Annonser

Vanligt så brukar folk bara gå förbi liknande bilder utan att reflektera eller bry sig om bilder som denna och dess budskap. Det bilden symboliserar är något som är slutmålet med allt, det man brukar kalla NWO eller den nya världsordningen.

Bilden tog jag i Stockholms tunnelbana.

Bilden är en öppen önskan att döda de som man inte tycker om, en uppmuntrar till mord på icke önskvärda.

På bilden kan man se två X på fingertopparna som trycker in en persons ögon. Två X eller XX är symbol för kvinnan och XY är symbol för manligt dna.

En könskromosom eller allosom är en av de kromosomer som bestämmer könet hos individen (i motsats till autosomerna). Det system som omfattar människor och de flesta däggdjur bygger på X-kromosomen och Y-kromosomen. En hona har där normalt två X-kromosomer, medan en hanne normalt har en X-kromosom och en Y-kromosom.

Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6nskromosom

Inom ockultism så har kvinnlig och manlighet viktig symbolik. Den manliga är en symbol för ljuset det skapande det aktiva och kan ses som en symbol för skaparen gud. Inom frimurarnas symbol så är det också symbol för den högra kolumnen. Den kvinnliga ses som den mörka, mörkret, tagande och passiva. Inom frimureriet så symboliseras den av den vänstra kolumnen Boaz. Så det manliga är en symbol för det bibliska gudomliga medan det kvinnliga är symbol för satan. Så bilden är satanistisk, och handlar om de som man allmänt kallar för globalisterna/eliten kabbalisterna (ej judar). Vad de vill göra, göra sig av med de oönskade vilket betyder alla som inte följer satan. Vilket är alla de som följer bibelns gud som judar och kristna, ateister, muslimer och alla andra som inte är av satan. För det är precis vad allt handlar om.

Detta står även i bibeln då det i slutet kommer att bli ett stort lidande men även i andra böcker framför allt av de som följer denna religion. Eller mer korrekt de som är av satan – de som ser sig som en annan ras och gör allt för att förlöjliga oss vanliga eller fåren.

Bilder med samma mening bakom

Y the last man

Forever + never

Noid eller No id/inget id som i odjurets märke