Annonser

Ja man var där och till min stora glädje så var det många som var där. Polisen sa att mellan 8-9000 personer deltog vilket kan ses som en lyckad demonstration bara det. Annars så brukar det vara runt 1000 och som mest ca 1500. Ibland även mycket färre.

Men det var en bra demonstration med bra talare. Bl.a Nils Littorin, Peter Wahlbeck, Christian Terhes. Det var bra att Peter Wahlbeck tog upp bibeln och att det var odjurets märke.

Det är skönt att se att det var många som vågade komma ut och demonstrera. Framför allt att det var sjuksköterskor och läkare som kom men också andra samt att de som reste till Stockholm just för denna demonstration från alla delar i Sverige. mot av vår frihet sakta men säkert tas ifrån oss för det är precis vad detta handlar om. Inte någon omtanke om oss. Det har aldrig varit oss de bryr sig om.

Har man läst hur dessa globalister arbetar så är det precis så här. De gör det med påståendet om att det är för vårt bästa, vilket är en ren lögn. De “globalisterna” har gjort många liknande saker som denna pandemi genom historien och de har lyckats varje gång utan att folk har ståt upp mot detta.

Vi små folket betyder inget för dessa och de ser oss som döda får som inte är värt något. Så varför följa efter deras agenda när den kommer att leda till mycket lidande inte bara i Sverige utan i hela världen.

Det är en sak som detta handlar om och det är friheten, inget annat. Men tyvärr så är det så att de som tror på detta och de som är i majoritet varenda gång som gör att denna lögn kan fortsätta. För det är alltid varit så att de som säger sanning blir förlöjligade, utstötta och inte ovanligt hatade. För så har det alltid varit, en majoritet har alltid varit får som bara följer efter även om det är till skada för dem.

Men som vanligt så försöker media att svärta ned oss som vill se ett fritt samhälle och inte tror på dessa restriktioner och vaccinpass. De ville få allmänheten att tro att det var högerextrema som demonstrerade och gärna gjorde så att demonstrationen såg mer dramatisk än vad det var. Men det är man ju van med. för de hatar sanningen och älskar lögnen. Antalet nazister från NMR var kanske 20 personer av 8-9000 alltså inte ens en procent av alla deltagare som var helt vanligt folk utan, från vänster till höger, arbetare till företagsledare, rika och fattiga. Men det tar de inte upp för det passar inte in. För media är globalisternas lakejer och skiter i oss vanligt folk.

Intressant placering i tidningen, man vill associera demonstrationen till nazism så att folk undviker detta och ser ner på de som deltog.

En sak som denna demonstration har gett en är faktiskt ett hopp om att det kan bli bättre. Bara om det är många som öppet visar sitt motstånd och inte blint följer efter. Så kan man stoppa denna dårskap, för de som ligger bakom kommer att fortsätta tills vi sätter stop. För så har det varit innan.

De som tyst inte gör något och gärna klagar på oss, tillhör de som faktiskt inte bryr sig om andra utan tänker på sig själva. Så det är återigen tvärt emot vad de säger att det skulle vara vi som är egoister och inte tar vaccinet eller accepterar detta vaccinpass som skulle vara egoister. Det är vi som tänker själva, vi som ifrågasätter som också tänker på andra.

Ses på nästa demonstration och de som låg bakom denna gjorde ett bra jobb för vi behöver de som står upp mot denna ondskans makt.