Annonser

Tydligen så har man satt upp en ny staty utanför FN:s byggnad som liknar det odjur som det står om i bibeln.

Uppenbarelseboken 13:2 Och vilddjuret, som jag såg, liknade en panter, men det hade fötter såsom en björn och gap såsom ett lejon. Och draken gav det sin makt och sin tron och gav det stor myndighet.

Statyn som står framför FN byggnaden i New York.

Tittar man på statyn så ser man att den liknar en jaguar och har tassar som liknar den på en björn samt ett gap från ett lejon precis som det står i bibeln. Det blir mer likt att den också har vingar som det står i Daniel.

Denna varelse är taget ifrån den mellanamerikanska mytologen som fanns bland annat i Mexiko, varifrån den artist som gjorde dessa statyer kommer ifrån. Så det man ser på bilden staty där man tagit idéerna ifrån en mytologisk varelse.

Alebrije är karaktärer i Disney Pixars animerade film från 2017, Coco. De är guider till de förlorade själarna i de dödas land.

Statyn som står framför Rockefeller byggnaden i New York.

Alebrije är färgglada mexikanska folkkonstskulpturer av fantastiska fantasi/mytiska varelser. De första alebrijes, tillsammans med uppfinningen av termen, har sitt ursprung med Mexico City cartonero Pedro Linares. Linares berättade ofta att han 1936 blev mycket sjuk, och medan han låg medvetslös i sängen drömde han om en främmande plats som liknade en skog. Där såg han träd, stenar, moln som plötsligt förvandlades till något konstigt och någon sorts djur men okända djur. Han såg “en åsna med fjärilsvingar, en tupp med tjurhorn och ett lejon med ett örnhuvud”, och alla ropade ett ord, “Alebrijes! Alebrijes! Alebrijes” Innan detta hände, han var redan en cartonero hantverkare. Efter tillfrisknandet började han återskapa varelserna han hade sett i cartonería.

En sak man ska veta är att det som denna artist upplevde är något som flera andra har haft, men då har de också varit satanister och kanaliserat tankar ifrån den andra sidan. Så dessa figurer som denne artist har fått genom sin upplevelse är ett typexempel på de som har kontakt med demoner och ”andar”

Symboliken med vingar är att de symboliserar möjligheten att flyga och resa sig upp till himlen. Vingar visar generellt att varelsen inte är av denna jord, att den är relaterad till himlen. Bokstavligen flyger varelsen ovanför, i himlen.  Vilket är ett ytterligare bevis på vilka som ligger bakom detta.

Den globalistiska elit som vill införa NWO ser sig som gudar och att gudar ofta representeras av just vingar. SÅ finns det en koppling mellan dessa.

Faktiskt kan det vara så att detta är vilddjuret från bibel. För vad detta handlar om är en global makt som ska styra världen. Denna makt har fått sin makt ifrån satan som symboliseras av en drake eller en orm. Denna makt har lurat och bedragit människan sedan Eden och det är samma makt som styrt makthavare på denna jord och fått oss att göra många dåraktiga saker och ting som krig, terror, barnmord, stölder och bedrägerier.

Det är bara att titta på de som sitter i maktposition oavsett om det är inom staten, media internationella organisationer som FN och alla dessa icke statliga organisationer som finns och inte minst företagsledarna. Hur beter sig dessa om inte med att skita i vanligt folk förutom vid val då man lovar allt bara vi följer dess.

Många av dessa personer i ledande positioner är medlemmar i hemliga organisationer eller är infödda i dessa grupper som ser sig som personer som har en rättighet att styra. Som de säger, fått denna rättighet att styra av gud.

Dessa personer som styr är ju också medlemmar i hemliga sällskap som praktiserar magi eller kontakt med andar som inte är annat än demoner. Den religion som de praktiserar är samma som dessa hedniska religioner som man praktiserade i Mexiko.

Läser man uppenbarelseboken så och tagit reda på det som händer i världen så inser man att mycket av det som står i uppenbarelseboken har inträffat. Det har faktiskt gått så långt att det mesta redan har inträffat. Som att alla de fyra hästarna har kommit.

Vita hästen – Spanska sjukan 1918

Röda hästen – socialism som kom till makten precis efter vita hästen kommit 1918 då den tog makten i ryssland

Svarta hästen – Islam när isis härjade så såg man ovan Saudi Arabien en svart häst

Den bleka hästen – Denna Corona/Covid 19 epidemi

Antikrist är utsedd – Barack Obama som är en muslim och deras Mahdi

Odjurets märke – Vaccinet som man vill att vi tar och därmed hindrar oss att leva utan

Horan är världen som bär röd dräkt och rider ett odjur som är denna staty

 

Det är dags folk att komma till gud, innan helvetet bryter ut på riktigt.