Annonser

Fastnade för denna musikvideo, som först verkar inget speciellt förutom konstig handling. Men sedan så kände jag igen delar av den och upptäckte att det fanns en handling som inte är så tydlig. Det är det jag tänkte förklara vad det i videon faktiskt symboliserar. Har man sett många musikvideor, serier och filmer som har en djupare symbolism. Anledning till att man gör sådana här videos med liknande hemligt budskap är antingen för att förlöjliga de som inte vet och förstår symbolismen. Eller att man vill förmedla något till de som är mer insatta i handlingen och vet vad de handlar om.

Ibland så kommer man över något som faktiskt har en mer symbolism än vad man först tror. Som denna musikvideo av gruppen Clan of Xymox och låten she som släpptes i februari 2020, precis innan covid 19 bröt ut i världen.

Videon

https://www.youtube.com/watch?v=3k4l1T-tGPw&list=PL2B23D028614B3336&index=175

Om gruppen.

Ordet zymotic betyder:

Infectious, contagious, of diseases originally regarded as being caused by a process similar to fermentation. Zymotic disease was a 19th-century medical term for acute infectious diseases, especially “chief fevers and contagious diseases (e.g. typhus and typhoid fevers, smallpox, scarlet fever, measles, erysipelas, cholera, whooping-cough, diphtheria, etc.)”.

Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/Zymotic_disease

Vad en medlem sa om namnet. Eller det är vad han säger att det betyder som oftast är en förvinkling av sanningen.

Yes, indeed, the name Xymox is a bastardized version of “zymotic.” It is also the last word in the dictionary. You can’t know when you have a band name what will happen later in life. I just wanted to infect people with my music, was all I had in mind.

Källa: https://blackbookmag.com/arts-culture/clan-of-xymoxs-ronny-moorings-i-have-no-problem-with-the-term-goth/

Det denna video symboliserar och vad som är så intressant med den är att den visar vilka som ligger bakom, och dess slutmål med denna covid-19 epidemi. Det kan låta konstigt för många men det är så här man visar genom symbolism vad man planerar för världen ifrån den värld vi inte ser.

Slutmålet med denna epidemi är en utplåning av alla de som inte är värdiga att fortsätta leva. Det är därför man trycker på så hårt för att få alla de som anses som är ovärdiga att fortsätta leva tar vaccinet. De som ska få leva är de som tjänar satan och kalla också för den nästa rott rasen nr 6 vi är den 5. Alla gånger man har genomgått en fas mellan en ny rott ras så har jorden genomgått en utplåning och kris.

I musikvideon ser man två kvinnor en med mask och en utan mask. De är faktiskt tvillingar och symboliserar den goda och den onda delen av människan. Den goda med en ande från gud och den andre med masken en ande styrd av satan.

Musikvideon började med att visa en kyrkoruin och då bör man av gammal vanna bli uppmärksam för de som hatar kristendom är också de som tjänar satan i denna värld.

Samt att de vill se kristendomen i ruiner.

Sedan så får man se en tjej med en mask sittande på en madrass och sätter i gång låten. Hon ser ut som en utstött uteliggare. De som följer satan ser sig och är de utstötta. Masken visar sig ha ett stort symboliskt värde.

När musiken satt i gång så går hon in i ett mörkt rum. På vägarna står det dare you/vågar du med pilar in mot dörröppningen. Till höger ser man också ett upp och nedvänt kors. Hon går in i mörkret som faktiskt är en symbol för helvetet.

Efter att hon gick in så får masken en något som ser ut som ett ondskefullt ansikte med ett leende med XX och något som kan ses som en öppen mun med stora sylvassa tänder. XX är en symbol för det kvinnliga DNA. Inom ockultism så symboliserar kvinnan av svart, mörker, den tagande kraften. Eller också kan ses som en parasiterande kraft som suger energi från omgivningen. Även symboliserar den vänstra pelaren i det kabbalistiska livets träd. De som följer satan symboliseras ofta i blått, som ett exempel så pratar man om de blå blodiga eller eliten/kungligheter. Kvinnlig kraft är också symbol för satan och ses som en motståndare till den gudomliga kraften som symboliseras av en man.

Personen med masken är en person som tagits över av demoniska krafter. Denna demon släpps lös när hon går ut ur mörkret.

Från reklamfilmen Scion Xd Fable Of The Deviants som har liknande handling som denna musikvideo.

I denna video pratar de om demoner som kommer nedifrån, mörkret eller helvetet som jagar fåren och tar mänsklig skepnad. Precis som denna musikvideo gör. En väldigt rå och sadistisk video.

Bilden ovan visar på samma sätt hur en demon kommer upp från helvetet.

https://www.youtube.com/watch?v=Set1KKd6HKM

Denna form av mask symboliserar den grupp/ras av människor som tjänar satan och styrs av en demon. Dessa är precis samma symbol för den elit, globalism som styr världen i alla olika hemliga sällskap som finns i hela denna värld. För globalism är en satanistisk agenda som har som mål att återupprätta Babels torn om en värld utan gränser. Eller det vi kalla för New World Order.

I videon visas två tjejer en med mask och en utan mask. Man kan översätta det med att hon med mask är den blå och hon utan mask är den röda. Hon med mask är lycklig och gör en dans ungefär som när en fånge har släppts lös ut i frihet. Medan den andre flickan utan mask lider och har det svårt.

Det har en symbolism av vår dualistiska värld av gott och ont. De hatar oss vanligt folk och vill göra sig av med oss så snabbt som möjligt. Vilket detta vaccin är en del av denna agenda att avfolka världen från oss oönskade.

Hon med masken dansar med lycka över deras frihet och vår undergång.

Den andre kvinnan utan mask, sover vilket majoriteten av mänskligheten gör. Vi lever i en värld där en väldigt liten del är vakna och förstår vad som händer. Denna är tyvärr bestående av många kristna som borde veta bättre.

Denna kvinna sover på ett lakan som sedan omsluter henne som en person som fångats i ett nät

Den kvinnan andra kvinnan är fängslad, inlåst och lider.

Hon dras sedan ned i jorden och som mer symboliserar döden och att hon hamnar i helvetet.

Hon dras ned till helvetet

Man kan se under hennes dans att hon visas upp och ned precis som reklamfilmen av Adidas som kallas the original. The original är den ras/grupp som anser att denna värld tillhör dem och att vi ska raderas bort. De är oftast kallad för eliten eller globalister. Men de behöver inte vara denna rika elit utan är ofta en vanlig medborgare som kanske bor granne med dig.

Från Adidas reklamen om ”the originals”

En sak som är intressant och det är vad som står på den dansande tjejens kappa filth eller smuts.

Men man kan se satans kungadöme som delat då de som tror på satan anser att det är deras religion som är den sanna. Så världen måste vara delad i två delar en god och en ond.

 

Så man kan säg att vi lever i splittrad värld mellan ont och gott. Det goda är enat, medan den onda sidan är splittrat.

Matteusevangeliet 12:25  Men Jesus visste vad de tänkte och sade till dem: “Ett rike som är splittrat blir ödelagt, och en stad eller familj som är splittrad kan inte bestå.

Masken som den kvinnan bär har både rött och vitt.

Så de som följer satan tror i sin dårskap att de står på segrarnas sida. Men de har inte förstått att de är förlorarna.

Mer symbolism kan ni hitta på min hemsida attfinnasanningen.se där jag kommer att inrikta mig mer på symbolism, religion, NWO och mysterieskolan samt även filer som ljud, videos, dokument och böcker.

https://attfinnasanningen.se/