Annonser

Jag var nog som många andra som började söka sanningen efter 11 september 2001. Tveksamma och kritiska till den officiella förklaringen om vad som hade hänt. Efter denna händelse så började man läsa om alla möjliga konspirationsteorier. Då läste man böcker, hemsidor och såg videos. Men då var det inte med så stort allvar man sökte, utan mer av spänning och ett intresse av det annorlunda och det mystiska. Man fick reda på alla former av konspirationsteorier om allt möjligt. Men då trodde jag inte på dessa och flera av dessa tyckte jag var för otroliga för att vara sanna.

I början när jag började söka efter 11 september. Var jag en övertygad ateist som var emot all form av religion. Kände ett stort hat mot islam och muslimer, föraktade kristendomen och tyckte att religiösa var primitiva personer som levde i det förgångna. Det var min övertygelse och när man såg en kristen så gick man förbi med ett förakt. Vilket jag vet att många ateister tycker inte bara jag.

Ska säg att jag såg ned på dessa kristna och såg de som hycklare och falska. Hade inte mycket överst för kristendom, så pass stor illvilja hade jag att jag till och med förstörde en bibel, inte helt men delvis. Det konstiga var att denna bibel hade jag kvar.

Var väldigt tveksam till alla hedniska religioner och tyckte att det bara var vidskepelse och att som allt annat med religion. Min syn var att alla som var troende var emot all form av forskning och att alla religioner är anti utveckling och vill leva i ett tråkigt och primitivt liv.

Ska säga att jag då var mycket PK som person men hade politiska åsikter som var en blandning av Moderater, liberaler och faktiskt miljöpartiet. Men var övertygad att jag hade rätt och alla andra hade fel.

Då trodde jag också att jag visste så mycket om denna NWO och elit. Att jag enbart behövde läsa några böcker och sedan så var jag i mina egna ögon en expert. Man så alla tecken och symboler som man kände igen av det man läste och alla videos man hade sett. Samma attityd märker och ser man idag när man läser många hemsidor som tar upp detta.

Det jag inte förstod då var att jag faktiskt hade jag väldigt lite kunskap om vad som försiggick och framför allt varför. Man var som många andra, trodde att det var judar som låg bakom. Men där hade jag fel. Trodde att alla religioner hade samma ursprung vidskeplighet och okunnighet. Att alla troende oavsett religion var lika vidskepliga. Att religion skadar människan och att det handlade om kontroll. Ett sätt för denna elit att kontrollera mänskligheten.

Jag gjorde så mycket fel och hade så grundligt fel att jag inte ville lyssna på andra utan var så övertygad att jag hade rätt i det jag trodde. Men då insåg jag inte att jag var indoktrinerad, gått på all manipulation.

Helst pratar man om att allt handlar om pengar och makt vilket jag också trodde på. För det kunde inte finnas någon annan orsak. För det var så jag såg det och därför passade den åsikten in.

Men så enkelt var det inte.

Men så kom det en dag då jag insåg att jag blivit lurad och det jag faktiskt hade läst och alla de videor jag sett. Att det var sant att det var en verklig konspiration av människor som ville oss ont. Jag kommer ihåg denna dag då jag insåg detta. Det var som att springa in i en väg och jag kände mig mentalt slut och visste inte vad jag skulle göra. Detta hände under 2012, så det har gått en tid sedan dess.

Då jag insåg vad allt detta med new world order, globalism, eliten verkligen handlade om. Detta orsakade att jag insåg att allt vad jag trott på är en lögn och det insåg jag efter flera år att alla de som jag såg upp till som kändisar, politiker, ledare etc.. att de var mina fiender. Att allt i denna värld är bara en lögn och man verkligen har blivit indoktrinerad från litet barn i skolan. Denna indoktrinering kan jag säga var väldigt svår att ta sig ur för det hade blivit en form av trygghet. Det är också något man ser idag. Hur svårt många har att tänka om. Även om det är för ens eget bästa så är det lättare att leva med en lögn som skadar en, än att behöva tänka om och släppa allt det gamla.

Då bestämde jag att jag släpper mina förutfattade meningar och söker sanningen genom att inte fortsätta med att måla in mig i ett hörn. Utan i stället se det som ett pussel där varje del måste passa in utan några problem. Så det fanns flera pusselbitar som inte passade in som det borde och det var den om religion framför allt kristendom, en annan om judendom som inte passade in heller.

