ritual där personen läggs ned i en kista eller rum där personen får befinna sig.

”Stanna hemma. Var försiktig. Rädda liv.”

Det är i alla fall vad vi får höra. Ändå visar en nyligen genomförd studie av sjukhus i NY -området att hela 66% av alla sjukhusvistelser på coronavirus har varit bland människor som bar masker, tvättade händerna, tränade sex fot och stannade hemma.

Med andra ord var de allra flesta sjukhusinläggningarna bland människor som följde reglerna, vilket fick Daily Mail att fråga i en nyhetsartikel: “Fungerar nedstängningarens?”

Drakoniska ” nedstängningar ” för pandemisk flus avvisades som ineffektiva och destruktiva, i en seminarier 2006, av infektionssjukdomar och socioekonomiska skäl, av allvarliga, erfarna epidemiologer, ledd av DA Henderson, tidigare dekan vid Johns Hopkins School of Public Health – mannen som utrotade smittkoppor. (Se https://www.thegatewaypundit.com 2020/05/study-led-d-henderson-man-eradicated-smallpox-finds-draconian-lockdowns-flu-pandemics-rejected-ineffective-even-destructive/)

Och om avstängningar inte fungerar, varför är det så att på Guds gröna jord får våra globala herrar oss att “stanna hemma”? Ur ockult synvinkel finns det ett svar:

Nedstängningar är lite mer än sociala isolerings ritualer, utförda i syfte att “rena” den invigde så att han kan komma in i den nya ordningen utan hinder av saker från det förflutna som inte längre anses av de kommande krafterna vara till nytta för den initierade.

Det finns i princip fyra steg till en isolerings ritual:

Steg 1: Isolering för rening (du är avskuren från det normala och tränger in i en “ny normal” som är helt annorlunda än ditt tidigare liv)

Steg 2: Ge upp för det “nya normalen”. Detta innebär ofta att man får en token gåva (tänk “stimulans kontroll”) som leder den invigde att tro att han blir väl omhändertagen av sina nya herrar, så det finns ingen anledning att göra uppror mot den nya ordning man initieras i.

Steg 3: Offer. Ingen gåva kan ges utan att något tas. I det här fallet, din värdighet ditt suveräna oberoende, din röst, din individuella makt på denna jord som en representant för den högste Guds ord – allt detta och mer tas från dig i utbyte mot kylan ”Tröst” med ett nytt sätt i en ny värld.

Steg 4: Inlämning. Tänk: Obligatoriska vacciner. Social spårning. Villigt acceptera nya regler för en ny order.

Återigen är tanken att den “nya personen” som initieras i den “nya ordningen” måste rensas psykologiskt, om inte fysiskt, från det gamla sättet innan det gradvis initieras till det nya sättet.

På webbplatsen AvoidtheMark.com står det i en artikel om initieringsritualer:

”Ritualens isolerings stadium är för rening. I detta skede separeras den invigde från det vardagliga. Visste du att det vardagliga betyder bokstavligen ”av världen?”

Den invigde tas i stor utsträckning bort från de annars bekanta personerna, platserna och sakerna som de är vana vid, för att bli ”rensade” från dem.

En invigd tvingas bli fristående och isolerad, renad och “renad”.

Ett väsentligt inslag i denna separering från sin typiska miljö är upphävandet av de normala levnadsregler som man är van vid; det normala sättet är inte längre.

De flesta av de initierades sinnen kommer att bli kommenderade och reglerade vid denna tidpunkt. Med andra ord, majoriteten av det som den invigde ser, hör, luktar, berör och smakar, kontrolleras medvetet

Med ingen annanstans att gå än de platser där vi är ”tillåtna” kan de isolerade, isolerade, initierade tvingas konfrontera sin egen reflektion och inre skuggor som har ignorerats eller begravts någonstans djupt under den genomsnittliga dagen till -dag.

Precis som de innebär överlämnande, innebär initieringsritualer också offer; både det materiella som kan hållas i handen och det immateriella, såsom beteenden, måste avstå från krav.

För att någonting ska ”ges” måste något också tas; ett bevis på underkastelse, ett uns blod; ett kilo lera som ska åter formas.

