Annonser

”Regeringen avser att gå vidare med förslaget om att möjliggöra användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med den 1 december 2021.”

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2021/11/vaccinationsbevis-kan-kravas-for-tilltrade-till-allmanna-sammankomster-och-offentliga-tillstallningar/

Då kommer det till Sverige också, vilket kan sägas vara väntat. Men än så länge så kommer det att gälla för större evenemang inomhus det är över 100 personer.

De påstår att syftet är att minska spridningen bland ovaccinerade. Trots att det är vaccinerade som kan smitta lika mycket som ovaccinerade. Framför allt så är ju risken högre bland vaccinerade än ovaccinerade att bli sjuka då deras immunförsvar har försvagats.

Vi kommer att se en högre smitta bland vaccinerade och inte ovaccinerade. Men medan svenska medier och myndigheter sprider den vanliga lögnen att det är ovaccinerade som sprider vilket visar sig inte stämma.

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/fully-vaccinated-people-in-uk-suffer-much-higher-infection-rates-than-unvaccinated-and-its-getting-worse-every-day/

https://dailyexpose.uk/2021/10/15/its-worse-than-we-thought-fully-covid-vaccinated-ade/

Så varför vaccinera sig. Ärligt talat så ser jag inga fördelar med att vaccinera sig förutom att kunna röra sig fritt att kunna resa utan att vara osäker på om man ska hamna i någon form av karantän.

Ärligt talat så verkar det som att de vill att man ska vaccinera sig enbart för just att man ska ta vaccinet.

Ser man på andra länder som har mycket hårdare restriktioner där man kan förlora jobbet om man inte tar vaccinet. Som att man inte ens får rätten att gå till sjukvården när man behöver hjälp.

Frågan är bara kommer detta Vaccinpass att vara permanent. Svaret är med stor sannolikhet ja!