Idag så har jag en helt annan åsikt. Har släppt mina ateistiska värderingar vilket jag hoppas att läsaren också gör. För jag insåg att ateism är bara ett sätt att lura en själv.

Idag kan jag säga, oj så fel jag hade, något som jag insett sedan dess. För sanningen är inte var jag trodde att det skulle vara. Utan visade sig vara något mycket mer komplicerat och faktiskt sanningen fanns i det jag föraktade under hela mitt liv nämligen religion.

För jag blev inte kristen för att tro på någon vidskeplighet eller en tro på en bok. Jag blev kristen då jag insåg att vad som styr denna värld. Jag kan säga en sak och det är att jag inte hade blivit kristen genom att enbart lyssna på kristna för de hade jag en sådan litet förtroende för. Ett förtroende som hade försvunnit tack vare hur kristna beter sig och min omgivnings syn på kristna. Så hela mitt liv så hade jag en bild av kristendom och kristna som inte stämde.

Mitt råd är att inte blint följa efter andra utan, gå din egen väg sök sanningen själv sluta ha en massa förutfattade meningar. Jag ångrar idag att jag var så lätt lurad och blint följde efter alla andra. För en sak som jag tyvärr har att erkänna är att man var som alla dessa PK människor som trodde på allt vad media, myndigheter, skola etc..

Det var när jag blev kristen som det verkligen började det bli intressant, man började få upp ögonen för personer som verkligen var insatta och visste vad de pratade om. Ofta var dessa personer kristna och de den information som de kom med var annorlunda än många andra. Det var då allt började bli mer allvarligt och mer personligt. Framför allt så stämde det in på det som man läst om.

Det ledde också till att jag insåg att kristendomen var sann och att allt handlade om en kamp mellan gott och ont.

Sedan så var det bara att se på världen för att se om det stämde och det gjorde det. Punkt efter punkt och man fick mer och mer en bättre bild förståelse av allt. Detta inträffade först efter att jag blivit kristen, genom att be gud om förlåtelse och dop i tro. Efter att jag blivit kristen så började alla pusselbitarna hamna på plats. Saker och ting stämde bättre in i varandra. Det var också enklare att se och förstå vad man skulle undvika så man slapp alla dessa villospår som riskerade få en in på fel väg.

Idag så kan man säga att det har blivit något livsviktigt för mig att veta vad som försiggår i världen och varför och det har ändrat hela mitt liv. Jag insåg också att det är på dödligt allvar och det blir mer och mer mörkt och obehagligt.

Ska säga att det faktiskt kändes som om man blev vägled till källor som var sanna och stämde. Böcker, videos, ljudfiler, dokument etc.. Så mer pusselbitar hamnade rätt och de som man inte visste var de skulle ligga antingen slängdes bort och nya lades på plats.

Så idag så har jag ändrat mig helt. Gjort en 180 graders vändning. För jag bestämde mig för att fortsätta sökandet. Det är vad denna hemsida handlar om att få så många att inse sanningen och att man inte ska ha allt för höga åsikter om sig själv. För det är inte vi människor som styr utan mer kan ses som marionetter som styrs av de krafter vi inte ser. Tyvärr så förlitar sig en majoritet på den osynliga makt som vill oss illa och föraktar den kraft som vill oss väl, bibelns gud.

Så jag har gått ifrån att vara en övertygad ateist med mycket liberala åsikter och var faktiskt intresserad av att rösta på L och MP. Trodde på klimatförändringar och var mycket PK i min inställning. Men samtidigt så kände jag mig mer mot det samhälle som växte fram. Det kändes fel någonstans, en känsla jag hade svårt att förklara.

Så jag kan säga att mitt liv har gjort en 180 graders vändning och allt det jag trodde på i början var fel och en stor lögn. Mitt ego tog en rejäl smäll. Men idag är jag glad att jag kommit ditt jag kommit och känner mig inte så orolig som jag gjorde då. Sedan har man förstått mycket mer än vad man gjorde 2010 då man var så säker på sin sak.

Nu är jag en kristen som jag en gång hånade, hatade, föraktade och framför allt såg ned på.