Oavsett om det är dramatiskt öppet eller bedrägligt subtilt, tolkar ritualen verkligheten på nytt; en ny definition av verkligheten ges. Träning i form av nya beteenden och kunskaper, inklusive myter och koder introduceras.

Saker som är nödvändiga för att nya medlemmar ska fungera ordentligt i den nya versionen av samhället de införs i är alla genomsyrade under denna tid. Upprepning är typisk, eftersom dess användning hjälper till att hämma trollformeln på de invigda. ”

Tänk bara på det: Det de beskriver är implementeringen av den “nya normalen”.

Men du måste förlora det “gamla normala” först för att starta in i det “nya normalen”. Därav avstängningarna förlust av arbete resebegränsningar affärsrestriktioner matbrist och mycket, mycket mer.

I slutändan blir det “nya normalen” normen, och de gamla sätten glöms gradvis bort. Nya mytologier skapas för den nya världen, av våra nya mästare.

Och det ”nya du” – det förvandlade du – är fött från isoleringen.

Sammanfattningsvis

Så där har du det. Världen idag genomgår en ockult ritualinitiering och omvandlingsceremoni-till stor del genomförd genom symbolism, som praktiskt taget alla ockulta ritualer är-och utformad för att föra alla, villigt och undergiven, in i den nya globala ordningen.

Den globala ockulta ritualen med maskbärning signalerar ditt samtycke till din nya, underordnade ställning, under dina nya herrar, och förlusten av din ställning som en vokal representant för eller språkrör för Guds ord på denna jord.

Den globala ockulta ritualen med handtvätt representerar att den gamla ordningen tvättas bort (dvs. den kristna ordning du en gång tillhörde), så en ny ordning kan inledas och fastställas.

Den globala ockulta ritualen på sex fot “social distansering” symboliserar sönderdelningen av Kristi kropp på jorden, så den fungerar inte längre som en stabil och sammanhållen enhet.

Den globala ockulta avstängningsritualen symboliserar isolering från allt normalt så att du kan “renas” från dina gamla sätt ge upp din tidigare status till den nya ordningen offra dig själv till den nya ordningen och slutligen villigt underkasta dig den nya ordningen genom lydnad mot det. Och detta kommer att fortsätta tills det “nya du” utvecklas som en Phoenix från drama och trauma, rakt in i Satans själv väntande armar, till slut. (Ser du nu varför vår himmelske Fader minskade vedermödan från sju år till fem månader, ”för de utvalda”?)

Sammantaget är det en häpnadsväckande syn att se.

Det hela uppnås genom en massiv, global, teaterliknande scenpjäs fylld med ockulta ritualer som praktiskt taget alla, med undantag för Guds utvalda, villigt deltar i, okunniga om deras sanna mening och slutliga syfte.

Odjurets märke

Sammantaget är dessa pågående ockulta initieringsritualer – maskbärning, handtvätt, separation, nedstängningar – den direkta föregångaren till att acceptera Odjurets märke.

Nu säger Bibeln oss att Odjurets märke är placerat i pannan och till höger (Uppenbarelseboken 13: 16-17) för dem som villigt tar det.

Jag har ofta frågat mig hur så många människor – i hela världen, faktiskt, med undantag för Guds utvalda – skulle kunna ta vilddjurets märke, villigt, eftersom det är bokstavligen den mest kända ockult ”märke” världen någonsin har känt.

När allt kommer omkring vet mycket mer om odjurets märke än, säg, andra “märken”, såsom Scarlett Letter (en bokstav “A” märkt med rött på en äktenskapsbrytares kött) eller Yellow Star the judarna tvingades bära sina kläder i Nazityskland.

Men tänk om odjurets ökända märke inte alls är ett synligt märke? Inte ett vaccin. Inte en tatuering. Inte en “kvantpunkt”. Inte ett ärrmärke på bränt människokött. Men i stället ett osynligt, andligt märke?

Ja, vad händer om Odjurets märke är så till synes ofarlig till sin natur, kan man ganska enkelt bli lurad att ta det genom ockult ritual initiering och förvandling, som vi ser att det sker idag på global basis?

”Märket” i pannan betyder helt enkelt att man mentalt köper in sig i det nya systemet de initieras i. Och “märket” i höger hand betyder helt enkelt att man börjar arbeta för det nya systemet att bli en full och villig deltagare i det.

