Annonser

JA det mesta har idag en ockult symbolism bakom.

Letters that arose from omicron include Roman O and Cyrillic O. The word literally means “little O” (o mikron) as opposed to “great O” (ō mega).[2] In the system of Greek numerals omikron has a value of 70.

Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/Omicron

Alfa och Omega är de första och sista bokstäverna i det grekiska alfabetet, som står för början och slutet av allting.

Så kan man säga att det symboliserar det lilla slutet, vilket betyder att vi är nära det som står i bibelns uppenbarelsebok. Än vad man tror och tyvärr för många som inte vill acceptera att bibeln är sann.

Jag kan säga att båda sidor, den goda och den onda ser och förstår vad som händer. Medan den stora massan = kollektivet = bikupan inte ser eller förstår vad som händer. Så det är bra att vakna upp och inse vad som händer och varför.

Som de brukar säga.

Time is up!!!

De som arbetar för satan är bereda att ”slå till” eller skapa sin utopi där bara de som följer satan kommer att få leva. Det är därför man har skapat detta vaccin och det är också därför man driver det så hårt. Man vet att det är skadligt och kommer för eller senare döda de som tar vaccinet. Allt detta görs gradvis. Ju fler vaccin du tar desto sämre kommer du att må. Vi vanliga får som de kallar oss är inget värda och de har inga problem i att döda stort antal av oss utan de ser det mer som nödvändigt för att rädda i deras ögon moder jord dyrkan som kommer tillbaka i form av hållbart samhälle

Ayin (also ayn or ain.

The letter name is derived from Proto-Semitic *ʿayn- “eye”, and the Phoenician letter had the shape of a circle or oval, clearly representing an eye.

Omicron = ayin = öga

Ögat som är kopplat till satan och som ser ALLT vad vi gör. Så därför vet satan allt om dig och vad du gör och ser!

Många som är intresserade av New World Order fastnar för ögat och dess symbolism. Men det viktigaste är att förstå att det som står i bibeln är på väg att inträffa.