Med andra ord, vad händer om Odjurets märke på höger hand och i pannan helt enkelt betyder att människor köper sig in i det nya systemet, hand-och-sinne?

Symboliskt sett tror först den initierade villigt att den vilseledande historien utfärdas av de kommande krafterna (dvs. kom ihåg att tron är en funktion av sinnet/pannan), och sedan deltar den initierade villigt och allvarligt i den ockulta initieringen och programmering (dvs börjar bära masker tvätta händer social distans låsa).

Voila! Du tillhör nu makt-att-vara, hand-och-sinne. De har fångat dig med en lögn, och du inser det inte ens. I det här fallet är det coronaviruslögnen.

De får dig att dansa efter deras melodi. Och det är precis vad djurets märke åstadkommer när Satan kommer hit: Mental och känslomässig acceptans av det sataniska ”Mystery, Babylon” -systemet av världens folk. Och viljan – även ivrigheten – att arbeta inom det sataniska systemet, till dess fördel. Det är ditt “märke”. Som det står skrivet:

Uppenbarelseboken 13: 8 Och alla som bor på jorden ska tillbe honom, vars namn inte är skrivna i Lammet som dödats från livets bok från världens grund.

Den enda skillnaden vid denna tidpunkt är att Satan ännu inte fysiskt är här för att lura människor med sina mirakel till att gå med i hans globala system och installera honom som dess gud.

Men hans hantlangare är här, och de mjukar upp världen med dessa globala ockulta ritualinitieringar, som förberedelse för den tid då deras fader djävulen äntligen anländer i sin praktfulla roll som den falska messias, och erbjuder “märket” i mycket på samma sätt som dess föregångare erbjuds oss idag.

Det är därför jag säger att denna ockulta globala ritualinitiering/transformation är inget annat än att de vill få oss att ta Odjurets märke.

Odjuret befallde den rituella initieringen av människorna på denna jord, och bokstavligen miljarder människor världen över föll i strid och omedvetet (men ganska villigt) deltog, hand-och-sinne, i deras ritual.

Tänk på det. Praktiskt taget hela världen – med undantag för Guds utvalda – samlades kring en unik global banner som var präglad överallt. Och den bannern läste:

Människor, när Satan äntligen anländer till sin roll som den falska Messias, är det precis så som Odjurets märke kommer att se ut: Hela världen samlas som en och sedan arbetar för systemet, under dess nya ledare.

Historien du kommer att bli ombedd att tro – den lögn de kommer att förkunna – är denna: “Jesus är här.” Men som Skriften varnar:

Markus 13:22 Ty falska Kristus och falska profeter kommer att resa sig och visa tecken och under för att förföra, om det var möjligt, även de utvalda.

Om du vid den tiden tror på den uppenbara lögnen att Kristus är här, när Skriften säger dig precis motsatsen, har du tagit (snarare har du tagits in av) första delen av Odjurets märke dvs märket i din panna, som representerar din tro.

Du har trott lögnen med ditt sinne, precis som människor i dag har blivit helt upptagna av corona lögnen – lögnen om att ett virus med en 98,5% överlevnadshastighet utgör en ”global pandemi” genom vilken vi måste ge upp alla våra friheter och friheter.

Som det är skrivet om den snart kommande tiden när Satan är på denna jord i sin roll som den falska Messias.

När du sedan börjar arbeta ivrigt för det nya systemet och genomför de förändringar i ditt liv som kommer att krävas av dess globala ledare i hans roll som denna jords gud, har du tagit den andra delen av märket, dvs. markera i din högra hand, som bibliskt sett är din maktens hand och den hand genom vilken du träffar ett avtal med andra. Detta märke måste inte tas i den högra handen utan är som så mycket i bibeln en symbol.

Du har omfamnat det nya systemet, precis som bokstavligen miljarder människor runt om i världen, idag, entusiastiskt (men omedvetet) omfamnar den rituella ockulta maskbärningen, handtvätt, sex fot av separation och nedstängning tvingas på dem av deras nya globala mästare.

Kort sagt, det är min övertygelse att det vi ser idag är en global agenda, för när Satan äntligen kommer hit och bedrar världen till att acceptera odjurets sanna märke.